کد خبر: 405610
|
۱۳۹۹/۰۲/۲۹ ۱۱:۳۶:۱۳
| |

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی فعال سیاسی اصولگرا:

برای انتخاب رئیس مجلس آینده قطب‌بندی نداریم

این فعال سیاسی اصولگرا یاداور شد: با وجود همه اختلاف سلیقه ها همه اعضای فراکسیون اکثریت کنار هم هستند. معمولا در مجلس رقابت ها این طور است که برای هم جایگاهی چندنفری کاندیدا می شوند، رأی گیری که انجام شد نتیجه هرچه باشد رقابت ها تمام می شود و همه در کنار هم برای پیشبرد امور مجلس تلاش می کنند.

برای انتخاب رئیس مجلس آینده قطب‌بندی نداریم
کد خبر: 405610
|
۱۳۹۹/۰۲/۲۹ ۱۱:۳۶:۱۳

اعتمادآنلاین| مجلس یازدهم بعد از تعطیلات عید فطر کار خود را رسما آغاز می کند. فراکسیون اکثریت با 220 عضو مشغول فراهم آوردن مقدمات تصدی امور است، گرچه مدعیان ریاست و نواب رئیسی متعددند اما بزرگان فراکسیون از قرص و محکم بودن ساختار تشکیلاتی تعریف شده مطمئن هستند و باکی به دل راه نمی دهند.

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی که خود از نامزدهای نایب رئیسی در دوره یازدهم محسوب می‌شود، درباره رقابت‌های درون فراکسیونی برای تصدی کرسی انتخابات هیأت‌رئیسه مجلس گفت: هر معادله و رقابتی شکل بگیرد ما یک فصل‌الخطاب داریم و آن نظر اکثریت اعضای مجمع عمومی فراکسیون است.

وی با اشاره به شروط عضویت در فراکسیون اکثریت افزود: کسانی می‌توانند عضو فراکسیون اکثریت انقلابی شوند که باید آیین نامه داخلی فراکسیون را پذیرفته و به تصمیمات جمعی پایبند باشند. هر کسی از تصمیم جمعی تخطی کند هیأت داوری درباره او تصمیم می گیرد. این هیأت به احتمال قریب به یقین رأی به لغو عضویت فردی می دهد که تعهد تشکیلاتی را رعایت نکرده است.

عضو فراکسیون اکثریت مجلس آینده تأکید کرد: اعضای فراکسیون نمی‌توانند در سایر فراکسیون‌های سیاسی پارلمان عضویت پیدا کنند، به خاطر آنکه مسئله شفافیت مواضع حفظ شود. البته سلایق مختلف انقلابی همچون موتلفه، پایداری، ایثارگران، رهپویان و کارگزاران دولت نهم و دهم در فراکسیون اکثریت حضور دارند و همه ملتزم و پایبند به خط امام و رهبری هستند.

وی درباره دوقطبی یا چندقطبی شدن رقابت بر سر کرسی مجلس آینده ادامه داد: قطب بندی یعنی بعد از انتخابات نیز وضعیت رقابتی ادامه پیدا کند، درصورتی که ما در فراکسیون اکثریت قطب نداریم که بگوییم انتخابات هیأت رئیسه دوقطبی یا چندقطبی می شود. چندکاندیدایی خواهد بود.

این فعال سیاسی اصولگرا یاداور شد: با وجود همه اختلاف سلیقه‌ها همه اعضای فراکسیون اکثریت کنار هم هستند. معمولا در مجلس رقابت‌ها این طور است که برای هم جایگاهی چندنفری کاندیدا می شوند، رأی گیری که انجام شد نتیجه هرچه باشد رقابت‌ها تمام می شود و همه در کنار هم برای پیشبرد امور مجلس تلاش می کنند.

وی درباره واگذاری مناصب مدیریتی در مجلس یازدهم پیش از آغاز دوره بیان کرد: این حرف‌هایی است که رسانه‌ها در می آورند و من درباره این موضوعات اطلاعی ندارم.

منتخب مردم تبریز درباره سرنوشت نمایندگان مستقل، حامی دولت و اصلاح‌طلب در مجلس آینده گفت: مستقل‌ها فراکسیون اقلیت را تشکیل می دهند یا می توانند مواضع خودشان را اصلاح کنند و درون فراکسیون اکثریت انقلابی تعریف شوند چون خیلی از آنها گرچه درون لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب نبودند اما انقلابی و ارزشی هستند.

وی درباره امکان حضور مسعود پژشکیان در فراکسیون اکثریت انقلابی اظهار کرد: آقای پزشکیان می‌گوید اصول را قبول دارد اما خودش نمی آید داخل فراکسیون اصولگراها. من هم همین طورم اگر تنها در مجلس اصلاح طلب بودم داخل فراکسیون آنها نمی شدم.

میرتاج‌الدینی در واکنش به ادعای برخی که می‌گویند با آغاز کار مجلس یازدهم دلار 20 هزار تومان می شود، تأکید کرد: این را رد می‌کنم چون مسئله ربطی به مجلس ندارد. مجلس یازدهم یک مجلس کارآمد، واقعگرا و انقلابی است، یعنی برای حل مشکلات راهکار و برنامه خواهد داشت. بعضی‌ها مجلس یازدهم نیامده شروع کردند به تخریب. چون می دانند مجلس آینده می تواند مشکلات کشور را حل کند می‌خواهند با طرح چنین مباحثی نگذارند که مجلس موفق شود.

منبع: نامه نیوز

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها