کد خبر: 476887
|
۱۴۰۰/۰۱/۲۵ ۱۰:۱۱:۰۰
| |

فریدون عباسی، رئیس کمیسیون انرژی در مجلس شورای‌اسلامی:

ایران به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رود / ما راه مهاجرت فکر را در کشور هموار کردیم / فخری‌زاده را قبل از آنکه دشمن ترور کند تفکر داخلی ترور کرد

فریدون عباسی گفت: در کشور افراد نخبه زیادی داریم با حذف پروژه‌های استراتژیک و بها ندادن به آن‌ها منجر به فرار نخبه‌ها می شویم. انفجار در نطنز در مقابل مهاجرت فکر که از ایران صورت می‌گیرد بسیار ناچیز است در این حادثه مقداری ماشین مکانیکی را را بین بردند ولی ما راه مهاجرت فکر را در کشور هموار کردیم.

ایران به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رود / ما راه مهاجرت فکر را در کشور هموار کردیم / فخری‌زاده را قبل از آنکه دشمن ترور کند تفکر داخلی ترور کرد
کد خبر: 476887
|
۱۴۰۰/۰۱/۲۵ ۱۰:۱۱:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ فریدون عباسی، نماینده کازرون و کوهچنار در مجلس یازدهم و رئیس کمیسیون انرژی در مجلس شورای‌اسلامی، در رابطه با خرابکاری در سایت هسته ای نطنز گفت: دشمنان ایران سال‌هاست با برنامه‌های راهبردی کشور مبارزه می کنند و در هر صنعتی چه نفتی و یا غیر نفتی اختلال ایجاد می کنند، هر آن‌چه که به فناوری پیشرفته مرتبط باشد دفاعی و یا غیر نظامی، فرقی ندارد تا بتوانند مخل آن می شوند.

به گزارش برنا، قبل از پیروزی انقلاب کشورهای اروپایی رآکتور را در بوشهر و دارخوین خوزستان احداث و پول نفت ایران را هم دریافت می‌کردند پس هسته ای برای کشور ممنوع نبوده البته در آن زمان دیدگاه آمریکا با اروپا متفاوت بود و مشارکتی در این موضوع نداشتند زیرا مایل نبودند و فارغ‌التحصیلان اروپایی در ایران بیشتر امور دولت را در دست داشتند، پس از پیروزی انقلاب هم اتفاقی نیفتاده بود فقط رژیم کشور عوض شد، مردم انقلابی را بر سرکار آوردند و نیاز به انرژی کشور تغییر نکرد، با این تفاسیر بحث بر سر سلاح نیست، موضوع این است که ایران از اغمار آن‌ها خارج شده و استقلال یافته‌است و مرکز تصمیم‌گیری‌ها را به داخل کشور، منتقل کردیم.

او ادامه داد: علم و فناوری هسته‌ای، محصول علوم و فناوری دیگر است، اگر در مسایل دیگر پیشرفت نداشتیم نمی‌توانستیم فناوری هسته ای را به دست آوریم و این موضوع مجموع کردن همه دستاوردهای علمی و فنی کشور است که می تواند خود را در پروژه های راهبردی نشان دهد. هدف غرب خروج مغزهای متفکر از کشور است تا به آنها خدمت کنند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس یازدهم مطرح کرد: ایران اساسا به سمت سلاح هسته ای نمی رود و مسیر کشور انرژی و تولید برق به روش هسته ای است، با این اوصاف آنها کشور را از راکتور بومی و ساخت ایران و تولید برق دور می کنند، قبل از اینکه انفجارها رخ بدهد با ویروس رایانه ای با کشور برخورد می کردند و ماشین های غنی سازی را از رده خارج می کردند که ایران بر این امر غلبه کرد و از همه مهم‌تر به مشاور ضد ویروس خرابکارانه برای سایر کشورها تبدیل شدیم که این منجر به رشد کشور شد.

عباسی گفت: در گذشته در سایت نطنز شاهد انفجار محدود در حد یک دانه عدس بودیم ولی در سیستمی، اگر منفجر شود خلا ماشین های سانتریفیوژ را برهم میزد اما چون این را پیش بینی کرده بودیم ماشین های سانتریفیوژ خیلی کم آسیب دیدند آنها بنا داشتند هر شش هزار ماشین را از بین ببرند ولی موفق نشدند و در حد 100 عدد از بین رفت.

خرابکاری های صنعتی را خنثی کردیم، اخیرا در تجهیزات بالانس ماشین های سانتریفیوژ مواد منفجره گذاشتند که با سهل انگاری مقامات مسئول خنثی نشد و به بخشی از کار تولید و نصب ماشین صدمه زد. پیرامون مصوبه مجلس دولت بنا نداشت در زمینه هسته ای کاری انجام دهد و بیشتر به دنبال تعطیل تاسیسات هسته ای قدم برداشت که هرچند دولت موافق نبود.

رییس کمیسیون انرژی تاکید کرد: انفجار در سایت هسته ای نطنز قابل پیش بینی بود؛ شیوه دموکرات ها این است که گزینه نظامی و ترور را در دست دارند و پیش قراول آمدن بایدن ترور فخری زاده بود.

او بیان کرد: باید به پروژه‌های راهبردی کشور مانند فضایی، هوایی داروهای خاص، پزشکی، هسته ای، لیزر و تولید موارد استراتژیک بیشتر توجه شود، با پرداخت به این پروژه ها می‌توان به دشمن غلبه کرد زیرا اینها قدرت نگهداری نیروهای فکری را به همراه دارد، در کشور افراد نخبه زیادی داریم با حذف پروژه‌های استراتژیک و بها ندادن به آن‌ها منجر به فرار نخبه ها می شویم. انفجار در نطنز در مقابل مهاجرت فکر که از ایران صورت می‌گیرد بسیار ناچیز است در این حادثه مقداری ماشین مکانیکی را را بین بردند ولی ما راه مهاجرت فکر را در کشور هموار کردیم.

عباسی گفت: هی نگوییم ماشین های سانتریفیوژ چه زمانی جایگزین می شود چه فرقی دارد شش ماه دیگر یا دو سال دیگر این چه تاثیری بر زندگی مردم دارد ولی فرار مغزها و فقر اقتصادی در کشور تاثیر دارد.

این دولت فعلی اهل اقدام تلافی جویانه نیست و نشان داده اهل مبارزه نیست نمونه آن ترور فخری زاده است، من مجبور شدم حرف های را در مورد فخری زاده بزنم که مایل‌نبودم، او شاگرد من در مقطع دکتری بود این کتمان شدنی نیست، فخری زاده را قبل از آنکه دشمن ترور کند تفکر داخلی ترور کرد.

او‌ در مورد میزان خسارت در سایت هسته‌ای نطنز گفت: فرض کنید پنجاه درصد از بین رفته است مهم نیست زیرا هم نطنز پا بر جاست و هم آدم‌های متفکر پابرجا هستند. هر چه که باشد تا شش ماه دیگر آن را جبران می‌کنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها