کد خبر: 380692
|
۱۳۹۸/۱۱/۰۹ ۱۰:۵۱:۰۰
| |

اسحاق جهانگیری:

موشک باران عین‌الاسد انتقام از رفتار خصمانه آمریکا بود/ فساد مثل موریانه به جان انقلاب افتاده است

معاون اول رئیس جمهور گفت: غرور ملی ما اجازه نمی‌دهد که در برابر تجاوز و ترور آمریکایی‌ها بی تفاوت باشیم و موشک باران پایگاه آمریکایی اقدامی در جهت انتقام از رفتار خصمانه آنها بود.

موشک باران عین‌الاسد انتقام از رفتار خصمانه آمریکا بود/ فساد مثل موریانه به جان انقلاب افتاده است
کد خبر: 380692
|
۱۳۹۸/۱۱/۰۹ ۱۰:۵۱:۰۰

اعتمادآنلاین| جلسه دیدار اعضای شورای مرکزی کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور عصر روز گذشته (سه شنبه 8 بهمن) برگزار شد.

جهانگیری در این جلسه با اشاره به اینکه در آستانه دهه فجر قرار داریم،‌ گفت: زندانیان سیاسی قبل از انقلاب بیش از دیگران در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته و در این راه از خودگذشتگی کرده‌اند و امروز نیز بدون توقع و ادعا در میدان مبارزه حضور دارند.

وی با اشاره به برخی پیشنهادات و دیدگاه‌های اعضای شورای مرکزی کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب در خصوص مسائل مختلف کشور اظهارداشت: دولت از نظرات و پیشنهادات همه صاحب نظران برای برون رفت از مشکلات استقبال می‌کند و آماده دریافت این نظرات و پیشنهادات است.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه به تبیین شرایط کشور در بخش‌های مختلف پرداخت و ادامه داد: امروز کشور در یکی از سخت‌ترین شرایط منطقه‌ای،‌ جهانی و داخلی در دوران پس از انقلاب اسلامی قرار دارد.

جهانگیری افزود: اولین بار است که آمریکا به صورت مستقیم و با نام و نشان مشخص وارد درگیری نظامی با جمهوری اسلامی شده و یک مقام رسمی نظامی ما را که در کشور دیگری مهمان بوده، ترور کرده است.

وی با اشاره به اقدام سپاه پاسداران در موشک باران پایگاه آمریکایی عین الاسد افزود: غرور ملی ما اجازه نمی‌دهد که در برابر تجاوز و ترور آمریکایی‌ها بی تفاوت باشیم و موشک باران پایگاه آمریکایی اقدامی در جهت انتقام از رفتار خصمانه آنها بود.

وی همچنین با اشاره به موضوع پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و اقدامات صورت گرفته از سوی کشورمان در راستای کاهش تعهدات هسته‌ای گفت: قصد اروپایی‌ها این بود که با فعال کردن سیستم ماشه، پرونده هسته ای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل بکشانند که البته تاکنون این اتفاق رخ نداده چرا که ایران نظارت آژانس بین المللی انرژی بر فعالیت‌های هسته ای کشورمان حفظ کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش درآمدهای نفتی و تاثیر آن بر درآمدها و بودجه دولت، خاطر نشان کرد: امروز کشور در شرایط سختی قرار دارد و باید گلایه‌ها و انتظارات را نادیده گرفته شود و همه برای برون رفت از این شرایط کمک کنند تا کشور از این مرحله سخت عبور کند چرا که هدف دشمنان آسیب زدن هم به حاکمیت و هم به موجودیت ایران است.

جهانگیری با تاکید بر اینکه مسئولین کشور نیز باید به دور از مصلحت اندیشی شخصی، به فکر آینده کشور باشند و با تحمل شرایط سخت، هر آنچه در توان دارند برای عبور از شرایط پیش رو ارائه دهند.

وی در ادامه سخنان خود به دغدغه حاضرین در جلسه در خصوص رد صلاحیت‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز اشاره و تصریح کرد: تا حد زیادی خوشبین هستم که پس از تجدید نظرها، تعداد زیادی از داوطلبین شرکت در انتخابات مجلس، تایید صلاحیت شوند چرا که اگر شرایط به همین منوال ادامه پیدا کند،‌ در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه رقابت وجود نخواهد داشت و انتخاباتی بی‌رمق برگزار خواهد شد و این در حالی است که در شرایط فعلی کشور به شدت به انتخاباتی باشکوه و پر رونق نیازمندیم.

جهانگیری به موضوع مفاسد اقتصادی و سوء استفاده‌های برخی افراد نیز اشاره کرد و افزود: ریشه کن کردن فساد راهی جز نظارت عمومی و پذیرش نقش رسانه‌ها در شفاف‌سازی وجود ندارد و برای مبارزه با فساد نیازمند عزم ملی در کشور هستیم چرا که امروز فساد مثل موریانه به جان انقلاب افتاده و در شرایطی که عده‌ای در کشور به نان شب محتاج هستند، عده ای دیگر در حال چپاول بیت المال هستند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به درخواست برخی اعضای جلسه مبنی بر برگزاری جلسات استانی و ملاقات زندانیان سیاسی قبل از انقلاب با مسئولین استان گفت: همه استانداران کشور موظفند که جلسات هم اندیشی ثابتی را با زندانیان سیاسی قبل از انقلاب برگزار کنند.

در این جلسه دبیر کل اعضای شورای مرکزی کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب نیز گزارشی از سابقه فعالیت این کانون و دریافت مجوز برای فعالیت ارائه کرد و گفت: حدود 1600 نفر که حداقل 6 ماه سابقه زندان در راستای مبارزات نهضت انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) را داشته اند عضو کانون بوده و مشمول قانون آزادگی هستند.

وی حفظ ارزش های انقلاب اسلامی را از اهداف کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب برشمرد و با گلایه از تخریب برخی زندان های کشور گفت: این زندان‌ها میراث فرهنگی و اماکن تاریخی هستند که خاطرات مبارزات سیاسی علیه رژیم طاغوت در فضای این زندان ها نهفته است.

تعدادی از اعضای شورای مرکزی کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب هم در این جلسه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مسائل مختلف کشور پرداخته و تاکید کردند که با وجود برخی بی مهری ها، همچنان بر آرمان های خود و انقلاب وفادار هستند و بدون هر گونه توقع و چشم داشتی برای سربلندی کشور تلاش می کنند.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها