کد خبر: 265080
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۸ ۰۹:۳۰:۰۰
| |

غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین مجلس در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین مطرح کرد:

پیچ تحریم‌ها را با تصویب نکردن لوایح مرتبط با FATF سفت می‌کنیم/ ضرورت تصویب FATF با توجه به شرایط کشور/ مجمع نباید در کار قانون‌گذاری دخالت کند

یک عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه، گفت: اگر لوایح مرتبط با FATF را تصویب نکنیم تحریمی به تمام تحریم‌ها اضافه و پیچ تحریم را با عدم تصویب FATF سفت و محکم می‌کنیم که تصمیم عاقلانه و درستی نیست.

پیچ تحریم‌ها را با تصویب نکردن لوایح مرتبط با FATF سفت می‌کنیم/ ضرورت تصویب FATF با توجه به شرایط کشور/ مجمع نباید در کار قانون‌گذاری دخالت کند
کد خبر: 265080
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۸ ۰۹:۳۰:۰۰

اعتمادآنلاین| غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی نماینده رشت و نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین مجلس در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین با اشاره به مخالفان تصویب لوایح مرتبط با FATF، گفت: برخی از روی دلسوزی یک سری مطالب را نسبت به لوایح چهارگانه مطرح می‌کنند. اما عده‌ای از تحریم‌ها منافع دارند و به همین دلیل مخالف تصویب FATF هستند و دوستان ما نباید در زمین آن‌ها بازی کنند.

او ادامه داد: با توجه به شرایط کشور ضرورت دارد که لوایح مرتبط با FATF به تصویب برسد. یک موقع در شرایط عادی در مورد یک مسئله تصمیم می‌گیریم و یک موقع در شرایط جنگی تصمیم می‌گیریم. در جنگ تحمیلی بر روی سیم‌خاردار دراز می‌کشیدند اما در حال حاضر هیچ آدم عاقلی چنین کاری نمی‌کند، آن زمان جنگ بود و آن اقدام اقتضای آن زمان بود و در آن زمان دراز کشیدن بر روی سیم‌خاردار درست بود.

این نماینده مجلس تأکید کرد: ما در شرایط جنگی و تحریمی هستیم و فروش نفت و درآمد ما در حال کاهش و هزینه‌ها رو به افزایش است. بنابراین باید با توجه به شرایط کنونی تصمیم‌گیری شود.

نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین، با تأکید بر لزوم تصویب FATF، گفت: اگر لوایح مرتبط با FATF را تصویب نکنیم تحریمی به تمام تحریم‌ها اضافه می‌کنیم و پیچ تحریم را با عدم تصویب FATF سفت و محکم می‌کنیم که تصمیم عاقلانه و درستی نیست.

جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره به تغییراتی که مجمع تشخیص بر روی لایحه مبارزه با پول‌شویی داد، گفت: به‌هیچ‌عنوان قبول ندارم که مجمع در کار قانون‌گذاری دخالت کند. در قانون اساسی وظیفه قانون‌گذاری برای مجمع تشخیص در نظر گرفته نشده و به‌جز قانون اساسی چیز دیگری را هم قبول ندارم.

او با انتقاد از بودجه 98، تأکید کرد: کتاب بودجه 98 به‌واقع اشکال دارد ما زمانی که میزان درآمد را خلاف می‌بینیم برای همین درآمد هزینه تولید می‌کنیم و مردم و دستگاه‌ها بر اساس همان هزینه تدبیر می‌کنند و درنهایت تمامی برنامه‌های آن‌ها برهم می‌خورد.

جعفرزاده ادامه داد: چه اشکالی داشت که بگوییم می‌خواهیم اقتصاد بدون نفت داشته باشیم و بجای آن فرارهای مالیاتی، طرح جامع نظام مالیاتی را اصلاح و بر روی توریست برنامه‌ریزی و کار می‌کردیم؟ در کشور بسترهای دیگری داشتیم تا بتوانیم 140 هزار میلیارد تومان بودجه 98 را به دست بیاوریم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها