مهدی چمران، رئیس اسبق شورای شهر تهران:
تعداد زیاد کاندیداهای ریاست مجلس به معنای اختلاف عمقی نیست
چمران فعال سیاسی اصولگرا گفت: اینکه یک تعدادی کاندیدا برای ریاست مجلس باهم رقابت میکنند، طبیعی است. ممکن است تعداد افرادی هم که می خواهند رئیس مجلس شوند زیاد باشد؛ لذا ما نمیتوانیم این را به عنوان یک اختلاف عمقی و ریشه ای ببینیم و کسانی هم هستند که کاندیدا شدند و حتی ممکن است که همین تعداد وارد صحن مجلس شوند، کاندیدا شده و رقابت کنند و در نهایت کسی که رای بیشتری بیاورد رئیس مجلس خواهد شد.
اعتمادآنلاین| یک فعال اصولگرا تاکید کرد: ممکن است تعداد افرادی هم که می خواهند رئیس مجلس شوند زیاد باشد؛ لذا ما نمیتوانیم این را به عنوان یک اختلاف عمقی و ریشه ای ببینیم و کسانی هم هستند که کاندیدا شدند و حتی ممکن است که همین تعداد وارد صحن مجلس شوند، کاندیدا شده و رقابت کنند و در نهایت کسی که رای بیشتری بیاورد رئیس مجلس خواهد شد.
مهدی چمران، رئیس اسبق شورای شهر تهران، با اشاره به برخی صحبتها مبنی بر وجود اختلاف در بین اصولگرایان بر سر ریاست مجلس شورای اسلامی، گفت: باید دید که منظور از اختلاف چیست و اگر منظور این است که یک تعدادی کاندیدا هستند که باهم رقابت میکنند این یک امر طبیعی است و اگر این اختلاف نظر نباشد شاید یک مقدار غیر طبیعی باشد.
او ادامه داد: این موضوع به این معناست که ممکن است تعداد افرادی هم که می خواهند رئیس مجلس شوند زیاد باشد؛ لذا ما نمیتوانیم این را به عنوان یک اختلاف عمقی و ریشه ای ببینیم و کسانی هم هستند که کاندیدا شدند و حتی ممکن است که همین تعداد وارد صحن مجلس شوند، کاندیدا شده و رقابت کنند و در نهایت کسی که رای بیشتری بیاورد رئیس مجلس خواهد شد.
چمران افزود: الان موضوعی که هست مبنی بر اختلاف به این معناست که هر جایی وقتی که یک مسئولیتی گذاشته میشود و هرکس که فکر میکند این کار را میتواند خوب انجام دهد و احساس مسئولیت می کند می رود جلو و آن را دنبال می کند، بنابراین این موضوع نشان می دهد که یک جایی افرادی ننشستند و بگویند که این رئیس شود یا نشود البته خود این دوستان با یکدیگر نشسته و صحبت کردند تا یک ترتیباتی را تنظیم کنند که البته این هم باز با رای گیری بین خودشان خواهد بود و احتمالا یک نشستی خواهند داشت قبل از شکل گیری مجلس تا در آنجا بتوانند رای گیری کنند که دیگر در زمان تشکیل مجلس وقت زیادی برای این کار گرفته نشود.
رئیس اسبق شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: البته این بهترین روشی است که میشود دنبال کرد، حالا اگر این کار را بتوانند انجام دهند کار خوبی است و اگرنه که در هر حال یک عده کاندیدا شده اند و با هم صحبت و بحث هم کردند تا وارد مجلس شوند، حال این نمایندگان مجلس هستند که تصمیم می گیرند به چه کسی رای دهند، در نتیجه ما این را ما به عنوان یک اختلاف عمیق و ریشه ای نمیتوانیم در نظر بگیریم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه تان را بنویسید