کد خبر: 499459
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۶ ۱۲:۵۵:۰۰
| |

غلامعلی حدادعادل، رئیس شورای ائتلاف:

 انتخابات 28 خرداد نقشه سیاسی کشور را تغییر داد / امیدوار به هم‌افزایی مساعی مجلس و دولت جدید هستیم / انتظار مردم انتخاب شهرداران پایبند به عدالت و مبارزه با تبعیض است

رئیس شورای ائتلاف گفت: این انتخابات نقشه سیاسی داخلی کشور را تغییر داد. باید آرایش سیاسی داخل کشور بازتعریف شود و تصوراتی که ما از خرداد 76 تا امروز داشتیم برای بانیان خود خرداد 76 هم فروریخت و این‌روزها همه از اتفاق پیش‌آمده مبهوت هستند.

 انتخابات 28 خرداد نقشه سیاسی کشور را تغییر داد / امیدوار به هم‌افزایی مساعی مجلس و دولت جدید هستیم / انتظار مردم انتخاب شهرداران پایبند به عدالت و مبارزه با تبعیض است
کد خبر: 499459
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۶ ۱۲:۵۵:۰۰

اعتمادآنلاین| رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: انتظار مردم این است که شوراهای شهر، شهردارانی لایق، دلسوز و پاکدست را انتخاب کنند که قلباً به عدالت مؤمن باشند و با تبعیض مبارزه کنند.


به گزارش تسنیم، جلسه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با حضور نمایندگان منتخب مجلس خبرگان تهران، اسماعیل کوثری نماینده منتخب میان‌دوره‌ای تهران، 21 عضو منتخب ششمین دوره شورای شهر و اعضای کمیته انتخاب و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی برگزار شد.

غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در این نشست با بیان اینکه "باید یادمان باشد در چه روزگار، فضا، تاریخ و جغرافیایی مدعی خدمتگزاری به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستیم"، گفت: بیش و پیش از هرچیز باید شاکر درگاه خدا باشیم و امام(ره) به ما یاد داد که باید پیروزی و موفقیت را از خدا بدانیم و شکر نعمت پروردگار هم عمل به وظیفه‌مان است.

وی افزود: انتخابات 28 خرداد واقعیت‌های چندلایه و متنوعی دارد که هرکدام باید در جای خود تجزیه و تحلیل شود و از همه مهمتر حضور مردمی است که 8 سال شرایط سخت را تحمل کردند و حال باید پای صندوق‌های رأی می‌آمدند، مردمی که رسانه‌های بیگانه ذهن آنها را پر کرده بودند تا بین آنها و نظام فاصله بیندازند و بیش از 10 سال است زیر فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ قرار دارند، تحریمی که در پی آن است مردم را عاصی و یاغی کند و در برابر نظام قرار دهد و این آخرین راه استکبار جهانی بود که این ملت دست از انقلاب بردارد.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه استکبار جهانی و عقبه داخلی آن سالهاست که برای انقلاب هزینه ایجاد می‌کنند و صورت‌حسابش را پای انقلاب می‌نویسند، گفت: این مردم با این ذوق و شوق در انتخابات شرکت کردند و این در حالی است که بیش از 3 میلیون مردم در عرض 14 ماه اخیر مبتلا به کرونا شدند و 80-90 هزار نفوس انسانی از دست رفته‌اند و در همه جای دنیا کرونا در انتخابات اثر کرده است و در ایران هم درصدی از مردم در هر صورت احتیاط کرده و شرکت نکرده‌اند و با این حال حدود 50 درصد مردم حضور یابند این خودش برای همه دنیا پیام دارد.

وی با اشاره به انتخابات اخیر در فرانسه تصریح کرد:‌ فرانسه‌ای که از انقلاب کبیر فرانسه تا امروز پرچمدار دموکراسی است و آنها دموکراسی را یاد آمریکایی‌ها دادند، حالا 68 درصد از واجدین شرایط در انتخابات شرکت نکرده‌اند ولی در ایران با این فشارها حدود 50 درصد شرکت کرده‌اند.

انتخابات 28 خرداد نقشه سیاسی کشور را تغییر داد

حدادعادل با یادآوری اینکه "این انتخابات نقشه سیاسی داخلی کشور را تغییر داد"، گفت:‌ باید آرایش سیاسی داخل کشور بازتعریف شود و تصوراتی که ما از خرداد 76 تا امروز داشتیم برای بانیان خود خرداد 76 هم فروریخت و این‌روزها همه از اتفاق پیش‌آمده مبهوت هستند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ضمن ابراز اینکه "حس می‌کنم روز دیگری فرا رسیده است و باید معنای آن را درک کنیم که چه اتفاقی افتاده است که با این‌همه تبلیغات و هنجارشکنی مردم آمدند و حضور پیدا کردند و رأی درستی هم دادند. نه‌تنها در داخل کشور یک زیر و رویی شد و تحول اساسی اتفاق افتاد، بلکه در خارج کشور هم این انتخابات اثر مثبت داشت و محاسبات را عوض کرد.

وی اضافه کرد: اتفاقی که با این انتخابات در ایران افتاد در مذاکرات هسته‌ای هم مؤثر خواهد بود و نمایندگان دولت جدید در مذاکرات با دست پرتری با طرف مقابل صحبت خواهند کرد و اینها همه سرفصل‌هایی هست که باید مطالعه شود.

حدادعادل با اظهار اینکه "مدتهاست حس کرده‌ایم که کشور نیازمند یک نهاد سیاسی گسترده است که بتواند در عرصه سیاسی کنار سایر نهادها با وظیفه انقلابی‌اش عمل کند"، گفت: کشور ما از نظر امنیتی و نظامی و خیلی از ابعاد دیگر نهادهای مستقر موفقی دارد ولی حس می‌کنیم از حیث داشتن یک تشکیلات سیاسی گسترده مردمی، ضعیف هستیم و این احساس از حدود سال 94 در برخی دلسوزان و فعالان عرصه سیاسی شدیدتر شد و بعد از انتخابات مجلس دهم با جمعی از همین بزرگان جلسات متعددی داشتیم که در نهایت به تأسیس جمنا منجر شد. جمنا هم در سال 96 با رأی اکثریت اعضای مجمع عمومی از سیدابراهیم رئیسی حمایت کرد که گرچه ما نتوانستیم به‌دلایل گوناگون موفق به پیروزی شویم ولی بیش از 16 میلیون رأی آیت الله رئیسی ما را برای ادامه آن راه راغب کرد.

مجلس انقلابی یازدهم نتیجه تلاش شورای ائتلاف نیروهای انقلاب است

وی افزود: بعد از انتخابات 96 با آسیب‌شناسی و جرح و تعدیل در مدل جمنا، به شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی رسیدیم که اولین آزمون آن انتخابات مجلس شورای اسلامی بود که با کسب 90 درصد کرسی‌های مجلس توانستیم مجلسی تشکل دهیم که به‌فرمایش رهبر انقلاب، مجلس تراز انقلابی است. حال ممکن است در عرض 14 ماه چند خطایی هم صورت بگیرد که این‌ها حداقلی است اما اگر بخواهم تنها به یک خدمت این مجلس اشاره کنم، قانون اقدام راهبردی در رفع تحریم‌های هسته‌ای است که خود این دولت اثر این قانون را در مذاکرات هسته‌ای مشاهده کرد و مجلس عزت کشور را نشان داد.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ادامه داد: کشور ما به یک نهاد سیاسی فعال و هوشمند نیاز دارد که کارش فقط این نباشد که در موقع انتخابات تابلویی را بالا بیاورد و با تمام شدن انتخابات تا انتخابات بعدی ناپدید شود. باید نهادی باشد که به همه ابعاد سیاسی و اجتماعی توجه کند و انتخابات یکی از مواقف کارش باشد.

حدادعادل با تأکید بر اینکه "گام دوم ما در انتخابات در شورای ائتلاف 28 خردادماه بود و دعا می‌کردیم در این مرحله هم موفق شویم"،‌ گفت: آنچه اتفاق افتاد بیش از انتظار ما بود. موفقیت 80درصدی فهرست‌های شورای ائتلاف در انتخابات شوراهای شهر و راهیابی همه 21 نامزد شورای شهر تهران از فهرست این شورا موفقیت بزرگی است که حاصل تلاش‌های اعضای شورای ائتلاف در سراسر کشور است.

رئیس شورای ائتلاف ادامه داد: میزان رأی اعضای فهرست ائتلاف در تهران را با باقی فهرست‌ها مقایسه کنید، در حالی که در فهرست ما آخرین نفر یعنی کمترین رأی بیش از 250 هزار رأی دارد، در برخی فهرست‌های دیگر که مدعی رقابت بودند کمتر از 3 هزار رأی را شاهد هستیم.

وی افزود: این خیلی افتخارآمیز است و جای شکر و تشکر دارد که مردم تهران به نام و عنوان شورای ائتلاف اعتماد کردند. شورای ائتلاف نامی است که می‌شناسند و به آن اعتماد دارند و باید این را قدر بدانیم.

پیام تشکر سیدابراهیم رئیسی از شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به دیدارش با سیدابراهیم رئیسی در حاشیه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وقتی خواستم از جلسه مجمع بیرون بیایم، خدمت سیدابراهیم رئیسی گفتم "به چنین جلسه‌ای می‌روم" و ایشان مخصوصاً به من فرمودند که «سلام بنده را خدمت حاضران جلسه ابلاغ کن و از برادران و خواهرانم از طرف من تشکر کن»، و من هم این سلام را منتقل می‌کنم.

حدادعادل با بیان اینکه مردم با داشتن یک برگه فهرست شورای ائتلاف بی‌نیاز از این شدند که میان انبوه فهرست‌ها و اسامی به تردید بیفتند، گفت: این اعتماد مردم خیلی شیرین است و به همین اندازه مسئولیت‌آور است و باید بدانیم ملت انقلابی در سراسر کشور به عنوان شورای ائتلاف نیروهای انقلابی اعتماد کرده است و در کل کشور 80 درصد از اعضای راه‌یافته برای عضویت در شوراهای اسلامی مراکز استانها و شهرها کسانی هستند که شورای ائتلاف آنها را به مردم معرفی کرده است.

وی افزود: هدف ما باید خدمت به انقلاب و ارزشهای انقلاب بدون چشم‌داشت و سهم‌خواهی باشد و ما در شرایط ائتلاف تنها چیزی که به آن فکر نمی‌کنیم و هیچ‌وقت در دستور نگذاشته‌ایم این است که بگوییم سهم ما چه می‌شود. الآن که دولت به پیروزی رسیده است و ما اصلاً در مخیله‌مان نیست که بگوییم رفقا و گروه و حزب ما باشد و الآن هم به‌دنبال کمک به سیدابراهیم رئیسی هستیم و البته یکی از کمک‌ها این است که به ایشان پیشنهاد دهیم از چه نیروهایی در چه تخصص‌ها و زمینه‌هایی استفاده کند ولی به هیچ وجه در معرفی این نیروها این ملاک را در نظر نمی‌گیریم که رفیق ما و جزو گروه ما و عضو شورای ما باشد و همان شایسته‌سالاری و انقلابی بودن و خدمتگزار و پاک بودن ملاک ماست.

برای ائتلاف و انسجام نیروهای انقلاب ده‌ها جلسه در تهران و قم برگزار کردیم

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه "در این یک سال و دو ماهی که از انتخابات مجلس تا انتخابات 28 خرداد گذشت با اتفاقاتی مواجه بودیم که ما را آزار داد و نگران کرد. بنده به دوستانی که عنوان دیگری را مطرح می‌کردند و تشکیلات دیگری را برپا کردند حرفم این بود که "این عنوان موفقیتی به دست آورد که متعلق به انقلاب است و آن را حفظ کنید و همان‌طور که در انتخابات مجلس با هم بودیم در انتخابات بعدی هم با هم باشیم و اگر جایی از کار هم ایرادی دارید بیایید استدلال کنید و همدلی کنید و اشکالات را برطرف کنید ولی راه دیگری را درپیش نگیرید."

حدادعادل با اشاره به تلاش برای وحدت در جریان نیروهای انقلابی تصریح کرد:‌ ده‌ها جلسه برگزار کردیم و نامه نوشتیم و با بزرگانی در تهران و قم گفت‌وگو کردیم و واسطه‌هایی برانگیختیم ولی نشد. امیدوارم کاری که در این یک سال و چند ماه نشد از این به بعد بشود و حالا که نیروهای انقلاب اسلامی در مصدر کار در شوراهای شهر و ریاست‌جمهوری می‌شوند دیگر تفرقه نداشته باشیم.

وی اضافه کرد: ما در معرفی نامزدهای خبرگان هم بنایمان بر این بود که نظر جامعه مدرسین را کافی بدانیم و وقتی جامعه مدرسین برای مردم مرجع تقلید معرفی می‌کند معرفی کردن نامزد برای خبرگان برایمان کفایت می‌کند.

حضور سردار کوثری در انتخابات مجلس به انسجام جریان انقلابی کمک کرد

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با ابراز اینکه "واقعاً بنده که همکاری با آقای کوثری را تجربه کرده بودم وقتی شنیدم ایشان قدم به میدان گذاشته است از ایشان خواهش کردم که حتماً این کار را بکنند"، اظهار داشت: در جلسه‌ای استدلال کردیم که همه باید پشت سردار کوثری برویم و خوشبختانه اعضای شورای وحدت هم استدلال ما را پذیرفتند و وحدتی از این حیث با ما پیدا کردند و ایشان به مجلس راه یافتند و سردار کوثری در مجلس سردار باتجربه‌ای است که جوانان از ایشان حرف‌شنوی دارند و از ایشان خواهش دارم نقش برادر بزرگتری را برای جوانان مجلس ایفا کنند.

حدادعادل با تأکید بر پرهیز از غرور ناشی از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای شهر و مجلس و خبرگان در شورای ائتلاف گفت: غرور اولِ سقوط ماست و همان‌طور که امام بعد از نبرد و فتح بزرگ خرمشهر فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و در بیان و تفسیر ما از این انتخابات هم چیزی جز خدا نباید مطرح باشد و نباید به مخالفان خودمان و حتی به رقبای اصلاح‌طلب خودمان یک کینه‌ورزی ناشی از ضعف اخلاق داشته باشیم؛ هرچند در دفاع از حق باید جلوی کسی که چوب لای چرخ انقلاب می‌گذارد بایستیم.

وی با تأکید به اینکه "نباید به کسانی که در داخل خانواده انقلاب بودند و با ما اختلاف داشتند طعنه‌ای بزنیم و بدگویی کنیم و شاخ‌وشانه بکشیم"، بیان داشت: در همین 8-9 ماهی که از دوستان شورای وحدت جدا بودیم و با دو تابلو وارد عرصه سیاسی شدیم، سعی کردیم به عهدمان با دوستان عمل کنیم. روز اولی که گفتیم "شما راه خود را بروید و ما راه خودمان را برویم"، با هم قرار گذاشتیم که هم را تخریب نکنیم و اگر چیزی هم گفته شده تصمیم تشکیلاتی نبوده است.

امیدوار به هم‌افزایی مساعی مجلس و دولت جدید هستیم

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با ابراز اینکه الآن امیدوار به هم‌افزایی مساعی مجلس و دولت هستیم و این کار سختی هم نیست"، گفت:‌ با این فشارهای بین‌المللی بیش از هرچیز به این هماهنگی قوا نیازمندیم و امروز روزی است که باید خدا را شکر کنیم که دولتی روی کار آمده است که سخن رهبری را می‌فهمد و می‌پذیرد و برای اجرایش همت می‌کند. من در این 4 دولت 8ساله چنین حسی نداشتم ولی الآن روز تازه‌ای پدید آمده است و مجلس و دولت باید با هم همکاری کنند و مهم نیست در مجلس یا شورای شهر باشیم و باید به وظیفه‌مان عمل کنیم.

حدادعادل تأکید کرد: این‌طور نباشد که روزی که دچار ضعف هستیم متحد باشیم و روزی که بر مخالفانمان غلبه کردیم دچار تفرقه باشیم و این خطری هست که ما را تهدید می‌کند و امت‌های پیشین را هم تهدید کرده است که در قرآن نیز به آن اشاره شده است.

وی با بیان اینکه "اکنون هم خدا و هم مردم حجت را بر ما تمام کرده‌اند و مردم از ما انتظار بالایی دارند"، گفت: مردم مشکلات دارند و رفع این مشکلات هم ساده نیست و جاده مسطحی نیست که راحت جلو برویم بلکه آن‌قدر موانع و دست‌انداز ایجاد کرده‌اند که گذشتن از این‌ها مساعی همه را می‌خواهد و همه باید جهادی کار کنند و بیاید دولتی روی کار بیاید که بدنه دولت مانند رزمندگان و ایثارگران جنگ و جبهه کار کنند و هیچ عذری پذیرفته نیست.

انتظار مردم انتخاب شهرداران لایق، دلسوز، پاکدست، مؤمن به عدالت و مبارزه با تبعیض است

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تأکید بر اینکه "انتظار مردم این است که ما مدیرانی که منصوب می‌کنیم و شهردارانی که شوراهای شهر منصوب می‌کنند لایق و دلسوز و پاکدست باشند، به عدالت قلباً مؤمن باشند و با تبعیض مبارزه کنند"،‌ گفت: اینها به تحریم ربط ندارد و آمریکا در اینکه آدم ناجور سر کار بیاید نقشی نمی‌تواند داشته باشد. آمریکا نگفته است در قوه قضائیه با عدالت مبارزه نکنیم و با فساد مبارزه نکنیم و اینها پول نمی‌خواهد بلکه ایمان می‌خواهد.

حدادعادل با تذکر اینکه "آینده خود شورای ائتلاف کنار آینده دولت و مجلس و شوراهای شهر مهم است و باید آسیب‌شناسی کنیم و نقاط قوت را تقویت و ضعف‌ها را برطرف کنیم و ساختار مستحکم‌تری به شورای ائتلاف ببخشیم و دایره را وسیع‌تر کنیم"،‌ گفت: شورای ائتلاف به هیچ حزب و گروه خاصی تعلق ندارد و اینجا خانه همه نیروی انقلاب اسلامی است و همه باید اینجا حضور داشته باشند و بُخلی نباشد و این‌که از ضلعی کمتر یا بیشتر باشد، به اصل انقلاب لطمه‌ای نمی‌زند.

وی خاطرنشان کرد:‌ انقلاب آن‌قدر جای خالی برای خدمت دارد که هیچ‌کس از اینکه به مجلس و شورا راه پیدا نکرد نباید نگران باشد و این انقلاب نتیجه اخلاص و توکل امام بود.

گواهی می‌دهم که یک وفاق و صداقت عمیق بین آقایان رئیسی و قالیباف وجود دارد

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به نقش پررنگ برخی شخصیت‌ها در حصول پیروزی برای جریان انقلابی کشور اشاره کرده بیان داشت: در این ماه‌های بعد از شروع مجلس از خیلی از نیروها در داخل مجلس و شورای ائتلاف اخلاص دیدیم و باید از برادرم دکتر قالیباف تشکر کنم که ایشان از ماه‌ها پیش که برای ریاست‌جمهوری بحث داشتیم، صریحاً اعلام کرد که "اگر آیت الله رئیسی به صحنه بیاید من نخواهم آمد" و ایشان به این هم عمل کردند، اگر جز این بود انتظار همکاری مجلس و دولت به تصور نمی‌آمد و الآن یک وفاق و صداقت عمیق و باطنی بین آقایان رئیس و قالیباف رؤسای دولت و مجلس هست که بنده گواهی می‌دهم که به هیچ وجه تاکتیکی و ظاهری نیست.

حدادعادل همچنین ضمن تشکر از نقش زاکانی در پیروزی جریان انقلاب اسلامی گفت: ایشان در یک وقت بسیار خطیر وارد عرصه شدند و دفاع از حق کردند و بر عاملان وضع موجود تاختند و در یک وقت درست هم اعلام انصراف کردند و از این نترسیدند که عناوین پوششی و نمایشی به ایشان نسبت داده شود و همچنین باید از آقایان جلیلی که با فداکاری به‌نفع کاندیدای مقبول جبهه انقلاب کنار کشیدند و هم‌چنین آقایان رضایی و قاضی‌زاده هاشمی که حضورشان مفید بود تشکر کنم.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها