رئیس قوه قضائیه:
میتوان با مشارکت مردم ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش داد
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه رفع مشکلات مردم باید به عنوان یک ضرورت تلقی شود، گفت: میتوان با مشارکت مردم بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش داد.
اعتمادآنلاین| ابراهیم رئیسی 20 شهریورماه در دیدار با مدیران دستگاه قضایی و سازمانهای تابعه چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه مردم این استان 2440 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردهاند، اظهار کرد: این مسئله نشاندهنده ولایتمداری مردم این استان است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه بیماری کرونا مانع از دیدارهای مختلف با اقشار مختلف مردم و کارکنان دستگاه قضایی شد، گفت: باید از تمام افرادی که در دستگاه قضایی برای اجرای عدالت تلاش میکنند تقدیر و و همچنین از خانوادههای این افراد که شرایط کاری این همکاران قضایی را تحمل میکنند تشکر کرد.
وی با بیان اینکه مردم چهارمحال و بختیاری مردمی غیور، شجاع و به باورها حساس هستند، گفت: مردم این خطه نشان دادند اگر دشمن بخواهد نسبت به ارزشها و اعتقادات آن حساسیت نشان دهد جز اولین کسانی هستند که نشان میدهند نسبت به کرامت انسانی، ارزشها و... غیرت دارند، تعداد شهدای این خطه بیانگر همین نکته است.
رئیسی با تاکید بر اینکه گره گشایی از کار مردم افتخاری است که نصیب خدمتگزاران شده است خاطرنشان کرد: خدمت به مردم کاری است که رضایت خداوند در آن است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ظرفیتها و پتانسیلهای بسیاری برای خدمت به مردم در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، اظهار کرد: این ظرفیتها شامل آب، خاک، نیروی انسانی جوان و... است که باید این ظرفیتها در راستای خدمت مردم به کار گرفته شود تا رضایت خداوند نیز شامل حال افراد شود و خداوند نیز نعمتهای را زیاد کند.
وی اضافه کرد: برای حل مشکلات چهارمحال و بختیاری باید مسئلهشناسی در دستور کار قرار بگیرد، مدیران حوزه قضایی و دستگاههای اجرایی باید با نظاممندی مسائل و اولویتهای استان را مشخص کنند.
رئیسی با تاکید بر اینکه باید دغدغه مردم مسئله اول مسئولان باشد، یادآور شد: رفع مشکلات مردم باید به عنوان یک ضرورت تلقی شود، میتوان با مشارکت مردم بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش داد، وقتی در روستای شیخشبان چهارمحال و بختیاری مردم 84 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردهاند، بنابراین میتوانند با خطرپذیری و مسئولیتپذیری برای حل مشکلات مسئولان را یاری کنند.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: در این منطقه ظرفیتهای بسیاری وجود دارد، اگر از این ظرفیتها به درستی استفاده شود نباید حتی یک نفر تحت پوشش کمیته امداد باشد، برای گرهگشایی در حل مشکلات مردم باید یک برنامهریزی منسجم انجام شود، همچنین برای حل مشکلات مردم باید دستگاه قضا تصمیم قاطع بگیرد، حوزه قضایی، ثبت اسناد، املاک، منابعطبیعی، محیطزیست، سازمان آب و ... باید مشکلات مردم را برطرف کنند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید