عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات:
اعتماد به نفس کاذب حزب اعتدال و توسعه به روحانی ضربه میزند
عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات گفت: حزب اعتدال و توسعه بعد از اردیبهشت سال 96 آرای 24 میلیونی آقای روحانی را به حساب کار ساختاری و تشکیلاتی خود گذاشت. متأسفانه این نگاه به آقای روحانی ضربه زد و ضربه خواهد زد.
اعتمادآنلاین| عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات در واکنش به اظهارات محمود واعظی رییس دفتر رییسجمهوری بیان کرد: اصلاح طلبان سال 92 و 96 با روحانی وارد ائتلاف رسمی نشدند، فقط براساس نظرسنجی آقای عارف کنار رفت و همه از آقای روحانی حمایت کردند. بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 96 آنچه موجب نگاه انتقادی اصلاح طلبان به دولت شد، فاصله گرفتن آقای روحانی از شعارها و وعده های انتخاباتی اش بود.
وی افزود: نزدیکان آقای روحانی مشخصا آقای واعظی معتقدند آرای 92 و 96 بالاستقلال و بالکفایه رأی خود آقای روحانی بود. در حالیکه این مسئله از محالات است. اصولگرایان هم بیان می کنند که جامعه و سبد رأی آقای روحانی را پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان شکل دادند. رویکرد اصلاح طلبان حمایت-انتقاد از دولت است اما متأسفانه هر چه جلوتر می رویم به علت مواضع آقای روحانی و اطرافیان او موضع انتقادی اصلاح طلبان پررنگتر می شود.
عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه حزب اعتدال و توسعه اعتماد به نفس کاذبی دارد، یادآور شد: طیف جناح راست حزب اعتدال و توسعه این توهم را دارند اما طیف چپ همچون آقایان بانک و ترکان تأیید می کنند که جامعه رأی آقای روحانی شکل گرفته از پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان است و اصلاح طلبان نیز بنا به مصلحت ملی از آقای روحانی حمایت کردند نه براساس باج خواهی و سهم خواهی از دولت.
وی ادامه داد: حزب اعتدال و توسعه خیلی بهتر از این در 6 سال گذشته می توانست از جامعه عضوگیری کند و جامعه تشکیلاتی خود را توسعه دهد. این حزب بعد از اردیبهشت سال 96 آرای 24 میلیونی آقای روحانی را به حساب کار ساختاری و تشکیلاتی خود گذاشت. متأسفانه این نگاه به آقای روحانی ضربه زد و ضربه خواهد زد.
ناصری درباره جایگاه حزب اعتدال و توسعه در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آینده گفت: انتخابات مجلس ماهیت قومی و محلی دارد. از دی ماه 96 به بعد جامعه ایران در حوزه های قمی و ایلی مقداری متصلب و سخت پندار شده است که این مسئله در انتخابات سال 98 بیشتر خود را نشان خواهد داد.
وی افزود: انتخابات ریاست جمهوری 1400 مهم است که تفکر حاکم بر دولت دوم آقای روحانی با توجه به عملکردش موقعیتی نخواهد داشت. در طول 40 سال اخیر به جز یک مورد خاص، ما شعار تند علیه رئیس جمهور در هیچ دوره ای نداشتیم اما در این دوره ریاست جمهوری بود که در اعتراضات سال 96 شعار های تندی علیه رئیس جمهور سر داده شد که این اتفاق بدی است و حکایت از آن می کند که جامعه مدنی و بخشی از جامعه رأی آقای روحانی به طور جدی تبدیل به ضد او شده است.
منبع: نامهنیوز
دیدگاه تان را بنویسید