موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس:
دانشجو با «داعشجو» فرق میکند؛ با دانشجویان متخلف طبق قانون برخورد میشود
رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: دانشجو با داعشجو فرق میکند؛ باید به افرادی که واقعاً دانشجو هستند و قوانین را رعایت کردند احترام گذاشت و با آن دانشجویانی که تخلف کردند و حریمها و حرمت را شکستند طبق قانون برخورد کرد.
موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رئیس قوه قضائیه گفت: در جلسه با اژهای مباحثی نظیر جنگ ترکیبی و رسیدگی به پروندههای افراد مطرح شد که در این مورد رئیس قوه قضائیه گفت در میان بازداشت شدگان برخی بیگناه بودند، تعدادی کمتر جرم داشتند اما جرم بعضی از این افراد سنگینتر بوده که همه این گروهها از یکدیگر تفکیک شدند و مقتدرانه هم به پروندهها رسیدگی شده است.
به گزارش منیبان، بخش هایی از گفت و گوی غضنفرآبادی را در ادامه می خوانید:
- علاوه بر این اژهای به پروندههایی که با سرعت بیشتری مورد بررسی قرار گرفتند اشاره کرد و گفت پرونده قتلهای بسیجیانی که در مشهد اتفاق افتاده در دست بررسی است.
- پرونده مربوط به کشتهسازیها جای بررسی خودش را دارد از این رو در جلسه نمایندگان مجلس با اژهای درباره این موارد صحبتی نشد. در حقیقت موارد مطرح شده در جلسه با اژهای بیشتر درباره کشته شدن افراد بیگناه بود.
- [درباره اینکه اژهای به احکام صادر شده مربوط به اعتراضات اخیر اشارهای کرد] اژهای درباره پروندهها گفت که در حال بررسی هستند و در کوتاهترین زمان رسیدگیها صورت میگیرد.
- از این قطعنامهها زیاد صادر شده است. نکته مهم این است قطعنامهای که براساس قانون، حق و عدالت صادر نشده و تحت فشار قدرتهای استکباری صادر شده هیچ ارزش و اهمیتی ندارد. علاوه بر این قطعنامهای که با گذاشتن پا بر روی کانون بینالملل صادر میشود هیچ ارزشی ندارد.
- همه مردم جهان از جمله مردم ایران میدانند که قطعنامههای سیاسی هیچ اعتباری ندارند. اگر قطعنامه با در نظر گرفتن انصاف، مروت، عدالت و قانون صادر شود همه آن را میپذیرند.
- در کشورهای دیگر به صورت آشکار حقوق مردم و خون زنان و کودکان پایمال میشود اما هیچ اعتراض و بیانیهای صورت نمیگیرد اما اینها تنها با استناد به دروغپردازی های منافقینی که خون ۱۷ هزار نفر از مردم ایران را بر زمین ریختند قطعنامه صادر میکنند، در این شرایط مشخص است که قطعنامه کمیته حقوق بشر سازمان ملل هیچ اثری و ارزشی ندارد و خود دنیا هم نسبت به صدور چنین قطعنامههایی میخندد.
- دانشجو با داعشجو فرق میکند؛ باید به افرادی که واقعاً دانشجو هستند و قوانین را رعایت کردند احترام گذاشت و با آن دانشجویانی که تخلف کردند و حریمها و حرمت را شکستند طبق قانون برخورد کرد چراکه از دانشجویی که در دانشگاه درس میخواند بیاطلاعی از قانون و مقررات پذیرفته نیست.
دیدگاه تان را بنویسید