کد خبر: 461413
|
۱۳۹۹/۱۱/۰۹ ۰۵:۰۵:۰۰
| |

آقای میرسلیم! خودت در توییتر و اینستاگرام چه می‌کنی؟

مصطفی میرسلیم، نماینده تهران، در حساب توییتری خود نوشت: «‌این چه خفتی است که سخنگوی دولت مدعی شده اینستاگرام یک میلیون شغل در کشور آفریده است؟ عدم خودباوری تا چه حد؟!»

آقای میرسلیم! خودت در توییتر و اینستاگرام چه می‌کنی؟
کد خبر: 461413
|
۱۳۹۹/۱۱/۰۹ ۰۵:۰۵:۰۰

اعتمادآنلاین| مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس، در واکنش به سخنان سخنگوی دولت در مورد عدم فیلتر اینستاگرام، در حساب توییتری خود نوشت: «‌این چه خفتی است که سخنگوی دولت مدعی شده اینستاگرام یک میلیون شغل در کشور آفریده است؟ عدم خودباوری تا چه حد؟!»

در پاسخ به توییت میرسلیم، سجاد بنابی، معاون وزیر ارتباطات نیز نوشت: «‌خفت؟ ایجاد شغل خفت است یا اظهار نظر سخن‌گوی دولت؟ اگر استفاده از اینستاگرام یا هر پلتفرم بین‌المللی خفت است، حضور جناب‌عالی اینجا چه معنایی دارد؟»

نم

شروع ماجرا


گفتنی است پس از احضار وزیر ارتباطات، سخنگوی دولت به حمایت از او برخاسته و گفت که «مواضع و اقدامات وزیر ارتباطات، مبتنی بر تصمیم دولت و رئیس‌جمهور بوده است.»


با اشاره به این موضوع، علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس‌جمهور و سخنگوی دولت، با انتشار یادداشتی در حساب اینستاگرامی خود، هشدار داد که تعطیل کردن اینستاگرام «حدود یک میلیون ایرانی» را به سمت بیکاری و فقر می‌کشاند.


او در این باره توضیح داد که «بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود 400 هزار صفحه اینستاگرام ایرانیان دارای بیش از 5 هزار دنبال‌کننده هستند که در این میان 28.8 درصد از آن‌ها صفحات مربوط به فروشگاه‌ها و کسب‌وکارها است. بر اساس این آمار یعنی حداقل 115 هزار صفحه اینستاگرام وجود دارد که درآمد خانوارهایی را تامین می‌کند.»

او در ادامه آورده است: «این امر بدین معناست که حتی اگر هر صفحه درآمد 2 نفر یا 2 خانواده را تامین کند؛ یعنی 230 هزار خانواده یعنی چیزی حدود 950 هزار نفر ایرانی، در اوضاع بیکاری گسترده امرار معاش خود را وابسته به این شبکه اجتماعی هستند. با توجه به مطالعات تخصصی‌ام در وزارت کار، معتقدم هرگونه محدودسازی یا تعطیلی اینستاگرام، کوچ دادن حدود یک میلیون ایرانی به سمت بیکاری و فقر می‌باشد.»

ربیعی در مورد شکست خوردن سیاست‌های محدودسازی به مثال‌هایی اشاره کرده و ازجمله نوشته است که «نگاه کنید به قانون منع به‌کارگیری ماهواره که چندین سال ماموران در پشت بام‌ها به دنبال دیش‌های ماهواره‌ای بودند و مقایسه کنید با پشت بام‌های امروز حتی در دورافتاده‌ترین روستاها و نیز پشت بام‌های همان سیاست‌گذاران. این یعنی نوعی خاص از سیاست‌گذاری فرهنگی، نزدیک به تمامی خانوارهای ایران را به افرادی قانون‌شکن تبدیل کرده است.»


واکنش کاربران


البته این این اظهارات میرسلیم با واکنش‌هایی از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز روبه رو شد. یکی از کاربران در این مورد نوشته است:« خودتون که شغل ایجاد نمی‌کنید اقلا بذارید اینستاگرام کاری بکنه.»


دیگری نوشت:« خفت در عدم درک درست شما از ابزارها و امکانات و دنیای جدیداست. استفاده از امکانات موجود در کشوری که با انواع مشکلات داخلی و خارجی دست‌وپنجه نرم می‌کنه خفت نیست.»


یکی دیگر از کاربران گفته است:« این خفت است؟ خفت چیست؟ تولید شغل بد است؟ تولید شغل چیست؟ عدم خودباوری چیست؟ تعریفش می‌کنید؟ آقای میرسلیم! اصلا اینستاگرام چیست؟ چیزی از آن می‌دانید»


کاربران دیگر نوشته اند:« آقای میرسلیم اینستاگرام یک پلتفرم همرسانی جهانی هست و میلیون‌ها کسب و کار دارن ازش استفاده می‌کنند. ایرانیان هم بخشی از اونا هستند»، «خب لطف کنید یه اینستاگرام داخلی با سرعت بالا و بدون فیلیتر بسازید ما کوچ‌کنیم اونجا.».

«شبکه‌های اجتماعی فرصت شغلی ایجاد می‌کنند. همه جای دنیا هم همین اتفاق به صورت‌های گوناگون می‌افته. ربطش دقیقا به خفت چیه؟»، «جناب آقای میرسلیم منظورتان این است که بگویید اصلا شغلی ایجاد نشده است؟ اگر این طور باشد یا درک صحیحی از کسب و کار دیجیتال ندارید یا خودتان را به خوابزده اید. یا اینکه سر تعداد شغل ایجاد شده مشکل دارید».

منبع: آفتاب یزد

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها