رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب
لباس پاپ از ما روحانیون سادهتر بود/ مخالفت با دوچرخهسواری زنان تنگنظری است
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به سفر اخیر پاپ به عراق و دیدار با آیت الله سیستانی مرجع تقلید شیعیان جهان، گفت: این دیدار یک هدیه الهی به اسلام و جهان تشیع بود.
اعتمادآنلاین| رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به سفر اخیر پاپ به عراق و دیدار با آیت الله سیستانی مرجع تقلید شیعیان جهان، گفت: این دیدار یک هدیه الهی به اسلام و جهان تشیع بود.
به گزارش ایسنا؛ ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: پاپ فرانسیس انسان ساده زیستی است و در دیدارهایی که انجام شد واقعا می دیدیم که لباس و عبایی که بر تن داشت از لباس برخی از روحانیون ما ارزان تر بود. جنس لباس های او بسیار ارزان و ساده بود.
وی ادامه داد: پاپ انسان محترمی است که ابتدا به دیدار شیخ الازهر رفت و بعد از آن با نماد شیعیان جهان به عنوان دومین فرقه پرطرفدار اسلامی یعنی آیت الله سیستانی دیدار کرد و عقبه این دیدار گفت و گوهای 40 ساله جمهوری اسلامی ایران و واتیکان بود.
وی با تاکید بر اهمیت نگاه واقع بینانه به سفر اخیر پاپ فرانسیس به کشور عراق ادامه داد: تحلیلهایی که مبتنی بر مباحث علمی نباشد منقضی شده است و این دیدار باید به درستی تبیین شود.
نواب ابراز کرد: پاپ فرانسیس در طول سالهای گذشته همیشه دخالتهای کشور مختلف در منطقه و جنابت های داعش در منطقه و خسارت جنگ های چند ساله را محکوم کرده بودند.
به باور نواب، علت تاثیرگذاری کشور واتیکان و پاپ به این دلیل است که آنها به یک دولت قدرتمند متکی هستند و دلیل دولت شهر بودن خیریهها و ثروت های زیادی را در اختیار دارد.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین با اشاره به مساله حضور اقلیت های دینی در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا گفت: از نظر فقهی در یک پایان نامه دکتری اثبات کردهایم که عضویت مسیحیان و زردتشتیان در شوراهای شهر و روستا منع فقهی ندارد.
وی اظهار کرد: صحبتهای برخی ائمه جمعه در رابطه با دوچرخه سواری زنان از تنگ نظری آنان نشات میگیرد و ارتباطی با همه ائمه جمعه ندارد و هیچ ضمانت اجرایی ندارد و دوچرخه سواری زنان عملا در شهرهای مختلف آزاد است و کسی معترض آنها نشدهاست.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با انتقاد از آتش زدن کتاب طب جدید توسط یکی از روحانیون مطرح شیعی گفت: وزارت بهداشت کشور ایران مخالف طب سنتی نیست و در این عرصه متخصصان زیادی را تربیت نموده است.
نواب اضافه کرد: طب سنتی کاملا محترم است اما وقتی فردی بخواهد به طب جدید اهانتی بکند باید منتظر هجمههای منفی باشد.
به باور وی، از آنجایی که مساله طبابت با مسائل روز به پیش می رود طب اسلامی وجود ندارد اما در همه کشورها مانند هند و غیره طب سنتی وجود داشته و با مرور زمان نیز پیشرفت کردهاست.
دیدگاه تان را بنویسید