کد خبر: 331058
|
۱۳۹۸/۰۵/۲۵ ۱۱:۵۱:۰۰
| |

در نشست مشترک شورای مرکزی حزب اعتماد ملی مطرح شد:

حضرتی: انتخابات فرصت رفع کدورت‌هاست/ افشانی: باید کسی حمایت کنیم که مشهور به پاکدستی باشد/ حق‌شناس: انتخابات می‌تواند تبدیل به نمادی از انسجام ملی شود/ ابوالحسنی: استان‌ها نسبت به انتخاب مسول دفتر سیاسی اقدام کنند/ گرامی‌مقدم: عرصه را خالی نمی‌کنیم

نشست مشترک شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و دبیران مناطق (استانی) با موضوع بررسی چالش ها و فرصت های انتخابات اسفند 98 امروز 25 مردادماه برگزار شد.

حضرتی: انتخابات فرصت رفع کدورت‌هاست/ افشانی: باید کسی حمایت کنیم که مشهور به پاکدستی باشد/ حق‌شناس: انتخابات می‌تواند تبدیل به نمادی از انسجام ملی شود/ ابوالحسنی: استان‌ها نسبت به انتخاب مسول دفتر سیاسی اقدام کنند/ گرامی‌مقدم: عرصه را خالی نمی‌کنیم
کد خبر: 331058
|
۱۳۹۸/۰۵/۲۵ ۱۱:۵۱:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ نشست مشترک شورای مرکزی حزب اعتماد ملی ودبیران مناطق (استانی) با موضوع بررسی چالش‌ها و فرصت های انتخاباتی پیش رو در اسفندماه 98 به دعوت الیاس حضرتی، قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی،
امروز 25 مرداد ماه در تهران برگزار شد.

حضرتی: مشارکت حداکثری بدون حضور اعضای اصلی تیم‌ها ممکن نیست

الیاس حضرتی، قائم مقام حزب اعتماد ملی و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در این نشست به تشریح وضعیت اقتصادی و شرایط بین‌المللی کشور پرداخت و گفت: با توجه به شرایط موجود، یکی از راهکارهای بهبود اوضاع، استحکام داخلی است. باید از ابزارهایی که داریم استفاده کنیم. تصمیم گرفته شده که در مقابل تهاجم آمریکا و برخی کشورهای منطقه، ما هم مقاومت حداکثری و مقاومت فعال داشته باشیم. تاکتیک‌های مختلفی برای این مقاومت فعال در نظر گرفته و با موفقیت اجرایی شد. در بحث اقتصادی هم با سیاست‌هایی که در نظر گرفته شد الان به ثبات رسیده‌ایم.

حضرتی افزود: انتخابات، مهمترین فرصت در شکوفایی و ایجاد نشاط در کشور و رفع کدورت‌هاست. مشارکت مردم در انتخابات برخاسته از رقابت است و رقابت برخاسته از حضور قوی‌ترین تیم‌ها است. نمی‌شود اعضای اصلی تیم‌ها حذف شوند و رقابت و مشارکت حداکثری داشته باشیم.

قائم مقام حزب اعتماد ملی همچنین اقدامات رئیس قوه قضائیه را موجب استحکام داخلی و جلب اعتماد عمومی دانست و گفت: تا الان آقای رئیسی اقدامات فوق‌العاده مثبتی داشته که بسیار سازنده بوده است. ما از این اقدامات پشتیبانی می‌کنیم. آقای رئیسی به‌خوبی از قوه قضائیه شروع کرده است. ما اگر قضات عادل و منصف و پاکدامن داشته باشیم همه به آن پناه می‌برند، اما اگر آن‌جا مرکز فساد باشد دیگر هیچکس نمی‌داند چه کند. امیدوارم در حل مسایل داخلی و رفع اختلافات، بحث حصر نیز به‌زودی حل شود.

افشانی: قدم اول تعامل با شورای نگهبان است

محمدعلی افشانی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با حضور در این نشست و با بیان اینکه مشارکت در انتخابات یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی کشورها است، گفت: مردم وقتی مشارکت می‌کنند که حس کنند حضورشان موثر است.

او افزود: در حال حاضر نخستین قدم، تعامل مطلوب با شورای نگهبان و نهادهای حاکمیت است. ما در انتخاب افراد باید چهره‌هایی را در لیست مورد حمایت بگذاریم که مشهور به پاکدستی باشند. اگر مردم بدانند کسی پاکدست است و منافع مردم را به منافع خودش ترجیح می‌دهد و توانمند هم هست، نسبت به او اقبال نشان می‌دهند.

افشانی تاکید کرد: اینکه بگوییم چون ما فردی را معرفی کردیم، مردم رای می‌دهند، اینطور نخواهد بود.

ابوالحسنی: مشارکت فعال به معنی انتخاب تاکتیک‌های مختلف است

سید رحیم ابوالحسنی، رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی، در نشست سراسری بررسی چالش‌ها و فرصت‌های انتخابات اسفندماه، طی سخنانی، به مشارکت فعال در انتخابات تاکید کرد و گفت: مشارکت فعال به معنی انتخاب تاکتیک‌های مختلف با توجه به شرایط مختلف است.

ابوالحسنی راهبردها و رهنمودهای انتخاباتی دفتر سیاسی، برای دفاتر استانی حزب اعتماد ملی را تشریح کرد و از دبیران استانی خواست، استان‌هایی که مسئول دفتر سیاسی خود را انتخاب نکرده‌اند، نسبت به این موضوع اقدام کنند.

حق‌شناس: استراتژی ما مشارکت حداکثری است

محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته انتخابات حزب اعتماد ملی هم با حضور در این در نشست به تشریح عوامل تاثیرگذار در انتخابات پرداخت.

حق‌شناس همچنین سناریوهای انتخاباتی را تشریح کرد و با بیان اینکه استراتژی ما مشارکت حداکثری است، گفت: اگر ما نظارت استصوابی را با شدت قبل نداشته باشیم با توجه به وضعیت بین‌المللی که داریم، انتخابات تبدیل به نمادی از انسجام ملی خواهد شد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی همچنین به چالش‌ها و راهبردهای اصلی انتخابات پیش رو اشاره کرد.

گرامی‌مقدم: انتخابات را تحریم کنیم، فراموش می‌شویم

اسماعیل گرامی‌مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی در ادامه نشست گفت: اگر در انتخابات حضور داشته باشیم در صحنه سیاست می‌مانیم، اما اگر تحریم کنیم هم این تحریم به فراموشی سپرده می‌شود و هم آینده سیاسی حزب را تحت‌الشعاع قرار می‌دهیم. از این رو نباید عرصه را خالی کنیم.

او افزود: از اعضای حزب می‌خواهم با رابطین استانی شورای عالی همکاری کنند، چراکه رابطین تنها نقش رابط دارند و مهم، تعامل سازنده حزب با شورای هماهنگی و احزاب مختلف در استان است.

گرامی مقدم تاکید کرد: برای تاثیرگذاری بیشتر باید تشکیلات را تقویت کرد. هرچه تدارک بیشتری داشته باشیم، تاثیر بیشتری خواهیم داشت. اجرای خوب و همت بالا، هر راهبردی را به موفقیت می‌رساند. ما وارد عرصه‌ای می‌شویم که 80 درصدش مبهم است، اما عرصه را خالی نمی‌کنیم.

در ادامه این نشست، دبیران و اعضای استانی حزب اعتماد ملی نقطه نظرات خود را پیرامون انتخابات در حوزه‌های انتخابیه خود عنوان کردند.

جمال درویش از استان خوزستان، حجت‌الاسلام موسوی از استان لرستان، پورکریمی از استان البرز، هاشمی از استان مرکزی، اسدپور از استان فارس، اخلاقی از کهکیلویه و بویر احند، ترقی طلب از استان گیلان، ویسی از چهارمحال و بختیاری، عسگری از آذربایحان غربی، الله‌یاری از اصفهان، بیگلری از کردستان، کریمیان از زنجان، آقایی از خراسان شمالی، اسلام از آذربایجان شرقی و یوسف بسنجیده از استان گلستان سخنرانان جلسه بودند.

مشکلات اقتصادی، عملکرد ضعیف دولت و ضربه‌ای که به اصلاح‌طلبان زد، مشکلات شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان و تعداد بالای اعضای حقیقی در این شورا، و... مسایلی بود که در سخنرانی‌ها به آنها اشاره شد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها