کد خبر: 468081
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۰ ۱۵:۲۳:۲۲
| |

عباس مقتدایی، نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی:

ضعف قابل توجه کشور در دیپلماسی اقتصادی است / ایران می‌تواند به قطب ارتباطات اقتصادی در منطقه تبدیل شود

نایب‌رییس کمیسیون امنیت ملی گفت: آنچه که امروز کاملا واضح است ضعف قابل توجه کشور در بحث دیپلماسی اقتصادی بوده که این موضوع به وزارتخانه‌های امورخارجه و صمت برمی‌گردد. یکی از گلایه‌های ما به دولت، این است که چرا متناسب با ظرفیت‌های کشور، توسعه ارتباط با همسایگان را در دستور کار قرار نداده است.

ضعف قابل توجه کشور در دیپلماسی اقتصادی است / ایران می‌تواند به قطب ارتباطات اقتصادی در منطقه تبدیل شود
کد خبر: 468081
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۰ ۱۵:۲۳:۲۲

اعتمادآنلاین| نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم گفت: ایران با دارا بودن 15 کشور همسایه می تواند به قطب ارتباطات اقتصادی در منطقه تبدیل شود.

عباس مقتدایی ضمن انتقاد از وزارت خارجه در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای گفت: واقعیت آن است که متناسب با نیاز کشور، در حوزه دیپلماسی اقتصادی عمل نکرده‌ایم و مجموعه دیپلماسی کشور ما بیشتر بر موضوعات سیاسی یا امنیتی متمرکز بوده است، در حالی که باید در راستای استفاده از تمام ظرفیت‌ها به نفع ملت ایران اقدام و حرکت کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: آنچه که امروز کاملا واضح است ضعف قابل توجه کشور در بحث دیپلماسی اقتصادی بوده که این موضوع به وزارتخانه‌های امورخارجه و صمت برمی گردد. یکی از گلایه‌های ما به دولت، این است که چرا متناسب با ظرفیت‌های کشور، توسعه ارتباط با همسایگان را در دستور کار قرار نداده است.

وی عنوان کرد: کشور ایران با دارا بودن 15 کشور همسایه می تواند به قطب ارتباطات اقتصادی در منطقه تبدیل شود؛ در حالی که سوء مدیریت‌ها، کم‌کاری‌ها و نقص در برنامه‌ریزی‌ها سبب شده تا نتوانیم به این هدف قابل دسترس، دست پیدا کنیم. مجلس یازدهم به دنبال ارتقاء دیپلماسی اقتصاد کشور است و آن را جدی گرفته به طوری که در یک ماه گذشته برای این موضوع کمیته مستقلی را تشکیل داده است.

مقتدایی با اشاره به فعالیت کمیته دیپلماسی اقتصادی کمیسیون امنیت ملی مجلس، ابراز کرد: ظرف دو هفته گذشته یکی از مهمترین جلسات سال‌های اخیر را با حضور وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط تشکیل دادیم و به دنبال فراهم نمودن شرایطی هستیم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اصلاحات ساختاری وزارت امورخارجه و قوانین مرتبط با آن را برای تقویت بنیه دیپلماسی اقتصادی کشور انجام دهیم.

رئیس کمیته دیپلماسی اقتصادی کمیسیون امنیت ملی افزود: هرگونه اعمال تغییری موکول به جلسات کارشناسی بوده که در حال برگزاری است و از دل آن مشخص می کنیم چه کار‌هایی باید انجام شود و چه نیاز‌هایی برای آینده کشور داریم. در اصل این که موضوع دیپلماسی

اقتصادی باید ارتقاء یابد هیچ شکی وجود ندارد.

منبع: خانه ملت

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها