محمود میرلوحی در واکنش به رد صلاحیت ۱۰ عضو شواری شهر تهران:
نتیجه تاییدصلاحیتها از پیش تعیین شده است / دستپرورده های نظارت استصوابی ما را رد میکنند تا دوستانشان سر کار بیایند
عضو شورای شهر تهران گفت: این افراد دستپرروده نظارت استصوابی هستند و باید به همین نظارت که با رد رقبایشان، آنها را بر سرکار آورده، خدمت کنند. حالا این افراد ما را رد کرده و دوستانشان بر سر کار میآیند.
اعتمادآنلاین| خبر نتیجه بررسی صلاحیتهای انتخابات شورای شهر تهران در هیات نظارت شهرستان به صورت غیررسمی اعلام شد و پس از آن کاندیداهای رد صلاحیت شده می توانند طی 4روز به نتیجه اعتراض کنند تا پرونده آنها دوباره مورد بررسی قرار گیرد. در میان افراد رد صلاحیت شده نام 10 عضو فعلی نیز به چشم میخورد که توسط هیات نظارت شهرستان رد صلاحیت شدند. رویداد24 با دو عضو شورای شهر که صلاحیتشان مورد تایید قرار نگرفته صحبت کرده تا نظرشان را در اینباره جویا شود.
به گزارش رویداد 24، محمود میرلوحی عضو فعلی شورای شهر تهران، یکی از رد شدگان از سوی هیات نظارت شهرستان تهران در واکنش به رد صلاحیتش و اینکه آیا اعتراض خواهند کرد یا نه، میگوید: چارهای جز اعتراض نداریم، البته نمیدانم این اعتراضها فایدهای دارد یا نه، نتیجه از پیش تعیین شده است.
او ادامه میدهد: این افراد دستپرروده نظارت استصوابی هستند و باید به همین نظارت که با رد رقبایشان، آنها را بر سرکار آورده، خدمت کنند. حالا این افراد ما را رد کرده و دوستانشان بر سر کار میآیند.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اظهار نظر اصولگرایان درباره پایان یافتن دوره حیات اصلاحطلبان، اضافه میکند: این افراد به ادعایی هم که میکنند اعتقادی ندارند، اگر دوره ما تمام شده چرا رد صلاحیت میکنند؟ آنها خبر دارند که مردم خانهنشین شده و مشارکت نخواهند کرد، چرا باز رد صلاحیت میکنند؟ آنها میخواهند در میدان بیرقیب با مشارکت حداقلی به سرکار بیایند.
محمد جواد حقشناس دیگر عضو شورا که از سوی هیات نظارت شهرستان رد شده نیز به رویداد24 میگوید: هرچند این تصمیم به ما ابلاغ نشده و از طریق خبرهای غیررسمی متوجه شدیم، اما انگار به نظر نمیرسد که این خبرها غیرموثق باشد.
او ادامه میدهد: این اقدامات نشان از رویکرد حذفی دارد؛ وقتی 10 نفر از 12 ثبتنام کننده رد صلاحیت میشوند در کنار جوانانی که عمدتا از جناح اصلاحات بودهاند، این پیام را میدهد که گروه فوق اساسا با مقوله انتخابات آزاد و رویکرد افزایش مشارکت، آشنایی و قرابتی ندارند.
حقشناس اضافه میکند: مجلسی که با خودش پسوند انقلابی را یدک میکشد و باید مرجع برخوردهای قانونی باشد، اما هیات نظارتهایی که شکل داده که اعتقادی به قانون انتخابات و انتخابات آزاد و حق تعیین سرنوشت توسط مردم را ندارد و این جای تاسف است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه بهتر است هرچه زودتر هیات نظارت موضع خودش را روشن کند، با اشاره به بیسابقه بودن این اتفاق میگوید: هیات نظارت مرکزی، نمایندگان خود در هیات مرکزی شهرستان و استان را به نحوی انتخاب کرده که خط و ربط سیاسی یکسان با مجلس داشته و هم نظر هستند. پشت پا زدن به نمایندگان شورایی که کمترین رای کاندیدای آنها از رای کاندیدای اول مجلس یازدهم بیشتر است، نشان از تصمیمسازی نا به جا دارد.
دیدگاه تان را بنویسید