کد خبر: 340203
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۲ ۱۲:۰۸:۴۳
| |

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس فراکسیون اقدامات پیش‌دستانه علیه تهدیدات آمریکا:

پیام مذاکرات هسته‌ای به دشمن؛ دولت حاضر به امتیازدهی است/ مذاکرات سیاسی به جایی نمی‌رسد

رئیس فراکسیون اقدامات پیش‌دستانه با بیان اینکه مذاکرات سیاسی به جایی نمی‌رسد، گفت: امروز باید تجار ما به مذاکره بروند، باید مذاکرات و رفت و آمدهای امنیتی فرهنگی و اقتصادی آغاز شود.

پیام مذاکرات هسته‌ای به دشمن؛ دولت حاضر به امتیازدهی است/ مذاکرات سیاسی به جایی نمی‌رسد
کد خبر: 340203
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۲ ۱۲:۰۸:۴۳

اعتمادآنلاین| سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس فراکسیون اقدامات پیش‌دستانه علیه تهدیدات آمریکا در خصوص آغاز اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران، بیان کرد: استراتژی ایران در مقابله با استکبار باید مبتنی بر تولید قدرت و گفتگو با جهان با استفاده از قدرت باشد. تولید قدرت ابعاد مختلف علمی، سرمایه اجتماعی، امنیت پایدار و پژوهشی دارد این قدرت به دشمنان نشان می‌دهد که باید از چه زاویه ای با جمهوری اسلامی وارد مذاکره شوند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مذاکره در یک موضوع به معنای پذیرش اثر فشارهای دشمنان بر کشور در آن موضوع است.

مذاکره بر سر تحریم های اقتصادی به معنای پذیرش فشار تحریم و احتمال دادن باج است

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مذاکره در موضوع تحریم‌های اقتصادی به این معناست که جمهوری اسلامی پذیرفته است که تحریم ها به مردم فشار آورده و به دشمنان پیام می دهیم که ممکن است ایران در این مسئله مسیری را طی کند که در نهایت به شما باج بدهد.

رئیس فراکسیون اقدامات پیش دستانه علیه تهدیدات آمریکا گفت: آقای ظریف بارها اعلام کردند که آمریکا به تحریم معتاد شده است سوال اینجاست که چرا آمریکا به حمله نظامی یا اقدامات ضد امنیتی معتاد نشده است ؟

وی ادامه داد: وقتی تحریم ها جدی شد دولت هایی روی کار آمدند که حاضر به گفتگو با آمریکا شدند این در حالی است که سال ها در کشور ما مهمترین شعار و نفی مذاکره مستقیم با آمریکا بود. زمانی که معاون رئیس جمهور وقت، آقای مهاجرانی موضوع مذاکره مستقیم با آمریکا را مطرح کرد همه گروه‌های سیاسی انتقاد کردند زیرا گفتگو با آمریکا منفور بود و ملت ایران آمریکا را دشمن بالفعل جمهوری اسلامی می دانستند.

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: اما امروز بدون کاهش دشمنی های آمریکا علیه ایران، مذاکره با آمریکا به ثمر نشست زیرا دولت ها با فضا سازی رسانه ای اعلام کردند در قالب مذاکره با آمریکا می‌توانیم مشکل تحریم‌ها را حل کنیم. بنابراین دشمنان متوجه شدند که فشار آوردن از طریق تحریم ها می تواند جمهوری اسلامی را پای میز مذاکره کشانده و وادار به دادن امتیاز کند.

پیام مذاکرات هسته ای به دشمن؛ دولت حاضر به امتیاز دهی است

رئیس فراکسیون اقدامات پیش دستانه علیه تهدیدات آمریکا گفت:دشمنان دریافتند که زمانی که دولت حاضر شد غنی‌سازی 20 درصدی اورانیوم را تعطیل کند و حاضر به امتیاز دهی شد، حاضر به حذف عوامل قدرت نیز خواهد شد.

وی ادامه داد: دشمنان سی سال با جمهوری اسلامی جنگیدند تا نقطه فشار را پیدا کردند، چرا امروز باید آن نقطه فشار را رها کنند.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ما با آمریکا مذاکره ای نداریم، گفت: فرمایشات ایشان به این معناست که مذاکره با آمریکا نه تنها مشکل تحریم را حل نمی کند بلکه به آمریکا پیام می دهد که می تواند به عنوان یک نقطه ضعف روی تحریم‌ها حساب کند و فشار خود را ادامه دهد.

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: جمهوری اسلامی باید اقدامات خود را در کاهش تعهدات برجامی ادامه دهد و معطل نماند. باید منتظر باشیم سایر کشورها به ما پیشنهادات عملی بدهند.

مذاکرات سیاسی به جایی نمی‌رسد/ تجار وارد مذاکرات منطقه ای شوند

رئیس فراکسیون اقدامات پیش دستانه علیه تهدیدات آمریکا تصریح کرد: هر زمانی که در کشور ما مقاومت فعال شکل گرفت آمریکایی‌ها عقب نشینی کردند، در دوران دفاع مقدس نیز پس از اینکه مقاومت فعال شکل گرفت آمریکایی‌ها سازمان ملل را مجبور به تدوین و تصویب قطعنامه 598 کردند. هشت سال به ملت ایران جنگیدند اما بالاخره آمریکا مجبور شد عقب‌نشینی کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: جمهوری اسلامی بدون داوطلب شدن برای مذاکرات باید شرکای خود را پیدا کند امروز باید تجار ما به مذاکره بروند، باید مذاکرات و رفت و آمدهای امنیتی فرهنگی و اقتصادی آغاز شود با مذاکرات سیاسی به جایی نمی‌رسیم. وقت تلف کردن است و موجب شرطی کردن اقتصاد کشور می‌شود .

قاضی‌زاده هاشمی گفت: از زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی تا امروز، در طول 16 سال گذشته مذاکره ادامه داشته است اما نتیجه‌ای نداشته است باید تولید قدرت در حوزه اقتصادی فرهنگی و امنیتی را افزایش دهیم تا همانطور که امنیت کشور منطقه ای و موجب بازدارندگی شد، اقتصاد ایران و هژمونی فرهنگی ما نیز منطقه ای شود. باید هژمونی فرهنگی ایران کل منطقه را فراگیرد.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها