طیبه سیاوشی، نماینده سابق مجلس:
مردم امیدی به تحقق وعدههای انتخاباتی ندارند / نگرانی از بابت حضور تندروها در وزارتخانهها وجود دارد / نام بسیاری از نمایندگان مجلس در لیستهای احتمالی کابینه رئیسی دیده میشود
یک نماینده سابق مجلس گفت: شاهد هستیم اکثر روسایجمهور نصف وعدههایشان را نیز نمیتوانند محقق کنند. چون وعدهها براساس داشتهها نیست و وعدهها و برنامههای انتخاباتی بدون نظر کارشناسی بسته شده است، به همین دلیل مردم امیدی به تحقق آنها ندارند.
اعتمادآنلاین| طیبه سیاوشی، نماینده سابق مجلس در خصوص وعدههای رئیسی در مناظرات انتخاباتی و احتمال حضور زنان در کابینه آینده اظهار کرد: حضور زنان در کابینه آقای رئیسی مطالبه و نیاز زنان است اما نمیدانم ایشان به این مطالبه توجه میکنند یا خیر.
به گزارش ایلنا، وی بیان کرد: آقای رئیسی وعدهای مطرح کردند مبنی بر اینکه دهکهای پایین جامعه از اینترنت رایگان برخوردار خواهند شد که این وعده بسیار بزرگی است و دهک پایین جامعه شامل جمعیت قابل توجهی میشود و عمدتاً اپراتورها خصوصی و نیمه خصوصی هستند و انکه آقای رئیسی چگونه میخواهند این برنامه را اعمال و اجرایی کنند، بحث جدایی است. بحث مهم این است که آموزشها تا چه حد پیشرفته باشد تا بتوانند در این حوزه خدمات ارائه دهند.
نماینده سابق مجلس گفت: امروز تا دورافتادهترین روستاها از اینترنت استفاده میکنند و اکثراً اقشار نیازمند هستند و ممکن است از سایر بخشهای زندگیشان صرفنظر کنند تا از این فضا برای کار و تعامل استفاده کنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: آقای رئیسی این وعده را دادند که ما فضای بازتری را در فضای مجازی شاهد خواهیم بود و فیلترینگ و این مسائل را نخواهیم داشت. ایشان تنها کسی بودند که در مناظرات به تعداد فالوورهایشان اشاره کردند و این موضوع اگر با وعدههایی که دادهاند، جلو بروند ما باید اوضاع بهتری را شاهد باشیم اما معمولاً این مطالبات در زمان اجرا خیلی سخت محقق میشود چون بودجهای که باید برای آن در نظر گرفته شود و مباحثی که در زیرساختها مطرح میشود، از موضوعاتی است که کار را برای رئیسجمهور سخت میکند. بر همین اساس شاهد هستیم اکثر روسایجمهور نصف وعدههایشان را نیز نمیتوانند محقق کنند. چون وعدهها براساس داشتهها نیست و وعدهها و برنامههای انتخاباتی بدون نظر کارشناسی بسته شده است، به همین دلیل مردم امیدی به تحقق آنها ندارند.
وی اضافه کرد: در عین حال اصولگرایان که معقتد بودند حضور رئیسی در دولت شرایط اقتصادی و فرهنگی را بهبود خواهد بخشید، باید اقدام کنند.
وی گفت: کسانی که در ریل جناح اصولگرایی و ریل ستاد آقای رئیسی فعالیت کردند، در یک طیف نیستند و از گروههای متفاوتی هستند. این افراد قاعدتاً سهمخواهی خواهند کرد اما اینکه چه سمتهایی به این اشخاص اختصاص داده شود، نگرانکننده است. نگرانی وجود دارد که بعضی از وزارتخانههایی که به لحاظ فرهنگی مدنظر است، به دست اشخاص تندرو نیفتد.
سیاوشی با اشاره به احتمال حضور برخی نمایندگان در کابینه رئیسی خاطرنشان کرد: به نظر من نمایندگی مردم باید به تمام پست و سمتها اولویت داشته باشد. در مجلس دهم بحث این بود که به هیچ وجه نباید به آرا مردم بیتوجهی کرد و آنها را پشت سر گذاشت به همین دلیل ما در ماههای اخیر مجلس دهم شاهد بودیم که چند نفر از نمایندگان جدا شدند و از مجلس رفتند اما کلاً بحث این است که سمت نمایندگی باید در اولویت قرار گیرد. رد شدن از مسئولیت نمایندگی، نه اخلاقی است و نه قانونی است. انتخابات میاندورهای مجلس برگزار نخواهد شد و هزینه زیادی به مجلس وارد میشود و حوزه انتخابیه نیز فاقد نماینده میماند. امروز نام بسیاری از نمایندگان مجلس خوانده میشود تا در لیست کابینه بروند.
دیدگاه تان را بنویسید