رویکرد اصلاحطلبان نسبت به علی لاریجانی تغییر میکند؟
یک نماینده پیشین مجلس گفت: اگر بخواهیم بگوییم لاریجانی میتواند نقش روحانی در انتخابات 92 و 96 را برای اصلاحات بازی کند پاسخ این است که بله میتواند، البته در این انتخاباتی که گذشت مجموعه اصلاحطلبان به این نتیجه رسیده بودند که ما کاندیدای اصلاحطلب معرفی کنیم.
اعتمادآنلاین| محمدرضا خباز، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، درباره احتمال استفاده از علی لاریجانی توسط اصلاحطلبان در آینده گفت: اصلاح طلبان همانطور که ظرف این 40 سال در درون نظام و با برنامه برای اداره کشور فعالیت کردند باز هم فعالیت خواهند داشت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی با اشاره به انتخابات خردادماه ادامه داد: یکی از نفراتی که صلاحیتش در انتخابات ریاست جمهوری 1400 برای شورای نگهبان احراز نشد علی لاریجانی بود، البته باید گفت وی پیشینه اصولگرایی دارد و از جمله اصولگرایان معتدل است و این یعنی فقط نیمنگاهی هم به اصلاحطلبی دارد، بنابراین یک قدم به اصلاحطلبان نزدیکتر است مثل حسن روحانی که پیشینه اصولگرایی دارد و جزو جامعه روحانیت بود، البته که هیچ گاه هم نگفته که اصلاحطلبم؛ اما معتدل بود و معتقد به اینکه نمیتوان جامعه را با یک جناح اداره کرد که اصلاحطلبان هم همین عقیده را دارند.
وی افزود: اگر بخواهیم بگوییم لاریجانی میتواند نقش روحانی در انتخابات 92 و 96 را برای اصلاحات بازی کند پاسخ این است که بله میتواند، البته در این انتخاباتی که گذشت مجموعه اصلاح طلبان به این نتیجه رسیده بودند که ما کاندیدای اصلاحطلب معرفی کنیم و اگر رای آورد مدیریتش را بپذیریم و مسئول کامیابیها و ناکامیهای او باشیم؛ حال فرضیه این است که در آینده چه پیش میآید که این موضوع را نمیتوان به خوبی پیشبینی کرد و اینکه بگوییم آیا اصلاحطلبان در آینده روی آقای علی لاریجانی حساب باز خواهند کرد یا نه این موضوع امری محال است؟ پاسخ این سوال بستگی به زمان دارد، همانطور که از آقای روحانی در انتخابات 92 و 96 استفاده شد که حتی اصلاحطلبان از کاندیدای اصلی خود یعنی محمدرضا عارف گذشتند و ممکن است در آینده هم این کار را انجام دهند، اما از الان نمیتوان برای 4 سال آینده تصمیم گرفت و باید دید آقای لاریجانی چه رفتاری را در آینده از خود نشان خواهد داد.
محمدرضا خباز در پایان درباره برنامه اصلاحطلبان برای آینده سیاسی خود گفت: بنده از تصمیمات جزئی اصلاح طلبان خبری ندارم، اما از نظر علوم سیاسی و کسی که علوم سیاسی خوانده اصلاح طلبان نباید تماشاچی باشند و انزوا را سر لوحه کار خود قرار دهند. اصلاحطلبان اگر پوست اندازی کنند و برنامههای اجرایی و عملیاتی ارائه دهند میتوانند دوباره خود را مورد قبول مردم واقع کنند.
دیدگاه تان را بنویسید