کد خبر: 411462
|
۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۱۱:۳۹:۰۰
| |

محمدحسین فرهنگی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی:

فساد سیتماتیک در کشور وجود ندارد

نماینده مجلس یازدهم با بیان اینکه سیستماتیک معمولاً به فسادی گفته می‌شود که کل نظام از رآس تا ذیل درگیر آن بوده و همه در حال تحصیل غنایم و امکانات موجود باشند، گفت: قطعا چنین موضوعی در جمهوری اسلامی ایران صحت نداشته و چنین فسادی قابل مشاهده نیست.

فساد سیتماتیک در کشور وجود ندارد
کد خبر: 411462
|
۱۳۹۹/۰۳/۲۳ ۱۱:۳۹:۰۰

اعتمادآنلاین| محمدحسین فرهنگی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه فساد سیستماتیک به معنای وجود مفسده در کل نظام است که به هیچ وجه صحت ندارد، گفت: وجود باندها و گروه‌هایی که با هماهنگی یکدیگر اقداماتی را انجام داده و تخلفاتی را رقم می زنند قابل انکار نبوده و مصادیقی نیز که در محاکم وجود دارد از این جنس است.


نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سیستماتیک معمولاً به فسادی گفته می شود که کل نظام از رآس تا ذیل درگیر آن بوده و همه در حال تحصیل غنایم و امکانات موجود باشند، افزود: قطعاً چنین موضوعی در جمهوری اسلامی ایران صحت نداشته و چنین فسادی قابل مشاهده نیست.

فرهنگی با تاکید بر اینکه علت انتشار مصادیق زیادی در خصوص مفاسد در جامعه برخورد نظام با فساد است، افزود: اگر این برخوردهای به موقع نبود به طور حتم کسی از وجود فساد در جایی مطلع نبود.

این نماینده مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که برخورد با نمایندگان در طی دوره نمایندگی آن ها در مجلس قبل چه پیامدی دارد، گفت: برای تخلف هر کسی در کشور راهکاری وجد دارد در خصوص نمایندگان نیز همین طور، با توجه به اینکه در قانون اساسی حتی رهبری نیز مصون از پیگرد های قانونی نیست از این رو برخوردها به درستی انجام می شود.


وی ادامه داد: برای برخی تخلفاتی که جنبه جرم ندارند پیش بینی شده در داخل مجلس هیئتی تحت عنوان نظارت بر رفتار نمایندگان شکل بگیرد لذا از این حیث و جهت نیز باید توجه داشت که علاوه بر روال های دستگاه های مختلف در داخل مجلس نیز یک سازوکار داخلی وجود دارد که امیدواریم در این دوره عملکرد این هیئت بهتر نیز باشد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس همچنین با اشاره به عملکرد قابل دفاع رئیس قوه قضاییه در ماه های اخیر، گفت: ما ممنون وی هستیم که در همین دوره نسبتا کوتاه مسئولیت توانستند تا حدودی بر افکار عمومی آثار مثبتی بر جای گذاشته و احساس عمومی را نسبت به گذشته تغییر دهند که نتیجه آن تقویت رضایتمندی مردم است.

منبع: آنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها