کد خبر: 376390
|
۱۳۹۸/۱۰/۱۹ ۱۷:۲۳:۳۱
| |

مدیر توسعه شبکه دولت نهاد ریاست جمهوری:

خراسان رضوی 4200 نقطه را به شبکه دولت متصل کرده است

کورش طهماسبی، مدیر توسعه شبکه دولت نهاد ریاست جمهوری گفت: خوشبختانه استان خراسان رضوی تاکنون 4200 نقطه را به شبکه دولت متصل کرده است.

خراسان رضوی 4200 نقطه را به شبکه دولت متصل کرده است
کد خبر: 376390
|
۱۳۹۸/۱۰/۱۹ ۱۷:۲۳:۳۱

اعتمادآنلاین| کورش طهماسبی، مدیر توسعه شبکه دولت نهاد ریاست جمهوری امروز 19 دی‌ماه، در جلسه کمیته هوشمندسازی خراسان رضوی در تالار شهید هاشمی‌نژاد بیمارستان امام رضا(ع)، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی اولین وزارت‌خانه‌ای است که به شبکه دولت متصل شده و تاکنون حدود 27 هزار نقطه در سراسر کشور به شبکه دولت متصل شده‌اند.

وی افزود: بنابر سیاست‌گذاری‌های دولت، استان‌ها به سه بخش درجه یک، دو و سه تقسیم شدند. استان‌های درجه سه شامل استان‌های کوچک از نظر پهناوری و جمعیت همچون قم، سمنان و ایلام،استان‌های درجه دو همچون خراسان جنوبی و استان‌های درجه یک نیز همچون خراسان رضوی، فارس، مازنداران و... است. استان‌های درجه سه تا 1000 نقطه، درجه دو تا 2000 نقطه و درجه سه تا 3000 نقطه در سطح استان را می‌توانند به شبکه دولت متصل کنند.

مدیر توسعه شبکه دولت نهاد ریاست جمهوری بیان کرد: خوشبختانه استان خراسان رضوی تاکنون 4200 نقطه را به شبکه دولت متصل کرده است. در استان خراسان رضوی حوزه انرژی را مدیریت می‌کنند و گزارشات عالی نیز از این استان ارائه شده است.

طهماسبی خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها برای اتصال به سامانه رصد و سماد باید تعهدنامه‌ای را امضا کنند و در این تعهدنامه ذکر شده که به عنوان مثال برای استفاده از سامانه رصد، شبکه داخلی نباید به هیچ شبکه‌ای از جمله اینترنت متصل شود. متاسفانه این موضوع مورد توجه قرار نمی‌گیرد و روند کار با مشکلاتی مواجه می‌شود.

وی اضافه کرد: سامانه رصد مسئول پیگیری نامه‌هاست و این رصد به صورت دوطرفه انجام می‌شود و تمامی دستگاه‌ها می‌توانند نامه‌های ارسالی خود را در این سامانه بررسی کند. در گذشته این سامانه به صورت یک‌طرفه قابل بررسی بود، اما اکنون قابلیت رصد دوطرفه مکاتبات فراهم شده است.

در ادامه حمیدرضا اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: دنیا به ایران به عنوان مرکزی که از نظر رشد علم و تکنولوژی یپیشرفت زیادی را طی کرده، نگاه می‌کند. 30 تا 40 درصد بیماران از کشورهای حاشیه خلیج فارس برای درمان به مشهد سفر می‌کنند. ما در زمینه هوشمندسازی نیز باید پشرفت کنیم که این پیشرفت قطعا دارای معایب و محاسنی است.

وی افزود: در حال حاضر دبیرخانه الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مستقر و از وضعیت خوبی برخوردار است اما این نکته نیز قابل توجه است که سرعت علم و تکنولوژی همچون شمشیر دولبه است و می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها