محسن حیدری، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:
آب، بهانهای برای فریاد مردم خوزستان از سایر مشکلات است / پیش از جنگ، خوزستان رتبه سوم کشور در زمینه برخورداری را داشت، بعد از آن به رتبه 17 رسید و اکنون در جایگاه 30 قرار دارد / تاکنون 10 تا 12 درصد از آثار جنگ در خوزستان بازسازی شده
حیدری با تاکید بر اینکه مشکلات موجود خوزستان ریشه در 2 جنگ تحمیلی و جنگ آب دارد عنوان کرد: پیش از جنگ تحمیلی، استان خوزستان رتبه سوم کشور در زمینه برخورداری را به خود اختصاص داده بود که بعد از آن این رتبه به 17 و در حال حاضر در جایگاه 30 کشور قرار دارد؛ لذا این شرایط شایسته خوزستان نیست.
اعتمادآنلاین| محسن حیدری، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شامگاه جمعه در نشست رسیدگی به مشکلات استان خوزستان با حضور سران عشایر و نخبگان در سالن امام خامنه ای مجتمع فجر سپاه اظهار به اظهارات امروز مقام معظم رهبری در مورد مردم خوزستان و مشکلات آنها اشاره کرد و گفت: این فرمایشات نشان دهنده توجه مستمر و همیشگی ایشان به مردم این استان است.
به گزارش ایرنا، آیت الله حیدری بیان داشت: خواسته های مردم خوزستان دقیقا همین فرمایشان امروز مقام معظم رهبری است و چیزی بیشتر از این را نمی خواهیم.
وی با تاکید بر اینکه مردم خوزستان صف خود با اغتشاشگران و برهم زنندگان نظم عمومی جدا کرده اند افزود: بنابراین هر مطالبه و گفته ای که از سوی عوامل خارجی بیان شده باشد ربطی به مردم خوزستان ندارد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با قدردانی از اقدامات دولت در راستای کاهش مشکلات فعلی بیان داشت: با این وجود، این اقدامات در استان خوزستان مسکن هستند و نیاز است که کارهای اساسی برای رفع مشکلات موجود صورت گیرد.
حیدری با تاکید بر اینکه مشکلات موجود خوزستان ریشه در 2 جنگ تحمیلی و جنگ آب دارد عنوان کرد: پیش از جنگ تحمیلی، استان خوزستان رتبه سوم کشور در زمینه برخورداری را به خود اختصاص داده بود که بعد از آن این رتبه به 17 و در حال حاضر در جایگاه 30 کشور قرار دارد؛ لذا این شرایط شایسته خوزستان نیست.
وی بیان داشت: جنگ تحمیلی آثار مخربی را برای استان خوزستان به وجود آورده است که از جمله این آثار می توان به توسعه حاشیه نشینی و تبعات عمرانی، فرهنگی و اجتماعی ناشی از آن اشاره کرد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بعد از جنگ تحمیلی تا کنون 10 تا 12 درصد از آثار جنگ در استان خوزستان بازسازی شده است.
حیدری با بیان اینکه ایده مقام معظم رهبری در خصوص احیاء و توسعه زمین های کشاورزی خوزستان تنها 550 هزار هکتار نبوده است گفت: در نشستی که ایده احیاء زمین های کشاورزی در استان مطرح شد، ایشان بر احیاء و توسعه شبکه های زهکشی کشاورزی برای 2 میلیون هکتار تاکید کردند.
حیدری تصریح کرد: دولت در اجرای فاز اول طرح 550 هزار هکتاری اقدامات خوبی انجام داده است اما کافی نیست و باید اجرای کامل آن با جدیدت دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: کشور در حال بهره مندی از منابع تولید نفت، گاز و محصولات کشاورزی خوزستان است اما این درحالی است که عوارض این بهره مندی برای مردم استان است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مردم استان باهوش هستند و از همان ابتدا خط خود از اغتشاشگران را جدا کردند افزود: اما انتظار می رود که مطالبات و خواسته های به حق مردم با جدیت مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.
دولت باید مطابق مصوبه شورای عالی آب از انتقال بین حوضه ای بجز مصارف شرب جلوگیری کند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه خوزستان یک سوم از آب کشور را داشته است گفت: این منابع هماکنون در رودخانه های استان خشکیده شده است.
حیدری با بیان اینکه مردم خوزستان با انتقال آب برای مصارف شرب مشکلی ندارند گفت: اما باید توجه داشت که در حال حاضر به بهانه شرب، آب کارون برای استفاده کشاورزی و فعالیت کارخانجات فولاد در حال انتقال است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اذعان داشت: همواره مصوبه 25 دی ماه سال 1392 شورای عالی آب کشور مبنی بر ممنوعیت هرگونه برداشت از سرشاخه ها بجز مصارف شرب را خواستار هستیم.
پنج سال پیش نسبت به ایجاد سدهای متعدد در بالا دست هشدار داده شد
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان داشت: پنج سال پیش در منبر نماز جمعه نسبت به تبعات جبران ناپذیر ایجاد سدهای متعدد در بالا دست هشدار داده شده بود که انتظار می رفت مسئولان از بروز این مشکلات پیشگیری می کردند.
حیدری بیان داشت: با توجه به روزهای پایانی دولت، درخواست می شود که در همین دولت طی مصوبه ای در شورای عالی آب ، دستور داده شود که برخی از دریچه های انتقال آب مسدود شود تا این اقدام باعث ایجاد جان دوباره در رودخانه های کارون، دز و کرخه شود.
دیدگاه تان را بنویسید