کد خبر: 275082
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۱۵:۲۵:۰۰
| |

محمود صادقی، نماینده تهران و عضو فراکسیون امید در مجلس:

مجمع در فرصت چهارماهه پالرمو و CFT را نهایی کند

یک عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این فرصت باقی مانده، نتیجه گیری و نظر نهایی خود را در خصوص پالرمو و سی اف تی اعلام نکند، به نظر می رسد که باید بر مبنای راهکارها و ظرفیت های موجود در قانون اساسی کشور عمل کنیم.

مجمع در فرصت چهارماهه پالرمو و CFT را نهایی کند
کد خبر: 275082
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۱۵:۲۵:۰۰

اعتمادآنلاین| محمود صادقی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقدام گروه ویژه اقدام مالی در تمدید مهلت چهارماهه ایران، نشانه اقدامات مثبت داخلی در این زمینه است، گفت: تصویب قوانین مربوط به کنوانسیون های مورد تاکید «FATF» و از همه مهم تر «پالرمو» و «CFT» در مجلس شورای اسلامی و تایید مصوبات مربوط به الحاق ایران به این کنوانسیون ها در شورای نگهبان و جلسات مجمع تشخیص مصلحت نشانه جدیت ایران در پیگیری این موضوع بوده است. گزارشهای مکرر بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی نیز در این زمینه متقاعد کننده بوده و فرصت مناسبی برای جلب موافقت گروه ویژه اقدام مالی در دادن مهلت دوباره ایران ایجاد کرده است.


این نماینده مجلس با بیان اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام در این فرصت دوباره، جمع بندی نهایی را انجام دهد، تاکید کرد: اگر مجمع نتواند در این فرصت، نتیجه گیری و نظر نهایی خود را اعلام کند، به نظر می رسد که باید بر مبنای راهکارها و ظرفیت های موجود در قانون اساسی کشور عمل کنیم. اصل 59 قانون اساسی مربوط به همه پرسی است؛ همه پرسی موضوعی از خارج کشور نیست که برخی نهادها علیه آن تبلیغ می کنند؛ وقتی ظرفیت های دیگر در برخی موضوعات جوابگو نیست باید از ظرفیت های قانون اساسی استفاده کرد؛ اصل 59 قانون اساسی می گوید در مسائل مهم اقتصادی، سیاسی و فرهنگی می توان مستقیم به مردم مراجعه کرد.


وی اظهار کرد: هم اکنون قوه مقننه و قوه مجریه و شورای نگهبان- در بخشی- پالرمو را تایید کرده اند و بُعد سیاست های کلی آن باقی مانده است؛ انتظار می رود که در مجموع به یک جمع بندی برسند و تصمیم مناسبی را اتخاذ کنند. اگر پالرمو را با مریدا مقایسه کنیم؛ مریدا بنا به نظرات کارشناسی و جلسات مراجع امنیتی، مبتنی بر تعهدات سخت در موضوع ضرورت تبادل اطلاعات با طرف های خارجی است؛ الحاق ایران به این کنوانسیون در یک دولت اصولگرا تصویب شده، اما اکنون همان جریان علیه پیوستن ایران به پالرمو و CFT موضع گیری کرده اند. اکنون که باید در خصوص پالرمو به نتیجه برسیم و کار دولت در راه اندازی و تسهیل تبادلات بانکی و مالی راه بیافتد، در مسیر آن سنگ اندازی می کنیم.


وی ابراز امیدواری کرد که با نظر به مصالح ملی در این فرصت، تصمیم مناسب اتخاذ و مسیر مراودات تجاری و بانکی ایران با جهان هموار شود.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها