کد خبر: 436953
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۳ ۱۷:۰۱:۰۶
| |

جمشید انصاری، معاون رییس‌جمهوری:

پرهیز از تجمعات و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی ضرورت دارد

معاون رییس‌جمهوری گفت: براساس ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی به سازمان‌ها و دستگاه‌هایی اجرایی پرهیز از تجمعات و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی مورد تاکید قرار گرفته و کم کردن تردد درسطح جامعه برای افراد و پیش رفتن به اجرای امور به روش الکترونیکی ضرورت دارد.

پرهیز از تجمعات و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی ضرورت دارد
کد خبر: 436953
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۳ ۱۷:۰۱:۰۶

اعتمادآنلاین| معاون رییس‌جمهوری گفت: براساس ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی به سازمان‌ها و دستگاه‌هایی اجرایی پرهیز از تجمعات و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی مورد تاکید قرار گرفته و کم کردن تردد درسطح جامعه برای افراد و پیش رفتن به اجرای امور به روش الکترونیکی ضرورت دارد.

جمشید انصاری، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در آیین رونمایی از خدمات و محصولات جدید بانک صنعت و معدن (سدف، هدف، پات و ساحب) افزود: مجموع اقداماتی که در جهت الکترونیکی شدن خدمات بانکی در مدت 20 سال گذشته انجام شد، دستاورد آن به سلامت نظام بانکی کمک کرده است.

وی اضافه کرد: براساس ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی به سازمان‌ها و دستگاه‌هایی اجرایی پرهیز از تجمعات و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی مورد تاکید قرار گرفته و کم کردن تردد درسطح جامعه برای افراد و پیش رفتن به اجرای امور به روش الکترونیکی ضرورت دارد.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: دسترسی بهتر و سهل‌تر مردم به سامانه‌های خدماتی الکترونیکی پیامد آن را به دنبال دارد که آنها از رفت و آمدهای روزانه خود بکاهند و به گونه‌ای بحران کرونا را مدیریت کرد.

وی افزود: سازمان اداری و استخدامی به عنوان دستگاه سیاست‌گذار دولت الکترونیک در کشور راهبری این موضوع را در سطح دستگاه‌های اجرایی برعهده دارد.

انصاری یادآور شد: یکی از هدف‌های توسعه دولت الکترونیک این است که بتوان تسهیلات لازم را برای دسترسی به خدمات دولتی برای شهروندان فراهم کرد، ضمن اینکه نظام اداری دارای پیچیدگی‌هایی است که مردم برای بهره‌گیری از خدمات با مشکل روبرو هستند و تلاش می شود، این مهم کاهش یابد.

وی گفت: کاهش ارتباط مستقیم خدمت‌گیرندگان با ارایه‌دهندگان خدمات به منظور ارتقای سلامت و کاهش شاخص فساد ارزیابی می شود و درعین حال ایجاد تضمین‌های لازم برای تحقق بهتر حقوق شهروندان در نظام اداری به عنوان دیگر اهداف توسعه دولت الکترونیک محسوب می شود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود توسعه دولت الکترونیک به کاهش هزینه‌های ارائه خدمات بین ارائه‌دهندگان و خدمات‌گیرندگان به دنبال داشته باشد.

وی یادآور شد: نظام بانکی در مقایسه با دیگر دستگاه‌های اجرایی از نظر پیاده‌سازی سامانه‌های الکترونیکی پیشرو محسوب می شود، به گونه‌ای که قدم‌های خوبی را در این ارتباط برداشته است.

انصاری، بانک صنعت ومعدن را پیشگام و پیشتاز در ابداع کارهای نوآورانه در بانکداری الکترونیکی ارزیابی کرد و گفت: اقدام‌های انجام شده توسط این بانک می‌تواند زمینه تبعیت سایر بانک‌ها را بدنبال داشته باشد.

براساس این گزارش، با حضور حسین مهری، مدیرعامل بانک صنعت و معدن، توسط معاون رییس جمهوری به وسیله فرمان با رایانه، فعالیت سامانه‌های مزبور آغاز شد.

بانک صنعت و معدن به همراه بانک‌های کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون و توسعه صادرات در مجموع پنج بانک توسعه‌ای دولتی محسوب می شوند.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها