زاکانی:
مجلس یازدهم اولویت خود را بر تعامل میگذارد نه تقابل
زاکانی تاکید کرد: مجلس یازدهم اولویت خود را بر تعامل میگذارد نه تقابل و توجه اصلی این مجلس هم بر مصالح انقلاب و منافع مردم است، اگر بخواهیم در این مسیر حرکت کنیم، طبیعی است که در برخی مواقع متوجه تنگناهایی که در کشور وجود دارد، میشویم
اعتمادآنلاین| اصولگرایان مجلس یازدهم که پیشتر بر علیه دولت شعار میدادند اما حالا از تعامل مجلس یازدهم با دولت می گویند. منتخب مردم قم در مجلس یازدهم می گوید: مجلس یازدهم اولویت خود را بر تعامل میگذارد نه تقابل و توجه اصلی این مجلس هم بر مصالح انقلاب و منافع مردم است
یک منتخب مجلس یازدهم، گفت: در مواقعی که متوجه تنگناهای موجود در کشور میشویم، تکلیف مالایطاق کردن به دولت یا دستگاه قضایی یا هر نهادی در کشور خارج از تدبیر است.
علیرضا زاکانی منتخب مردم قم در خصوص تعامل مجلس یازدهم با دولت و همچنین لزوم پرهیز از تنشزایی در شرایط بحرانی فعلی، گفت: مجلس یازدهم اولویت خود را بر تعامل میگذارد نه تقابل و توجه اصلی این مجلس هم بر مصالح انقلاب و منافع مردم است، اگر بخواهیم در این مسیر حرکت کنیم، طبیعی است که در برخی مواقع متوجه تنگناهایی که در کشور وجود دارد، میشویم و در این شرایط تکلیف مالایطاق کردن به دولت یا دستگاه قضایی یا هر نهادی در کشور خارج از تدبیر است.
وی ادامه داد: اما مشکلات کنونی کشور فقط معطوف به این تنگناها نیست، در بسیاری از مواقع بیتصمیمی یا تصمیم بد است که منابع کشور را هدر میدهد، لذا ما بطور جدی دنبال این هستیم که آن کارآمدی که از حکومت مورد انتظار است را داشته باشیم که پاسخگوی مردم باشیم. در همین راستا لازم است دولت، مجلس و دستگاه قضایی بعنوان ارکان حکومت خدمتگزاری را پیشه کنند.
زاکانی در ادامه اظهار داشت: در این جهت ما حد و مرزی نداریم و اگر بدانیم در جایی را باید نظارت یا بررسی کنیم به فضل الهی این کار را خواهیم کرد و اگر هم جایی ببینیم که برای کار دولت و کشور تنگناهایی وجود دارد، خب تصمیم منطقی خواهیم گرفت و برای مردم عزیز هم توضیح خواهیم داد، ملت ما ملت فهیم و هوشیاری هستند که اگر صادقانه به آنها توضیح داده شود و شفافیت وجود داشته باشد، در اوج همکاری که با دولت و مجلس و نظام خواهند داشت، خودشان راهگشا خواهند شد.
منتخب مردم قم در پاسخ به سوالی پیرامون احتمال مواجهه مجلس یازدهم با مشکلات کشور در حوزه مبادلات بانکی و تغییر موضع درخصوص لوایح پالرمو و CFT ، گفت: این مسیر مسیری است که جنبه شعاری پیدا کرده و بیشتر تبدیل به یک مجرای کاسبی و انحراف افکار عمومی شده است.
وی ادامه داد: اگر رویکرد کشور را به توانمندی معطوف کنیم با توجه به ظرفیت جمعیت 700 میلیونی که در همسایگی ما هستند، میتوان امکانات و اعتبارات را با ارزهای دوجانبه یا مبادلات دوجانبه حل کرد، این کار را چین، روسیه و کشورهای مختلفی از سالها قبل شروع کردهاند، اما متاسفانه در کشور ما مرغ فقط یک پا دارد و آن یک پا هم دلار است، هزار و یک کار میشود انجام داد اما عدهای علاقه ندارند این کارها را انجام دهند.
زاکانی همچنین افزود: انشاءالله که با هم صحبت کنیم و به نتیجه برسیم که این کارها را انجام دهیم و حتی راههای جدید و بهتری پیدا کنیم تا در نتیجه نه دست ما زیر سنگ بیگانگان برود که مجبور شویم خواستههای آنان را انجام دهیم که خلاف مصالح ملی ما است و نه مشکلات برای کشور وجود داشته باشد.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید