کد خبر: 409813
|
۱۳۹۹/۰۳/۱۶ ۱۲:۱۲:۲۴
| |

حسین حسین‌زاده، نماینده لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

نظارت مجلس بر اعتبار تخصیص‌یافته به آب خوزستان

حسین‌زاده با بیان اینکه سفت‌شدن خاک بالای سفره‌های آب زیرزمینی سبب شده خلل و فرج‌های زمین بسته شود و نفوذ آب به زمین مشکل باشد، گفت: طرح‌های آبخیزداری تنها راه‌حل مقابله با کم‌آبی در کشور است که نیازمند صرف زمان است و در کوتاه مدت پاسخگو نیست.

نظارت مجلس بر اعتبار تخصیص‌یافته به آب خوزستان
کد خبر: 409813
|
۱۳۹۹/۰۳/۱۶ ۱۲:۱۲:۲۴

اعتمادآنلاین| حسین حسین‌زاده با اشاره به مشکلات آب خوزستان و لزوم نظارت مجلس بر نحوه هزینه‌کرد اعتبارات، اظهار کرد: کم‌آبی در ایران اسلامی یک معضل اساسی و جدی است.

وی با بیان اینکه سفت شدن خاک بالای سفره‌های آب زیرزمینی سبب شده خلل و فرج‌های زمین بسته شود و نفوذ آب به زمین مشکل باشد، افزود: طرح‌های آبخیزداری تنها راه‌حل مقابله با کم‌آبی در کشور است که نیازمند صرف زمان است و در کوتاه مدت پاسخگو نیست.

نماینده لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه بالای 50 درصد آبهای سطحی هدر می‌رود، تصریح کرد: در استان‌هایی که مشرف به دریا هستند مانند خوزستان و بعضاً شهرهایی مانند کرمان، یزد و سیستان ناگزیر به انتقال آب دریا و شیرین‌سازی آن برای مصرف هستیم که فاینانس این طرح با شرکت چینی انجام شده و در مرحله اجرای مقدماتی است. امیدواریم با توجه به ریسک‌های سرمایه‌گذاری بتواند کار خود را انجام دهد.

حسین‌زاده تأکید کرد: آب دو استان خوزستان و قم درجه سختی بالای 700 دارد که این کار شیرین سازی آب را سخت می‌کند. البته خوزستان با توجه به اینکه از آب رودخانه کارون و سرچشمه‌های دز بهره می‌گیرد شرایط بهتری دارد و می‌تواند در دل خود با ایجاد کارخانه تصفیه آب شهری و صنعتی در مقیاس‌های بزرگ مانند تمام دنیا شیرین سازی آب را انجام دهد.

وی درباره تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی برای حل مشکل آب خوزستان اظهار کرد: نظارت بر اجرای صحیح قانون از سرفصل‌های کاری مجلس یازدهم است با توجه به اینکه در شرایط تحریم مبلغی از صندوق توسعه ملی برای حل مشکل خوزستان تخصیص یافته قطعاً بر نحوه هزینه‌کردهای آن نظارت پیگیر داریم.

منبع: آنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها