پیرهادی، سخنگوی شورای ائتلاف:
جبهه پایداری متوجه شرایط باشد تا مجلس دهم تکرار نشود/ از اصولگرایی عبور کردهایم، سهمیهبندی هم نداریم
محسن پیرهادی، سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، در پاسخ به این سوال که آیا از میان احزاب و جریان های همسو با ائتلاف، گروهی هست که در جلسات ائتلاف شرکت نکند یا ساز مخالف بزند؟ گفت: ما از چهرههای شاخص، جوانان تاثیرگذار، فعالان رسانهای و مسئولان احزاب و تشکلها برای شرکت در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی دعوت کردهایم.
اعتمادآنلاین| محسن پیرهادی، سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، گفت: طبیعی است که برخی زودتر و برخی دیرتر به ائتلاف بپیوندند، اما با توجه به ساز و کار تعیین مصادیق در ائتلاف که عمدتا مبتنی بر نظرسنجیهاست و از سوی دیگر، با توجه به این که در این دوره از عناوین و دستهبندیهای سیاسی همچون اصولگرایی هم عبور کردهایم، تلاشمان این بوده که چتر ائتلاف، گسترهای به اندازه کل نیروهای انقلابی کشور داشته باشد.
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: تعریف انقلابی بودن هم روشن است، همه دلسوزان مردم و کشور که به جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و قانون اساسی ملتزم بوده و چاره حل مشکلات کشور را درون کشور جستجو کنند، کسانی که افق نگاه و فهمشان، متناسب با گام دوم انقلاب و در تراز ملت ایران باشد و به دنبال راه نجاتی از وضعیت کم تحرک و خمود فعلی در دولت و مجلس باشد. هر که در این دایره وسیع بود، حتی اگر هم جریان و هم حزب نبود و گذشته متفاوتی داشت، منوط به این که مردم هم در نظرسنجیهایشان تایید کنند، در فهرست شورای ائتلاف قرار خواهد گرفت.
پیرهادی در پاسخ به این سوال که آیا جبهه پایداری در شورای ائتلاف نماینده دارد؟ گفت: در این زمینه پیگیریهایی شده و حتی اعضای شورا با آیتالله مصباح جلسه گرفتهاند و ظاهرا ایشان هم موافقت داشتهاند که جبهه پایداری در ائتلاف شرکت کند. دوستان ما هم باید متوجه باشند که شرایط امروز همانند سال 90 و انتخابات مجلس هشتم نیست که در رقابت، امر میان جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری دایر بود، امروز رقابت میان تحول خواهان انقلابی و طرفداران وضع موجود است و این خطر به شدت حس میشود که در صورت افتراق در جبهه انقلاب، مجلس دهم تکرار شود.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که نحوه حضور احزاب و شخصیتها در شورای ائتلاف چیست؟ آیا هر حزب در لیست نهایی سهمیه دارد؟ اظهار داشت: اصلا امکان سهمیهبندی وجود ندارد. پیش از این هم اعلام کردهایم که ساز و کار تعیین مصادیق، چند لایه و مبتنی بر نظرسنجی از نخبگان و عموم مردم است.
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: وقتی شما میخواهید مقبولیت مردمی و نظرسنجی را ملاک عمل قرار دهید، دیگر چگونه میتوان به هر حزب یا گروه سهمیهای اختصاص داد، ممکن است در نهایت از یک حزب چندین نامزد وجود داشته باشد و از حزب دیگری، هیچکس در فهرست نهایی قرار نگیرد. ضمن این که سهمیهبندی و مصلحت سنجیهایی از این دست، قربانگاه مصالح واقعی مردم و کشور است.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید