جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
پول کثیف قابل پیگیری و شناسایی است/ نمایندهای که برای انجام کار مردم 100 تا 500 میلیون تومان پول میگیرد فاجعه است/ فردی که با پول کثیف وارد مجلس میشود قانونگذار خوبی نیست/ نامزد تحت حمایتِ پول کثیف بریز و بپاش دارد و رأی میخرد
سهیلا جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس، گفت: نامزدی که برای ورود به مجلس کار خلاف قانون انجام میدهد و تحت حمایت پولهای کثیف است، مثلاً برای گرفتن یک مجوز 100 تا 500 میلیون تومان پول میگیرد که این فاجعه است. این افراد قانون را هم دور میزنند یا به نفع همان کسانی که با حمایت پول کثیف آنها وارد مجلس شدهاند قدم برمیدارند.
اعتمادآنلاین| سهیلا جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با اعتمادآنلاین ، در پاسخ این پرسش که پولهای کثیف در انتخابات چطور قابل تشخیص هستند، گفت: چند شاخص وجود دارد تا بتوانیم پولهای کثیف را تشخیص دهیم. اول اینکه میزان پولی که خرج میشود با مجموعه دارایی کسی که با آن تبلیغ میکند تناسب داشته باشد، در صورت عدم تناسب، این کار شبهاتی برمیانگیزد.
عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: معمولاً کسی که با پول تمیز و زحمتکشیده تبلیغات انتخاباتی میکند بریز و بپاش ندارد و سعی میکند بیشترین بهره و استفاده را از هر مقدار پولی که هزینه میکند ببرد و میکوشد با خدمت رأی جمع کند نه اینکه رأی بخرد.
جلودارزاده ادامه داد: ولی کسی که با پول بادآورده و کثیف به تبلیغات انتخاباتی میپردازد، بریز و بپاش میکند و رأی میخرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «ورود پول کثیف به انتخابات مجلس اتفاق بسیار بدی است» گفت: کسی که برای ورود به مجلس کار خلاف قانون انجام میدهد چطور میخواهد قانونگذاری کند؟ عدالت را چطور میخواهد اجرا کند؟ باید جلوی این اتفاق گرفته شود.
او تاکید کرد: وقتی یک نماینده برای انجام کاری، مثلاً گرفتن مجوز، به شخصی میگوید باید 100 تا 500 میلیون تومان به حساب من واریز کنید، فاجعه است. این کار حق کسانی را ضایع میکند که میخواهند مجوز بگیرند و نمیخواهند در عین حال رشوه بدهند.
عضو فراکسیون امید مجلس توضیح داد: این افراد در قانونگذاری هم ممکن است قانون را دور بزنند یا به نفع همان کسانی که با پول کثیف و بریز و بپاش زمینه پیروزی در انتخابات و ورود این افراد به مجلس را مهیا کردهاند اقدامی انجام دهند.
جلودارزاده در جواب این پرسش که «پول افرادی که هزینه میکنند تا در لیست انتخاباتی قرار بگیرند هم آیا مشمول پولهای کثیف مدنظر شورای نگهبان و وزارت کشور میشود یا خیر» گفت: نه، این هزینه کردنها مشمول پولهای کثیف نمیشود، چراکه رقم قابل توجهی نیست. پول کثیف پولی است که از راه کثیف به دست آمده باشد و در کنار آن توقعات خارج از عرف و قانون باشد.»
نماینده مردم تهران در خانه ملت در این رابطه توضیح داد: در یک انتخابات پولی که 20 یا 30 نامزد انتخاباتی برای کار تبلیغات خود میپردازند تا در لیستی قرار بگیرند مصداق پول کثیف نیست، چون میزان آن مشخص است و دلیل آن هم زمینه تبلیغاتی خود آنها در انتخابات است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: این رقمهای خرد قابل بررسی نیست، ولی پول آن نامزد انتخاباتی که در یک شهر هر شب تا انتخابات در رستورانهای لوکس شام میدهد و پول خرج میکند و حتی پول پخش میکند و رأی میخرد، مصداق پول کثیف است. چون اگر پول زحمتکشیده باشد، کسی اینطور آن را خرج نمیکند و به هدر نمیدهد.
دیدگاه تان را بنویسید