کد خبر: 496940
|
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ ۱۰:۵۲:۰۰
| |

احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم در مجلس:

انتخابات 1400| وزیر کشور باید استیضاح شود / مجریان انتخابات اصلاً کار خود را بلد نبودند

یک نماینده قم در مجلس گفت: مشکلاتی را که در برگزاری انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، پیگیری می‌شود کی از این راهکارها استیضاح وزیر کشور است. البته وضعیت اخذ رأی در بعد از ظهر بهتر شد و وزیر کشور با تمدید انتخابات تا ساعت 2 بامداد تا حدی توانست مشکلات رأی گیری در ساعات اولیه را جبران کند.

انتخابات 1400| وزیر کشور باید استیضاح شود / مجریان انتخابات اصلاً کار خود را بلد نبودند
کد خبر: 496940
|
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ ۱۰:۵۲:۰۰

اعتمادآنلاین| احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم در مجلس در یک برنامه تلویزیونی، در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه آیا زیرساخت انتخابات پستی در کشور ما فراهم است یا خیر، گفت: قانون فعلی چنین اجازه‌ای را به ما نمی‌دهد و حتماً باید صندوق رأی وجود داشته باشد. به این شکل که یا افراد به صورت حضوری در محل‌های اخذ رأی حضور یابند و در انتخابات شرکت کنند و یا اینکه باید صندوق رأی در خدمت رأی دهندگان قرار گیرد.

به گزارش مهر، وی با تاکید بر اینکه باید مقدمات برای این کار و انتخابات الکترونیکی فراهم شود، تصریح کرد: یکی از دلایل مخالفت شورای نگهبان با برگزاری انتخابات الکترونیکی، عدم اطمینان نسبت به کارکرد این سیستم است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه همکاران ما در هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، انتخابات الکترونیکی را پذیرفتند که این مسئله باعث اشکالاتی در روند برگزاری این انتخابات شد. البته تعداد نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا بسیار زیاد و برگزاری این انتخابات تا حدی مشکل است.

امیرآبادی فراهانی ادامه داد: اهمیت انتخابات ریاست جمهوری بسیار زیاد است و آحاد ملت، احزاب، گروه‌ها و شخصیت های سیاسی باید بپذیرند که این انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود. به این معنا که آنان باید اطمینان پیدا کنند که زیرساخت‌های این کار فراهم است.

وی با بیان اینکه مجلس قطعاً مشکلاتی را که در برگزاری انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، پیگیری می‌کند، گفت: یکی از این راهکارها استیضاح وزیر کشور است. البته وضعیت اخذ رأی در بعد از ظهر بهتر شد و وزیر کشور با تمدید انتخابات تا ساعت 2 بامداد تا حدی توانست مشکلات رأی گیری در ساعات اولیه را جبران کند. البته وی باید این کار را زودتر انجام می داد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده از چند شعبه اخذ رأی بازدید کردم که متاسفانه مجریان انتخابات به خوبی آموزش ندیده بودند و اصلاً کار خود را بلد نبودند.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه بسیاری از وزرای این دولت عملکرد ضعیفی داشته‌اند و ما نمی‌دانیم که کدام یک را استیضاح کنیم، اظهار داشت: 45 روز تا پایان کار این دولت باقی مانده است. ما نمی‌دانیم که وزیر کشور را به دلیل مشکلاتی که در رأی گیری به وجود آمد، استیضاح کنیم؟ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را به دلیل مشکلاتی که در رأی گیری الکترونیکی به وجود آمد، استیضاح کنیم؟ ما نمی‌دانیم که باید وزیر اقتصاد را به دلیل بورس، وزیر راه و شهرسازی را به دلیل وضعیت اسفبار مسکن یا وزیر ورزش و جوانان را به دلیل وضعیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس استیضاح کنیم؟

وی ادامه داد: اگر ما هر یک از وزرا را استیضاح کنیم، دولت سقوط می‌کند و اگر دولت سقوط نمی‌کرد، بحث دیگری بود اما با این کار، دولت سقوط می‌کند، از عدد می‌افتد و رئیس‌جمهور باید تمام وزرای خود دوباره به مجلس معرفی کند و رأی اعتماد بگیرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تهیه گزارش در راستای ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، یکی دیگر از راهکارهای مجلس است. به این صورت که تعدادی از نمایندگان به دلیل تخلف وزیر، می توانند گزارشی را تهیه کنند و اگر آن گزارش در صحن علنی مجلس مورد پذیرش نمایندگان قرار گیرد، به قوه قضاییه جهت رسیدگی ارسال می شود. تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد دستگاه‌های ذیربط در انتخابات هم یکی دیگر از راهکارهایی است که می‌توانیم پیگیری کنیم.

امیرآبادی فراهانی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجلس به دنبال آن است که تغییر و تحولی در قانون انتخابات به وجود آورد، گفت: ما قانون انتخابات ریاست‌جمهوری را اصلاح کردیم اما به دلیل ایراداتی که گرفته شد، نتوانستیم این قانون را به این انتخابات برسانیم. همچنین نمایندگان طرحی برای اصلاح قانون انتخابات شوراها تهیه کرده‌اند. البته به جای تهیه طرح، بهتر است یک کار کارشناسی برای اصلاح قانون انتخابات در دولت و سپس در مجلس کار قوی کارشناسی روی آن انجام شود.

وی اظهار داشت: البته دولت باید بخواهد و اراده داشته باشد. بسیاری از قوانینی که ما تصویب کردیم، از آن جایی که دولت اراده ای ندارد، به خوبی اجرایی نمی‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب رساند و این قانون تاثیر بسیار زیادی در مذاکرات هسته‌ای دارد. البته اما دولت و شخص رئیس جمهور بارها علیه این قانون صحبت کردند و حتی آن را قبول و ابلاغ نمی‌کردند.

امیرآبادی فراهانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می شود آمریکایی‌ها به دنبال آن هستند که در دولت فعلی ما برجام را احیا کنند و آیا این مسئله به نفع دولت آینده است و یا خیر، گفت: قطعاً دولت بعدی در این باره نظراتی دارند. اما اصل برجام این است که آمریکایی‌ها باید به صورت یکجا تحریم‌ها را بردارند، ما راستی آزمایی کنیم و بعد تعهدات خود در برجام را اجرا کنیم. این سیاست کلی نظام این است. ما برجام را پذیرفتیم تا مشکلات مردم را حل کنیم و زمانی که مشکلات مردم حل نشده است، برجام به چه دردی می‌خورد؟

وی با تاکید بر اینکه رئیس مجلس شورای اسلامی به صورت دقیق بر مذاکرات نظارت می کند، تصریح کرد: لازم به ذکر است که اقدام قالیباف در عدم ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری بسایر خوب بود. وی گذشت کرد، گل کاشت و کار بسیار خوبی بود که در مجلس ماند و رأی بالایی هم برای ریاست مجلس در اجلاسیه دوم اتخاذ کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: علاوه بر قالیباف که در شورای عالی امنیت ملی به صورت مستقیم بر روند مذاکرات نظارت می کند و پیگیر آن است، مجلس و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم به خوبی بر مذاکرات نظارت می کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها