کد خبر: 463545
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۹ ۱۲:۳۰:۳۲
| |

غلامحسین رضوانی، نماینده مجلس:

کار مجلس امنیتی و چریکی نیست / طرح شفافیت آرا مظلوم است

یک نماینده مجلس گفت: مایندگی مجلس، کار سیاسی و آشکاری است و کار امنیتی و چریکی نیست. رای نماینده باید آشکار باشد و مبنایی برای ارزیابی عملکرد آن نماینده باشد. من عقیده دارم نباید به این بهانه‌ها از شفافیت آرا خودداری کنیم. 

کار مجلس امنیتی و چریکی نیست / طرح شفافیت آرا مظلوم است
کد خبر: 463545
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۹ ۱۲:۳۰:۳۲

اعتمادآنلاین| نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس گفت: شفافیت آرا باید در همه ابعاد گسترده باشد و مظلوم واقع شده است.

«غلامحسین رضوانی»، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس در رابطه با عدم تصویب طرح شفافیت ارا نمایندگان در مجلس گفت: بنده جزو طرفدارانی بودم که ثبت نام کردم ولی قرعه به نام من نیفتاد اما در رای‌گیری اخیر جزو مدافعین سرسخت شفافیت آرا بودم و هستم.

او افزود: شفافیت آرا جزو مظلوم‌ترین پروژه‌ها است بسیاری درباره عدالت و پیشرفت و استقلال به خوبی حرف می‌زنند اما در مقام عمل پایه نیستند. شفافیت آرا از این دست طرح‌ها است و برخی به هیچ عنوان به شفافیت آرا پایبند نیستند و همین رای گیری اخیر را مستمسکی برای حمله به مجلس یازدهم دانستند.

رضوانی تاکید کرد: علیرغم اینکه این طرح در مجلس یازدهم رای نیاورد ولی در مقایسه با مجالس قبلی این طرح سه برابر طرفدار دارد ولی متاسفانه آیین‌نامه به نوعی است که برای تصویب، دوسوم آرا می خواهد. از طرفی برخی مخالفین که رای منفی داده اند مخالف شفافیت نبودند بلکه حرف آنها این بوده و هست که شفافیت باید گسترده‌تر از این باشد. بنابراین در مجلس یازدهم طرفداران شفافیت آرا بیشتر از همه مجالس بود. پیش‌بینی من این است که این طرح به تصویب خواهد رسید چون طرفداران سرسختی در مجلس یازدهم دارد.

این نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: من به طور مشخص عقیده دارم که شفافیت آرا باید جامع، کامل و گسترده باشد استثنایی که برخی در این زمینه قائل می شوند مورد قبول من نیست. من عقیده دارم استثناهایی که در این زمینه متصور است فقط در مواردی است که متوجه مصالح عالیه نظام است و فقط در مواردی که امنیت ملی به خطر می افتد آنهم نه اینکه هرکسی به این بهانه بخواهد از شفافیت آرا جلوگیری کند.

او اضافه کرد: برخی از نمایندگان شهرستان‌ها در این زمینه نظرهایی دارند و فکر می کنند اگر مثلا وزیری استیضاح شود و استیضاح او رای نیاورد و باقی بماند، شاید در مورد حوزه انتخابیه آنها کوتاهی کند ولی به عقیده من این بهانه نباید باشد چون مفهوم مترادف آن به رسمیت شناختن فساد است. اینکه وزیری به دلیل مخالفت نماینده‌ای با کوتاهی یا اشتباه او مانع از تحقق توسعه در شهرستانی شود پذیرفتن این مطلب، رسمیت دادن به ظلم و فساد آن وزیر است. نمایندگی مجلس، کار سیاسی و آشکاری است و کار امنیتی و چریکی نیست. رای نماینده باید آشکار باشد و مبنایی برای ارزیابی عملکرد آن نماینده باشد. من عقیده دارم نباید به این بهانه‌ها از شفافیت آرا خودداری کنیم.

منبع: برنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها