کدام کشورها در قاچاق کالا به ایران نقش دارند؟
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: بر اساس شواهد مستند موجود، برخی از کشورهای همسایه در ورود کالای قاچاق به کشور دخالت دارند و از قاچاقچیان حمایت می کنند.
اعتمادآنلاین| علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسم به آتش کشیدن کالاهای ممنوعه توقیف شده ، در قشم با تاکید بر اینکه در سال جهش تولید در مقابله با قاچاق کالا ،سوخت ، مواد مخدر و همچنین صید غیر قانونی ترال کوتاه نخواهیم آمد، گفت : در صورت کشف محموله قاچاق در خلیجفارس، ابتدا قاچاقچیان را از شناور خارج می کنیم و پس از طی مراحل قانونی ، با حکم قضایی کالاهای موجود در آن را به آتش می کشیم.
وی افزود: بر اساس شواهد مستند موجود، برخی از کشورهای همسایه در ورود کالای قاچاق به کشور دخالت دارند و از قاچاقچیان حمایت می کنند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اقدامات این نیرو در مقابله با قاچاق ادامه داد: از سال 98 تاکنون دریادلان نیروی دریایی سپاه 23 فروند کشتی حمل سوخت قاچاق را شناسایی و توقیف کردند که این شناورها حامل بیش از 23 میلیون لیتر گازوئیل بودند.
سردار تنگسیری همچنین با اشاره به ممنوعیت صید ترال و آسیب رساندن این اقدام به معیشت مردم، ماهیگیران محلی و محیط زیست افزود: در این مدت 48 فروند کشتی صید ترال نیز توقیف و در بازرسی از آنها بیش از 2 میلیون و 300 کیلوگرم ماهی کشف شد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه خاطرنشان کرد : همچنین طی یک سال اخیر بیش از 2 تن مواد مخدر و 10 هزار و 600 قوطی مشروبات الکلی نیز کشف شده است.
وی با تاکید بر اینکه ورود کالاهای قاچاق به کشور در شرایطی اتفاق میافتد که بسیاری از آنها در داخل کشور تولید می شود، گفت : با توجه به اینکه قاچاق کالا بلای جان تولیدات داخلی است و میتواند موجب تعطیلی کارخانه ها و بیکاری جوانان کشور شود، به صورت جدی و با قاطعیت و در هماهنگی کامل با نهادهای امنیتی ، اطلاعاتی، انتظامی ،نظامی و مراجع قضایی، با موضوع قاچاق و قاچاقچیان برخورد خواهیم کرد.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید