سعیدی، رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا:
بحث مهدویت میتواند جامعه ما را واکسینه کند
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: ورود ارتش جمهوری اسلامی ایران در موضوع مهدویت و زمینه سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) و تلاش برای جهانی سازی اسلام، کاری است ابتکاری و مهم و این امر شایسته قدردانی و از اقدامات مقدس و راهبردی نیروهای مسلح مکتبی و ارتش مکتبی جمهوری اسلامی ایران است
حجتالاسلام علی سعیدی، رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا(مدظلهالعالی) در نشست تربیتی فرماندهان مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان " گام دوم – آمادگی برای ظهور"، گفت: امروز مقدسترین و راهبردیترین موضوعی که برای جامعه ما مفید است همان آمادگی برای ظهور است که این جلسه ابتکاری و مهم برای آن برگزار شده و این امر شایسته قدردانی است.
به گزارش ایلنا، وی با اشاره به آینده نگری ما درخطبه غدیر و برخی روایت هایی از ائمه معصوم(ع) در خصوص ولی عصر(عج)، افزود: مصداق بارز این روایتها برای وجود حضرت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است که به نظر میرسد بخش اعظمی از پیشگوییهایی که در کلام ائمه در خصوص امام زمان(عج) آمده است مربوط به امروز و زمان ما است.
رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با تاکید بر اینکه حکومت حضرت مهدی(عج)، نیازمند آمادگیهایی است ادامه داد: ورود ارتش در موضوع مهدویت زمینه سازی ظهور حضرت مهدی و تلاش برای جهانی سازی اسلام، ابتکاری حائز اهمیت است و این امر شایسته قدردانی بوده و از اقدامات مقدس و راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
حجت الاسلام سعیدی با اشاره به تفاوتها و مشترکات ما با امت های پیشین گفت: نظریات مختلفی در خصوص تفاوت ها واشتراکات، تکالیف و نوع عمل ما با امتهای پیشین وجود دارد؛ برخی معتقدند داشتن ایمان کافیاست و ما امت برگزیده هستیم و تکالیف ما نسبت به گذشتگان سبکتر است، گروهی هم بر این باور هستند که همان تکالیفی که بر امتهای پیشین بوده بر ما نیز وجود دارد همانطور که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جمع رئیس و مسئولان دستگاه قضایی فرمودند خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است، خدای دوران های سختی و دورانهای گوناگون یکی است. عدهای نیز اعتقاد دارند، ما علاوه بر همه تکالیف امتهای پیشین، نقاط افتراق و تکلیف بیشتری نیز بر عهده داریم.
وی با اشاره به اشتراکات تکلیفی ما با امتهای پیشین خود تصریح کرد: ما در تکالیف بلند، عالی و کلان با امتهای پیشین مشترک هستیم. اولین زمینه اشتراکی "مبارزه با طاغوت" است، برای همه امت ها این یک تکلیف است که با طاغوت مبارزه کنند، همه پیامبران و ائمه، امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری وظیفه داشته و دارند که با طاغوت زمان مبارزه کنند. "حمایت از مظلومین" نیز یکی از اشتراکات ما با گذشتگان است. یکی از شاخصه های ائمه اطهار(ع) و ملتهای انقلابی حمایت از مظلومین بوده است. یکی از دلایل سرمایه گذاری و حضور ما در منطقه غرب آسیا علاوه بر امنیت مرزهای خود، دفاع از مظلومین است که این یک تکلیف برای همه ما است.
رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، "شریعت محوری" را دیگر نقطه اشتراک ما و امتهای گذشته عنوان کرد و افزود: خداوند شریعت را دوست دارد و از جامعه ای که منکرات و بی بندوباری در آن باشد بیزار است، ما باید زمینه پیاده سازی شریعت اسلامی را در جامعه فراهم کنیم. همچنین "ولایتمداری" از موارد مهم و مشترک همه امتهای اسلامی است. خداوند در هر عصری حجتی دارد و ولایت پیامبر و ائمه مجرای تحقق ولایت الهی و برای تحقق ولایت الهی راهی جز ولایتمداری نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه، "تحقق بخشیدن به حکومت دینی"، "توجه و مقابله با دشمن" و "پرداخت هزینه" از دیگر موارد مشترک بین همه امتهای اسلامی است، گفت: ارزش هر قومی به مقدار و گستردگی مقابله با طاغوت زمان خود است. طاغوتهای زمان ما با گذشته خیلی متفاوت هستند، امروز ۱۶۰ شبکه فارسی زبان به اضافه شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی علیه نظام اسلامی فعالیت می کنند.
حجت الاسلام سعیدی در بیان نقاط افتراق و تکالیف بیشتر ما نسبت به امتهای پیشین گفت: ما زمینه سازان ظهور منجی عالم بشریت هستیم، پس باید آمادگی هایی از جمله "آمادگیهای فردی"، "آمادگی یا تلاش برای ظهور"، " آمادگی سیستمی"، " آمادگی منطقهای" و "آمادگی بینالمللی" را کسب کنیم.
وی اضافه کرد: برخی بر این نظر هستند که بشر ۴ مرحله "طبیعت گرایی"، "علم گرایی"، "عقل گرایی" و "وحی گرایی" را باید طی کند و هم اکنون بشر در آستانه ورود به مرحله وحی گرایی است که باید زمینه انتقال از عقل گرایی به وحی گرایی فراهم شود.
وی با اشاره به صحبت های فوکویاما که معتقد است شیعه دارای دو بال سرخ و سبز و زرهی به نام ولایتپذیری است که شیعه را فناناپذیر، شکست ناپذیر و تهدید ناپذیر کرده است، گفت: امروز یکی از مهمترین پروژههای آمریکا مقابله با مهدویت است، بحث مهدویت میتواند جامعه ما را واکسینه کند.
دیدگاه تان را بنویسید