کد خبر: 318209
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۰:۳۷:۱۹
| |

علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی:

پایه‌های نظام از لحاظ اقتصادی، نظامی و رسانه‌ای قوی است/ ناطق‌نوری اصولگرای شریفی است/ اصلاح‌طلبان صحنه را خالی کنند، اصولگرایان به جان هم خواهند افتاد/ در پی تغییر ساختاری در نظام نیستیم

علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: چالش اصلاح‌طلبان این است که دنبال فربه‌کردن پوسته و جناح مقابل در پی فربه کردن هسته هستند.

پایه‌های نظام از لحاظ اقتصادی، نظامی و رسانه‌ای قوی است/ ناطق‌نوری اصولگرای شریفی است/ اصلاح‌طلبان صحنه را خالی کنند، اصولگرایان به جان هم خواهند افتاد/ در پی تغییر ساختاری در نظام نیستیم
کد خبر: 318209
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۰:۳۷:۱۹

اعتمادآنلاین| در نشست «راههای برون رفت از وضعیت موجود»، علی شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی بیان کرد: پارسال همین موقع در نشست خانه احزاب در ایوان شمس گفتم، "چه می‌شود؟ " این پرسش واکنشی به سرخوردگی حوادث دی ماه 96 بود که شوک بزرگی به جامعه و اصلاح طلبان وارد کرد اما امروز از لاک انفعال بیرون آمده‌ایم و دنبال "چه باید کرد" هستیم و این عاملیت مردم و کنشگران معطوف به انتخابات پیش بینی شده در قانون اساسی است. اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید:

*"چه باید کرد" را زمانی مطرح می‌کنیم که وضعیت موجود را مطلوب نمی‌دانیم، تغییر شامل 3 حالت تغییر ساختاری، فروپاشی و اصلاح می‌شود و اصلاح طلبی در سه حوزه ساختار، رویکرد و عملکردها قابل تبیین است.

*ما هرگز در پی تغییر ساختاری نیستیم اگر چه احتمال این کار وجود ندارد. چون پایه‌های نظام از لحاظ اقتصادی، نظامی و رسانه‌ای قوی است. ما اصل نظام را قبول داریم. آنچه مدنظر ما است اصلاح در رویکردها و قانون مداری و حفظ حقوق شهروندان است که همان حکمرانی خوب محسوب می‌شود.

* با همین قانون اساسی و حاکمیت خوب، بخش بزرگی از مطالبات مردم برآورده می‌شود و ما همچنین دنبال اصلاح در عملکردها هم هستیم.ساختاری که بر اساس آن قانون اساسی شکل گرفته، هسته و پوسته‌ای دموکراتیک دارد که این پوسته با 4 نوع انتخابات تعریف می‌شود.

* چالش اصلاح طلبان این است که دنبال فربه کردن پوسته و جناح مقابل در پی فربه کردن هسته هستند. انتخابات آینده ما را در معرض این قرار داده است که پوسته کنار بگذاریم تا آن هسته عریان شود اگر چه در سه دوره قبلی انتخابات میان این دو توازن ایجاد کردیم

* اصولگرایان بیش از اصلاح طلب‌ها دچار چالش هستند، بنیان‌های اعتقادی آنها بر اساس فسادی که دوران دولت نهم و دهم شکل گرفت دچار چالش جدی و در درون دچار تشتت هستند. اگر امروز اصلاح طلبان صحنه را خالی کنند اصولگرایان به جان هم خواهند افتاد و بیش از پیش خود را افشا خواهند کرد.

* مشکل ما اصلاح طلبان این است که مردم به عنوان پشتوانه و سرمایه اجتماعی ما دچار سرخوردگی و انفعال هستند آنها دستشان بر گوششان است و پیام‌های ما را نمی‌شنوند.

*باید پیامی متفاوت و نه تکراری و بی حاصل به مردم بدهیم و برای جلب اعتماد مردم و تمکین طرف مقابل به مطالبات مردم باید رویکرد تهاجمی داشته باشیم و نه انفعالی.

* باید با مردم ارتباط قرار کنیم و اعتماد آنها را جلب کنیم برای اعتمادسازی باید ادبیات، نوع رابطه و کارهای اعتمادآفرین برای مردم انجام دهیم. بازسازی اعتماد مردم کار بسیار مشکلی است.

* نباید اسیر وضعیت موجود در جامعه شویم وقتی وضعیت موجود را تبیین می‌کنیم، همان وضعیت را تجویز هم کنیم و باید بگوییم که جامعه چگونه باشد.

* انتخابات در نظام جمهوری اسلامی دارای ظرفیت هایی است که بخشی از این ظرفیت در قانون اساسی و بخش دیگر آن تاکید مسئولان نظام بر افزایش مشارکت است. برای بالا بردن اعتبار بین المللی باید انتخابات و مشارکت بالا برگزار شود.

* وظیفه احزاب این است که احساس مسئولیت بیشتری می کنند حزب تشکیل می دهند تا به مردم جهت بدهند. نه تنها ما بلکه هیچ حزبی در جهان دنباله روی مردم نیست چون با شکست در انتخابات تغییر مرام می دهند.

* علی اکبر ناطق نوری و حسن روحانی را در زمره اصولگرایان تلقی می کنیم. اصولگرایان بخشی دارند که با آنها رقابت سالم داریم. ناطق نوری در انتخابات سال 76 وقتی رای نیاورد برای رئیس دولت اصلاحات پیام تبریک فرستاد و بعد از آن هم بیشترین حمایت را از وی کرد از نظر ما اصولگرای شریفی است که برای او احترام قائل هستیم. از حسن روحانی هم حمایت کردیم و از حمایت از وی پشیمان نیستیم و به رغم انتقادها هنوز هم از وی حمایت می کنیم.


منبع: خبرآنلاین


دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها