کاظم اکرمی، فعال سیاسی، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
باید بفهمیم که مالزی و اندونزی با دنیا چطور رفتار کردهاند که دخل و خرجشان با هم سازگار است اما ما نه؟
کاظم اکرمی گفت: اینکه دشمنی دنیا با ایران را توجیهی برای ندانمکاری بدانیم هیچ دستاوردی نخواهد داشت. باید برویم ببینیم کشورهای مسلمان دیگر چهکار میکنند؛ مثلاً مالزی و اندونزی با دنیا چطور رفتار میکنند که دخلشان با خرجشان میخواند.
اعتمادآنلاین| مشکلات اقتصادی بعد از خروج آمریکا از برجام به یکباره چند برابر شد، به طوری که مردم فشار اقتصادی را حتی در تامین مایحتاج اولیه هم حس میکنند. از همین رو سوالی با این مضمون ذهن مردم را به خود مشغول کرده که توجه به چه الزامهایی میتواند فضای مهم و تاثیرگذار اقتصاد را در ایران از حالت بنبست خارج کند تا با برطرف شدن مشکلات اقتصادی آرامش، اطمینان و همچنین امیدواری به جامعه تزریق شود.
کاظم اکرمی، فعال سیاسی، در گفتوگو با اعتمادآنلاین در این باره گفت: مردم روزبهروز دچار مشکلات بیشتری میشوند و اینکه بخش زیادی از جامعه حتی نمیتواند مایحتاج اصلی خود را تامین کند به لحاظ روانی مسائل زیادی برای مردم ایجاد میکند.
این فعال سیاسی که سابقه وزارت در دهه 60 را دارد، در ادامه گفت: وقتی مردم به چهکنم چهکنم بیفتند و برای گرداندن زندگی دائم دودوتا چهارتا کنند دچار استرس و ناامیدی زیادی میشوند. چنین فشارهایی حتی بر جسم انسان هم تاثیر میگذارد و سلامت را به طور جدی به خطر میاندازد. من نمیدانم ادارهکنندگان کشور چه حرفی برای گفتن دارند و چطور میخواهند به پرسشهای بیشمار مردم پاسخ بدهند و چرا دوستان ما در دولت و جاهای دیگر نمیدانند با حرف زدن هیچ مشکلی حل نمیشود.
او با اشاره به تهدید و تحدیدهای نظام بینالملل نسبت به جمهوری اسلامی تصریح کرد: بهبود رابطه ما با دنیا قطعاً راهحل سادهای ندارد و باید سیاستمداران و همه آنهایی که به قول معروف دستشان در کار است برای این شرایط چارهاندیشی کنند. اینکه دشمنی دنیا با ایران را توجیهی برای ندانمکاری بدانیم هیچ دستاوردی نخواهد داشت. باید برویم ببینیم کشورهای مسلمان دیگر چهکار میکنند؛ مثلاً مالزی و اندونزی با دنیا چطور رفتار میکنند که دخلشان با خرجشان میخواند.
او ادامه داد: همچنین باید این را در نظر داشت که همه کشورها منافع خودشان را پیگیری میکنند و اینطور نیست که فلان کشور غربی به ضرر ما و بهمان کشور شرقی به نفع ما کاری انجام دهد. در دوره ریاستجمهوری احمدینژاد بارها به خریدن کالاهای بنجل چینی اعتراض شد، اما گوش شنوایی نبود و چین هر چقدر که توانست با فروش اقلام بیکیفیت از ایران بهرهبرداری کرد.
کاظم اکرمی در پایان گفت: وضع کشور خراب است و مسئولان باید بدانند با هیچ توضیحی نمیتوانند سیاستهای غلطشان را توجیه کنند. پس آقایان به خودشان بیایند تا بلکه مردم از گرفتاری خلاص شوند. به هر حال باید این را در نظر بگیریم که کنار آمدن با گرفتاری مردم هم بد است و هم حتماً تبعات زیادی خواهد داشت.
دیدگاه تان را بنویسید