کد خبر: 523176
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۸ ۱۵:۰۰:۰۰
| |

سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین»:

ریشه مشکلات معیشتی مردم کجاست؛ بی‌تقوایی یا ضعف مدیریت مدیران؟/ هر عاملی باید بدون فرافکنی در جای خود در نظر گرفته شود/ اگر مردم به هم رحم کنند، خدا هم به همه رحم می‌کند

سیدرضا اکرمی گفت: اگر خودمان انصاف را رعایت نکنیم، مقصریم حالا می‌خواهد این حرف‌ها را امام‌جمعه بگوید یا امام شنبه!

حجم ویدیو: 8.91M | مدت زمان ویدیو: 00:04:43 دانلود ویدیو
کد خبر: 523176
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۸ ۱۵:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| اظهارات اخیر کاظم صدیقی،‌ امام‌جمعه موقت تهران، مبنی بر اینکه «گرفتاری‌های معیشتی مردم ناشی از بی‌تقوایی است» با واکنش‌های گسترده‌ای مواجه شده است.

منتقدان این گفته‌های صدیقی تاکید دارند که در این اظهارات نقش مدیریت و مسئولیت مدیران کشور در ایجاد مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم نادیده گرفته شده و مردم گرفتار فقر و تنگدستی مقصران وضعیت زندگی خودشان معرفی شده‌اند.

سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفت‌و‌گو با اعتمادآنلاین درباره این اظهارات گفت: گاهی من و شما بر اساس قرآن، حدیث و فتوا در رسانه حرف می‌زنیم و گاهی برداشت شخصی و فهم فردی خودمان را از قرآن و حدیث می‌گوییم.

اکرمی درباره اظهارات امام‌جمعه موقت تهران گفت: دقت کنیم که قرآن می‌گوید اگر مردم اهل تقوا، ایمان و عمل صالح باشند، ما از بالا و پایین برای آنها برکات و رفاه و آسایش و آرامش را تضمین می‌کنیم، اما اگر خدایی ناکرده به سمت گناه و ظلم و ستم بروند، هم نعمت‌ها را می‌گیریم و هم آنها را مجازات می‌کنیم.

او ادامه داد: این دیگر فرقی بین فرد عادی و بنام و خودی و غریبه ندارد، این متن قرآن و روایات است. اگر من به شما رحم کنم، خدا هم به ما رحم می‌کند.

اکرمی در پاسخ به سوالی درباره نقش مدیریت جامعه در ایجاد مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز گفت: البته ما گاهی افراط و تفریط داریم، اصطلاحی به نام فرافکنی وجود دارد که در ارتباط با همین شرایط به کار برده می‌شود؛ گرانی‌ها و قاچاق‌ها را به گردن دیگران و قاچاقچی می‌اندازم اما خود منِ کاسب حاضر نیستم به سود کم قانع باشم.

عضو جامعه روحانیت مبارز در این‌ باره توضیح داد: باید همه اهل عدالت باشیم و هر که را خلاف کند آگاهی و توجه دهیم؛ می‌خواهد تاجر عمده باشد یا مدیر کل یا کاسب محلی، در غیر این صورت به هم آسیب می‌زنیم.

او اضافه کرد: اخیراً ماشین لباسشویی ما اشکالی پیدا کرده بود یکی می‌گفت پنج میلیون تومان و یکی می‌گفت هشت میلیون تومان، خانم بنده عصبانی شد و خطاب به آنها گفت خدا کرونا نصیب‌تان کند، بعد آنها به پنج میلیون تومان راضی شدند.

اکرمی در پاسخ به این پرسش که در ایجاد مشکلات اقتصادی، ضعف مدیریت نقش دارد یا مطابق روایت و برداشت امام‌جمعه موقت تهران، نقش «بی‌ایمانی و بی‌تقوایی» نیز گفت: اگر خودمان انصاف را رعایت نکنیم، مقصریم حالا می‌خواهد این حرف‌ها را امام‌جمعه بگوید یا امام شنبه!

او در پایان گفت: باید به هر کسی به اندازه خودش نمره بدهیم اما متاسفانه یا فرافکنی می‌کنیم یا برخی را نادیده می‌گیریم. قرآن می‌گوید هر کسی خلاف کند مقصر است حالا مدیر کل یا آدم عادی تفاوتی ندارد.

به گزارش اعتمادآنلاین ، کاظم صدیقی اخیراً در خطبه‌های نماز جمعه گفته است: «اگر اهل کشورها، استان‌ها و شهرها دو بال تقوا و ایمان را داشتند و در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم‌آبی نمی‌شدند.»

چکیده گفت‌وگو با سیدرضا اکرمی:

-ما گاهی افراط و تفریط داریم، اصطلاحی به نام فرافکنی وجود دارد که در ارتباط با همین شرایط به کار برده می‌شود؛ گرانی‌ها و قاچاق‌ها را به گردن دیگران و قاچاقچی می‌اندازم اما خود منِ کاسب حاضر نیستم به سود کم قانع باشم

-اگر خودمان انصاف را رعایت نکنیم، مقصریم حالا می‌خواهد این حرف‌ها را امام‌جمعه بگوید یا امام شنبه

-باید به هر کسی به اندازه خودش نمره بدهیم، اما متاسفانه یا فرافکنی می‌کنیم یا برخی را نادیده می‌گیریم. قرآن می‌گوید هر کسی خلاف کند مقصر است حالا مدیر کل یا آدم عادی تفاوتی ندارد

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها