محمدصادق جوادیحصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
تداوم خویشاوندسالاری در دولت با واکنشهای اجتماعی مواجه میشود/ توجیه و پافشاری بر انتصابات فامیلی رویهای محکوم به شکست است/ اگر انتصاب فامیلی خوب بود چرا در ایام انتخابات محور نقد دولتهای گذشته شد
سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: به رغم تمامی توجیهات دولتیها در مورد انتصاب خویشان و فامیل، تداوم این رویه با واکنشهای اجتماعی مواجه میشود؛ این رویه و رفتار دولت، برخلاف وعدههای انتخاباتی و نقد دولتهای گذشته، مصداق بارز ضربالمثل «یک بام و دو هوا» و «یک بر بام سرما را یک بر بام گرما را» است.
اعتمادآنلاین| به رغم انتقاد رقیب و فریق دولت ابراهیم رئیسی از انتصابات فامیلی گسترده در این دولت، رئیسجمهور در جلسه هیات دولت این ادعاها را کذب و خبرسازی خواند و خطاب به وزرای دولت تاکید کرد که اجازه ندهند این ادعاها در روند کارشان خلل و در جامعه ناامیدی ایجاد کند. با وجود این، قرائت تذکر کتبی 35 نماینده به رئیسجمهور در خصوص ضرورت جلوگیری از انتصابات فامیلی و انتقاد از بیتوجهی به شایستهسالاری در دستگاههای دولتی در صحن مجلس حکایت از این دارد که آش آنقدر شور شده که حتی صدای مجلس همراه و همیار با دولت سیزدهم را نیز درآورده است.
محمدصادق جوادیحصار، سخنگوی حزب اعتمادملی، در گفتوگو با اعتمادآنلاین درباره مساله انتصابات فامیلی گفت: از منظر توجیهکنندگان این شیوه بهکارگیری نیروها و انتصابات در دولتها همواره استدلالهایی برای موجه جلوه دادن انتصابات فامیلی وجود داشته است؛ به عنوان مثال میگویند باید نیروهای معتمد در دستگاهها به کار گرفته شوند تا به ما گزارشهای دقیق درباره امور داده شود یا حجم این انتصابات را در حد یکی 2 نفر اعلام میکنند تا بگویند مساله خاصی نیست و نباید بزرگنمایی شود.
او ادامه داد: اگر بخواهیم به وعدههای دادهشده و شیوه مبارزات پیش از انتخابات به قضایا نگاه کنیم و قولها و وعدههای این دولت را ملاک عمل قرار دهیم، میگفتند مخالف پارتیبازی و قوموخویش بازی هستیم و میخواهیم شایستهسالاری را تثبیت کنیم.
جوادیحصار با اشاره به این وعدهها تصریح کرد: اگر این ایراد را بر خود روا نمیدارند، نباید بر پیشینیان نیز روا میداشتند که چرا از نزدیکان و افراد مورد وثوق خود در دولتها و مناصب استفاده میکردند.
او توضیح داد: این رویه و رفتار مصداق بارز ضربالمثل «یک بام و دو هوا» و «یک بر بام سرما را یک بر بام گرما را» است؛ یعنی حاکمیت درباره دولت 2 نوع رفتار را برای خود و دیگران میپسندد.
جوادیحصار گفت: این دست رفتارها به سرعت با واکنشهای اجتماعی مواجه میشود. هر کسی این مسیر را طی کند در نهایت ناچار به عقبنشینی میشود که نمونه آن در مورد آقای زاکانی دیده شد.
سخنگوی حزب اعتمادملی همچنین خاطرنشان کرد: این رویه و اصرار بر توجیه آن رویهای محکوم به شکست است که تنها منجر به باور عمومی مبنی بر خلافگویی میشود، ولو اینکه در ظاهر کسی این نقدها را نپذیرد، در باطن به عنوان افرادی بدقول به وعدههای خود، نزد افکار عمومی رسوا میشوند.
دیدگاه تان را بنویسید