کد خبر: 402645
|
۱۳۹۹/۰۲/۱۲ ۰۹:۴۶:۰۰
| |

محمد محمودی شاه‌نشین، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور:

الحاق یک تبصره به قانون انتخابات کشور، یک تعامل خوب است/ شورای نگهبان وقت کافی برای ارزیابی همه گزارش‌ها ندارد

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور بیان کرد: تمایندگانی که نوع بررسی‌های شورای نگهبان نسبت به آنان محبت‌آمیزتر بوده است باید اجازه دهند آن چیزی که قانونی و به مصحلت همه است، اجرایی شود.

الحاق یک تبصره به قانون انتخابات کشور، یک تعامل خوب است/ شورای نگهبان وقت کافی برای ارزیابی همه گزارش‌ها ندارد
کد خبر: 402645
|
۱۳۹۹/۰۲/۱۲ ۰۹:۴۶:۰۰

اعتمادآنلاین| محمد محمودی شاه‌نشین، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره الحاق یک تبصره به قانون انتخابات کشور و این‌که آیا این تبصره به گفته مخالفان آن منافاتی با اقدامات شورای نگهبان دارد یا خیر؟ گفت: کسی که رد صلاحیت می‌شود هنگامی که برای پرسیدن علت مراجعه می‌کند با یک گزارش روبرو می‌شود که ممکن است این گزاراش‌ها برنامه‌ریزی شده از سوی رقیب باشد، بنابراین باید امکان دفاع در یک محکمه به وی داده شود.

وی با اشاره به حجم گزارشاتی که به دست شورای نگهبان به هنگام انتخابات می‌رسد، بیان کرد: واقعاً شورای نگهبان وقت اینکه بتواند حجم بالای گزارشات را که به هنگام بررسی صلاحیت‌ها به دستش می‌رسد با جزئیات بررسی کند، ندارد.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیاری از دوستان که برای بررسی رفته بودند، می‌گفتند بر روی برگه‌هایشان نوشته بود ارزیابی نشده؛ این یعنی این‌که گزارش آمده است اما فرصت ارزیابی برایش پیش نیامده است.

وی یادآور شد: در هفته‌های آخر بررسی صلاحیت‌ها آنقدر گزاراشات مختلف دروغ و راست به شورای نگهبان می‌رسد که زمان برای راستی آزمایی‌شان کم می‌آید.

وی تاکید کرد: معتقدم این قانون (الحاق یک تبصره به قانون انتخابات کشور) یک تعامل خوب است و کمک بسیار زیادی به قانون، شورای نگهبان و حفظ حقوق شهروندی می‌کند.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این‌که گفته می‌شود شاید شورای نگهبان با الحاق یک تبصره به قانون انتخابات مخالفت کند، گفت: قطعا اعضای شورای نگهبان نظراتی دارند، آنان ایرادشان را بیان می‌کنند که به مجلس باز خواهد گشت؛ اگر فرصت بود در این دوره پارلمان بررسی می‌شود اگر نبود در مجلس آینده مورد ازریابی قرار می‌گیرد.

وی با تاکید بر این‌که هرکسی باید وظیفه خودش را انجام دهد، گفت: مجلس وظیفه خودش را انجام داده است و این خلاء قانونی را یک نقصان می‌دید برایش راه حلی ارائه داد. شورای نگهبان هم باید از نظر شرعی و قانون اساسی نگاه کند که مغایرت دارد یا خیر؟ اگر به نظرات اصلاحی رسید آنها را بیان می‌کند.

محمودی شاه‌نشین بیان کرد: بعید می‌دانم شورای نگهبان کلا این قانون را رد کند. بسیاری در شورای نگهبان اهل گفت‌وگو هستند بنابراین به نظر نمی‌رسد همان اول با کلیات این قانون مخالفت کنند. برای این‌که یک قانون به تصویب برسد باید آنقدر رفت و آمد صورت گیرد تا به یک پختگی برسد.

منبع: ایلنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها