کد خبر: 338795
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۶ ۱۹:۱۲:۲۱
| |

جبار کوچکی‌نژاد مطرح کرد

ردپای یک تفکر وارداتی و سودجویانه در بازار «لوازم‌التحریر»

عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس با بیان اینکه دولت و وزارت آموزش و پرورش باید پیش از آغاز سال تحصیلی بازار لوازم‌التحریر را ساماندهی کنند، گفت: معتقدم یک تفکر وارداتی و سودجویانه پشت پرده بازار لوازم‌التحریر وجود دارد که متأسفانه وزارت صمت نتوانسته است با این تفکر مقابله کند.

ردپای یک تفکر وارداتی و سودجویانه در بازار «لوازم‌التحریر»
کد خبر: 338795
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۶ ۱۹:۱۲:۲۱

اعتمادآنلاین| جبار کوچکی‌نژاد؛ با اشاره به نابسامانی و افزایش قیمت لوازم التحریر در آستانه آغاز سال تحصیلی، گفت: هر چه به مهرماه نزدیکتر می‌شویم نیاز به نوشت افزار و لوازم التحریر به دغدغه اصلی خانواده‌ها تبدیل می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر 13 میلیون دانش آموز در کشور داریم که باید متناسب با آن بازار لوازم التحریر را ساماندهی کنیم.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: بازار لوازم التحریر یک تکنولوژی پیچیده نیست که بگوییم باید اجزای آن از خارج از کشور وارد شود و می‌توانیم با بهره گیری از تولید داخلی نیاز بازار را رفع و لوازم التحریر را با قیمت مناسب به دست خانوار‌ها برسانیم.

کوچکی نژاد تاکید کرد: مسئولیت ساماندهی بازار لوازم التحریر بر عهده دولت و آموزش و پرورش است که متاسفانه تاکنون این مهم صورت نگرفته است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بیان داشت: دولت و وزارت آموزش و پرورش باید پیش از آغاز سال تحصیلی و تا دیر نشده بازار لوازم التحریر را ساماندهی کنند البته بنده معتقدم یک تفکر وارداتی و سودجویانه پشت پرده بازار لوازم التحریر هم وجود دارد که متاسفانه وزات صمت نتوانسته است با این تفکر مقابله کند و همچنان واردات بر تولید ترجیح داده می‌شود.

وی افزود: این تفکر می‌کوشد این را القا کند که وقتی مداد و یا خودکار نداریم باید دست به واردات این کالا‌ها بزنیم. این تفکر تمام برنامه‌ها را در اختیار خود گرفته است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بیان داشت: حتما در صورت نا بسامانی در بازار لوازم التحریر و عدم توجه به نیاز‌های خانواده دانش آموزان، این کمیسیون ورود کرده و از مسئولان برای پاسخگویی به این مشکلات دعوت بعمل خواهد آورد.

منبع: میزان

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها