کد خبر: 517732
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۱:۰۱:۰۰
| |

معین: تعلل وزیر سابق بهداشت باعث مرگ هزاران ایرانی شد

متاسفانه این تعلل و بی تدبیری تاکنون باعث پنج اوج گیری و گسترش شیوع کرونا و قربانی شدن صدها هزار ایرانی بی‌گناه شده که روزی باید از نظر قضائی به علل و عوامل این فاجعه ملی رسیدگی شود.

معین: تعلل وزیر سابق بهداشت باعث مرگ هزاران ایرانی شد
کد خبر: 517732
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۱:۰۱:۰۰

اعتمادآنلاین| مصطفی معین، وزیر پیشین علوم و رئیس شورایعالی نظام پزشکی اظهار داشت: این نوعی فرافکنی و فرار به جلو از سوی افرادی است که به عنوان پزشک طی توماری که در رسانه های خاص 2500 نفره اعلام شد،با خرید واکسن مخالف بودند هرچند که یکصد و اندی نام بیشتر نداشته‌اند.

به گزارش امتداد، وی افزود: آقایان در مخالفت با ورود واکسن استاندارد از خارج کشور موضع گیری کردند. اینگونه رفتارهای عوام فریبانه و سیاسی به هیچ وجه در شان جامعه پزشکی نبوده و از نظر اخلاق حرفه‌ای امری نکوهیده و متاسفانه مسبوق به سابقه است. مواضع علمی و کارشناسانه رئیس کل و سایر ارکان سازمان نظام پزشکی در این زمینه کاملا روشن بوده و در زمان خودش در سطح وسیع بازتاب رسانه‌ای پیدا کرد.

معین، همچنین در ادامه با اشاره به مواضع سازمان نظام پزشکی و شخص ظفرقندی در رابطه با واردات واکسن در دوران پاندمی، نیز خاطرنشان کرد: شما اطلاع دارید که ارکان سازمان نظام پزشکی یعنی رئیس کل، رئیس شورای‌عالی و رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی بصورت مشترک و نیز بطور جداگانه به کرات ضرورت اولویت اول دادن به حفظ سلامت مردم در بحران کرونا را با پیشگیری سریع از گسترش دامنه شیوع آن با خرید واکسن استاندارد از خارج کشور (علاوه بر تولید داخلی واکسن) به رئیس جمهوری، ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزیر بهداشت مورد تاکید قرار دادند.

عملکرد وزیر سابق بهداشت مانع از آغاز سریع واکسیناسیون عمومی در فرصت طلائی شد

وی یادآور شد: اما عملکرد وزیر سابق بهداشت که از کارآمدی و استقلال رای لازم برخوردار نبود و فضاسازی حامیان سیاسی ایشان، موجب دفع الوقت و مانع از آغاز سریع واکسیناسیون عمومی و حتی گروه‌های پرخطر از جمله کادرهای پزشکی در فرصت طلائی شروع عرضه واکسن در سطح جهانی شد. متاسفانه این تعلل و بی تدبیری تاکنون باعث پنج اوج گیری و گسترش شیوع کرونا و قربانی شدن صدها هزار ایرانی بی‌گناه شده که روزی باید از نظر قضائی به علل و عوامل این فاجعه ملی رسیدگی شود.

ظفرقندی از جنس برخی بسیجیان جبهه ندیده ولی پر ادعای امروزی نیست

رئیس شورایعالی نظام پزشکی کشور، اشاره‌ای هم به انگیزه و هدف هجمه‌کنندگان به ظفرقندی داشت و تصریح کرد: وابستگی به قدرت، سیاست زدگی و تنگ نظری برخی عناصر حرفه‌ای در حدی است که نمی‌توانند تلاش صادقانه، موفقیت و مقبولیت مدیران غیر همسو با خود را در میان مردم و در جامعه فرهیخته پزشکی تحمل کنند. آقای دکتر ظفرقندی از جنس برخی بسیجیان جبهه ندیده ولی پر ادعای امروزی نیست، ایشان شخصیتی خوشنام و از پزشکان ثابت قدم عرصه امداد و درمان جبهه های جنگ تحمیلی بود که حتی مجروح شیمیائی شد.

معین، ادامه داد: اینگونه عناصر هتاک و سودجو در دوره های قبل نیز در مقاطعی سازمان نظام پزشکی را به حیات خلوت برنامه‌های سیاسی و حتی کسب درآمدهای نامشروع اقتصادی خود قرار دادند. این افراد از انسجام جامعه پزشکی و اقتدار نظام صنفی آنها همواره وحشت داشته و در متهم کردن و هتک حرمت شخصیت‌های غیر همسو و خارج از محافل سیاسی خود فروگذاری نکرده‌اند.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، همچنین با اشاره به عوامل سیاسی شدن مسئله واکسن و تبعات آن در کشور، عنوان داشت: باید به ریشه‌ها و زمینه‌های آموزشی، اجتماعی و فرهنگی مساله توجه کرد. دخالت‌های غیرعلمی و سیاسی در دانشگاه‌ها و گسترش بی‌رویه آن‌ها و همچنین، جذب افرادی که از نظر علمی و اخلاقی کم مایه بودند در هیات علمی دانشگاه‌ها از دولت‌های نهم و دهم آغاز شد.

عزل و نصب‌های فله‌ای و شتاب زده را در دولت شاهد هستیم

وی ادامه داد: این مسئله، منجر به تربیت دانش آموختگانی شد که از بار علمی چندانی برخوردار نیستند ولی، کسی را هم غیر از خود قبول نداشته و حتی مسائل تخصصی را هم سیاسی می‌بینند. این عده، تحلیل‌های غیرعلمی و خرافی از مسائل داشته و نیازی به مشورت با کارشناسان صاحب نظر بی‌طرف هم در خود احساس نمی‌کنند! شما عزل و نصب‌های فله‌ای و شتاب زده و بدون کمترین مشورت و نظرخواهی از دانشگاهیان و استادان شاخص در دانشگاه‌های بزرگ و مادر را در همین دولت شاهد هستید.

رئیس شورایعالی سازمان نظام پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: بنابراین از نظر من در این‌ گونه مدیریت‌ها، مطرح نبودن حق سلامت برای آحاد شهروندان و بی توجهی به تکلیف دولت برای پیشگیری فوری از مرگ‌ و میر انسان‌ها با خرید سریع واکسن معتبر از هر منبع ممکن خارجی چندان مورد انتظار نبود!

متاسفانه هیچ مرجع دولتی و قضائی برخورد قاطعی با مروجین شبه علم و خرافات تحت عنوان طب ایرانی-اسلامی نکرد

معین، بیان داشت: در کشور ما علاوه بر تاخیر زیاد در انجام واکسیناسیون، شیادانی هم از همان ابتدا با ترویج شبه علم و خرافات تحت عنوان طب ایرانی، اسلامی و سنتی با درمان علمی کرونا و حتی مصرف واکسن مخالفت کرده و باعث بی‌اعتمادی عمومی و عدم همکاری مناسب مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی و نیز زدن واکسن شده‌اند. جای تعجب این که هیچ مرجع دولتی و یا قضائی نیز برخورد قاطعی با آن‌ها نکرده است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها