جلال میرزایی، رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی:
نیاز به نگاهی جامع در مقابله با کرونا داریم
عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: نیاز به نگاهی جامع در مقابله با کرونا داشته و باید با تدوین ضوابط کاری جدید و پروتکلهای بهداشتی فعالیتهای اقتصادی آغاز شود.
اعتمادآنلاین| جلال میرزایی، رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت هماهنگی تمام بخشها برای عبور از بحران کرونا، بیان کرد: در ایران برای کنترل این ویروس اقدامات خوبی صورت گرفته است. بلافاصله پس از آنکه چندین نفر مبتلا به این ویروس شدند درحالی که دو روز تا زمان انتخابات باقی مانده بود، دولت این مسئله را اعلام کرد و اقدامات لازم نیز گام به گام اجرایی شد. در اسفند ماه انتقاداتی مطرح بود که چرا دولت بعضی شهرها را قرنطینه نمی کند که این شرایط صرفا خاص ایران نبود.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه اظهار کرد: ما شاهد بودیم خیلی از کشورهایی که حتی زودتر از جمهوری اسلامی متوجه این ویروس شدند، باوجود زمان کافی برای اتخاذ تدابیری، به این سمت نرفتند. کشورهایی نظیر ایتالیا، فرانسه و حتی آمریکا نتوانستند تدابیری که خود منتقد اجرایی نشدن آنان در ایران بودند را، اجرایی کنند.
نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد: دولت اگر زودتر تدابیر سختگیرانه را اجرایی می کرد شاید با همراهی جامعه روبرو نمیشد. متاسفانه علی رغم هشدارها عده ای نیز توجه نداشته و به مسافرت و خرید رفتند. رعایت مسائل و پروتکل های بهداشتی حائز اهمیت است اما باید معیشت مردم و اقتصاد کشور نیز برای ما مهم باشد. برای همه کشورها، اقتصاد حائز اهمیت بوده و در کنار آن برای سلامت و جان مردم نیز ارزش قائل هستند.
این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه تاکید کرد: فعالیت های غیر ضروری تا جایی که امکان دارد باید لغو شود اما واحدهای تولیدی و بخش هایی که کار اقتصادی انجام می دهند را نمی توان برای مدت طولانی تعطیل کرد. نباید مسائل را تک بعدی و به صورت سیاه و سفید دید، بلکه ما نیاز به نگاهی جامع در این حوزه داریم. باید با تدوین ضوابط کاری جدید و پروتکل های بهداشتی فعالیت های اقتصادی آغاز شود. نباید خودمان به مشکلات دامن بزنیم.
میرزایی در پایان با تاکید بر اینکه باید رویکردی جامع برای مقابله با کرونا وجود داشته باشد، گفت: نمی توان کل کشور را تعطیل کرد بلکه سیاستمداران و مدیران باید بتوانند مسایل متناقض را مدیریت کنند. خیلی ها از شعار جهش تولید در سخن حمایت می کنند اما در عمل اقدامات دولت در این زمینه را نادیده می گیرند. باید به دنبال راهکارهایی برای حفظ سلامت مردم در کنار فعالیت های اقتصادی باشیم.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید