حسین انصاریراد، فعال سیاسی اصلاحطلب:
ریاستجمهوری ظریف راه مذاکره با جامعه بینالمللی را هموار میکند
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: وجود آقای ظریف در انتخابات ریاستجمهوری مغتنم است و حداقل میتواند نه لنگر بزرگ بلکه لنگر کوچکی برای کشتی طوفانزاده ایران باشد تا قدری از بحرانهای موجود در حوزه داخلی و البته در حوزه خارجی بیرون بیاییم.
اعتمادآنلاین| احتمال حضور ظریف در انتخابات ریاستجمهوری 1400 روز به روز بیشتر میشود، خاصه آنکه اخیرا حسامالدین آشنا، مشاور حسن روحانی هم در گفتوگویی از حضور ظریف در انتخابات استقبال کرده است. از سوی دیگر اصلاحطلبان هم بدشان نمیآید در شرایطی که دیگر سرمایه اجتماعی گذشته را ندارند با ظریف وارد انتخابات سال آینده شوند.
حسین انصاریراد، فعال سیاسی اصلاحطلب درباره احتمال حضور ظریف در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده گفت: «من باور دارم که آقای ظریف یا آقای زیباکلام برای ریاستجمهوری سال1400 مناسب هستند اما فارغ از اینکه چهکسی بیاید مسئله این است که هرکه بیاید باید اختیار عمل داشته باشد. آقای ظریف که از سال92 تا کنون به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی فعالیت کرده است اگر در قامت رئیسجمهور بخواهد ظاهر شود، زمانی میتواند مؤثر باشد که قدرت داشته باشد یعنی دستِکم در حد قانون اساسی اختیارات رئیسجمهور به رسمیت شناخته شود. وجود آقای ظریف در انتخابات ریاستجمهوری مغتنم است و حداقل نه لنگر بزرگ بلکه لنگر کوچکی برای کشتی طوفانزاده ایران باشد تا از قدری از بحرانهای موجود در حوزه داخلی و البته در حوزه خارجی بیرون بیاییم. نگاه عمومی در داخل و نگاه جهانی به او مثبت است، هرچند که هرچندوقت یکبار عدهای در داخل به او فحاشی میکنند و سعی میکنند او را مأیوس کنند اما واقعیت این است که او پذیرش عمومی بالایی دارد».
این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره میل مردم به شرکت در انتخابات اظهار کرد: «باید بپذیریم که در مقطع فعلی مردم تمایلی به شرکت در انتخابات ندارند مگر آنکه تا روز انتخابات شرایطی ایجاد شود که مردم مطمئن شوند که رئیسجمهور میتواند تغییر مثبتی در وضعیت موجود ایجاد کند و به خواستههای ملی جامه عمل بپوشاند. اما اگر اجازه ندهند که رئیسجمهور بر اساس خواست مردم و اراده خودش کار کند، آقای ظریف یا هر شخصیت دیگری بیاید، تفاوتی ایجاد نمیشود. از طرفی اکنون شرایط اصلاحطلبان هم سخت است و اگر آقای ظریف بیاید و آنها بخواهند از او حمایت کنند، آسان نخواهد بود که مردم را به رأی دادن قانع کنند».
او ادامه داد: «در شرایط کنونی مردم خستهتر از آن هستند که صرف آمدن آقای ظریف آنها را ترغیب به کنشگری سیاسی و شرکت پر شور در انتخابات کند و آقای ظریف هم آنقدر زیرک است که شرایط کنونی را متوجه شود و خودش را برای انتخابات ریاستجمهوری یا کلا عرضه نکند یا تحت شرایطی خاصی در رقابت انتخاباتی حاضر شود. من شخصا در دو دوره 92 و 96 از آقای روحانی حمایت کردم اما نمیتوانم این واقعیت را انکار کنم که انتخاب روحانی مایه ناامیدی مردم شد و عملکرد آقای روحانی به امید و اعتماد عمومی لطمه بزرگی وارد کرد. گرچه بههرحال در دوره ریاستجمهوری او برجام تصویب شد و برجام یک دستاورد بزرگ محسوب میشود اما مردم به دلایل مختلف احساس رضایت نمیکنند».
او در پایان گفت: «حضور آقای ظریف میتواند منشأ خیر باشد زیرا اگر ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا رأی نیاورد و بایدن رئیسجمهور آینده آمریکا شود، برای بهبود شرایط خارجی نیاز داریم که رئیسجمهورمان فردی اهل گفتوگو باشد که اگر آقای ظریف رئیسجمهور شود، میتواند این مسیر را هموارتر کند. من آقای ظریف را تا به حال از نزدیک ملاقات نکردهام و حتی با او حرف هم نزدهام اما باور دارم او نیرویی است که واقعا برای خدمت به ملت و کشور فعالیت میکند و آنهایی که به او میتازند و سعی میکنند او را تخریب کنند یا مترصد تأمین اهداف شخصی و گروهیشان هستند یا واقعا به وضعیت کنونی کشور جاهلند».
منبع: نامهنیوز
دیدگاه تان را بنویسید