قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری:
موسوی خوئینیها میخواهد در انتخابات آتی نقش محوری ایفا کند
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه هدف خوئینیها از بیان این سخنان، سیاسی و جنگ زرگری است، خاطرنشان کرد: از آنجا که آقای روحانی محصول کار هاشمی بوده، اصلاحطلبان میخواهند دولت روحانی را به نام هاشمی ثبت کنند و بگویند مقصر وضعیت فعلی، هاشمی است.
اعتمادآنلاین| حجّتالاسلام قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به اظهارات سیّد محمّد موسوی خوئینیها علیه هاشمی رفسنجانی، گفت: آقای موسوی خوئینیها و آقای هاشمی در فتنه 88 در کنار هم قرار داشتند در انتخابات 92 نیز با هم بودند.
وی با اشاره به انتخابات سال 76 گفت: آقای هاشمی، همزمان قصد حمایت از ناطق و خاتمی را داشت؛ چون از یک طرف احتمال میداد ناطق برنده شود و به یک معنا حامی او بود و از طرفی احتمال میداد خاتمی برنده شود و از او حمایت میکرد. وقتی هم که خاتمی برنده انتخابات شد، کابینه را هاشمی بست و این کارگزاران بودند که دولت خاتمی را اداره میکردند. از رئیس بانک مرکزی گرفته تا وزیر اقتصاد و آموزش و پرورش و پستهای کلیدی همه در اختیار آقای هاشمی بودند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه آقای هاشمی پدر معنوی جریان اصلاحات بود و اصلاحطلبان اساساً از حمایتهای مادی و معنوی و سیاسی هاشمی برخوردار بودند، اظهار داشت: در دورانی، بین حزب مشارکت و کارگزاران در دولت خاتمی درگیریهایی بهوجود آمد و بهصورت هم پنجه کشیدند. جریان اصلاحات در انتخابات مجلس ششم، نوچههایش مثل گنجی را به جان هاشمی انداخت و کتاب عالیجناب سرخپوش هم کار همین افراد بود و هدفشان این بود که از هاشمی امتیاز بگیرند.
روانبخش ادامه داد: آقای هاشمی هم برخوردهایی با آنها انجام داد امّا طولی نکشید که دوباره زیر یک سقف جمع شدند و با هم کنار آمدند و بعد از اینکه در جریان مجلس هفتم و ریاستجمهوری نهم قدرت را از دست دادند، برای بازگشت به قدرت اختلافات را کنار گذاشتند و مجدداً دور هم جمع شدند که در نهایت آقای روحانی پیروز شد.
دبیر سیاسی هفته نامه پرتو سخن گفت: بنابراین نمیشود گفت اصلاحطلبان و هاشمی همیشه با هم اصطکاک داشتهاند. آقای شمسالواعظین میگوید دولت اصلاحات از رَحِم دولت توسعهگرای آقای هاشمی متولد شده است. اما حمله اخیر موسوی خوئینیها که واقعیتهایی را برای اولین بار درباره هاشمی برملا کرد، نوعی اعتراف درباره هاشمی تلقی میشود؛ اینکه هاشمی همیشه به دنبال قدرت بوده؛ اینکه هاشمی بهدنبال رأی مردم نبوده؛ مشارکت حداکثری را دنبال نکرده است و علیرغم اینکه طرف مقابل را به طرفداری از مشارکت حداقلی متهم میکردند، خودشان طرفدار مشارکت حداقلی بودند، واقعیتهایی است که درباره آقای هاشمی مطرح شد.
روانبخش با بیان اینکه هدف خوینیها از بیان این سخنان، یک هدف سیاسی و جنگ زرگری است، خاطرنشان کرد: از آنجایی که آقای روحانی محصول کار هاشمی بوده، اصلاحطلبان میخواهند حالا که هاشمی فوت کرده، دولت روحانی را به نام هاشمی ثبت کنند و بگویند مقصر وضعیت فعلی، هاشمی است؛ درواقع میخواهند روغن ریخته را نذر امامزاده کنند.
وی ادامه داد: اصلاحطلبان میخواهند دولتی که از چشم مردم افتاده را به هاشمی منتسب کنند و بگویند ما به این دولت و آقای هاشمی نقد داریم.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه هاشمی کسی بود که زمانی احمدینژاد با حمله به او رأی آورد، گفت: هاشمی در هشت سال ریاستجمهوریاش به قدری بد کار کرد که خاتمی رأی آورد و بعد، همان دولت کارگزاران بهقدری در دولت خاتمی بد کار کرد که احمدینژاد روی کار آمد. الان هم دولت روحانی که عقبه همان دو دولت است، انقدر بد عمل کرده که حامیانش ابزار پشیمانی میکنند. بنابراین هر کسی که دولت هاشمی و روحانی را با هم بزند، برگ برندهای را در انتخابات 98 در دست دارد.
روانبخش، با یادآوری دلواپس نامیدن منتقدان دولت از سوی اصلاحطلبان گفت: امروز مردم میبینند حرفهای دلواپسان درست بوده و اصلاحطلبان از این میترسند که در انتخابات آینده، مردم به سوی نامزدهای منتقد رو کنند و مجلس و ریاستجمهوری را از دست بدهند. بنابراین طی یک تقسیمکار، میخواهند هاشمی را مقصر وضع موجود قلمداد کنند و به روحانی هم حمله کنند تا خودشان آلترناتیو این دولت شوند.
وی با اشاره به بخشهایی از گفتوگوی موسوی خوئینیها، گفت: در این مصاحبه به نقل از آذری قمی گفته میشود که هاشمی، زیر عمامهاش دسته چکش قرار دارد. میخواهد بگوید هاشمی همان موقع، چپگرای افراطی بوده و هیچگاه معتدل نبوده است.
روانبخش با بیان اینکه خود موسوی خوینیها هم هیچگاه چهره معتدلی نداشته، افزود: در کتاب «ترکیب التقاط و ترور» اسنادی وجود دارد که نشان میدهد موسوی خویئنیها تفاسیر مارکسیستی از قرآن اراده میداده است. معروف است که یکی از شاگران وی نقل میکند که تفاسیر او از قرآن به حدی مارکسیستی بوده که وقتی «الف لام میم» را تفسیر میکرده منظورش قسم به انگل و لنین و مارکس بوده است.
وی ادامه داد: چنین فردی، میگوید هاشمی در زیر عمامهاش چکش داشته است؛ چرا که میخواهد با زدن هاشمی خودش را پاک کند تا دوباره مطرح شود. الان همه سایتهای دو طرف، مصاحبه خوئینیها را منتشر کردند و درواقع او عملاً به صحنه سیاسی بازگشت.
روانبخش با بیان اینکه موسوی خوئینیها میخواهد خودش را مطرح کند تا در انتخابات آتی نقش محوری ایفا کند، ادامه داد: همه میدانند که موسوی خوئینیها در فتنه نقش اساسی داشته و کسی نمیتواند این را منکر شود. آنچه توسط او مطرح شده، یک سناریو است برای اینکه آلترناتیوی برای منتقدان دولت درست کنند.
فعّال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه در تاریخ، افراد مُلَوَن زیادی قابل مشاهده است، گفت: موسوی خوینیها هم یکی از آن چهرههای ملون است که به سرعت همراه با جو، رنگ عوض میکند. هاشمی هم چهره ملونی داشت و فضا به هر سمت خوب بود ایشان هم به همان طرف میچرخید. الان هم موسوی خوئینیها احساس کرده که باد به پرچم منتقدین میوزد و ایشان هم منتقد هاشمی شده است.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید