روایت روزنامه جوان از وضعیت معیشتی مردم در زمان شاه و بعد از انقلاب:
مردم در زمان شاه قادر به خرید اقلام یک زندگی حداقلی نبودند اما جمهوری اسلامی ثروت عمومی را عادلانه توزیع کرده
روزنامه جوان نوشت: ما به مردم نگفتهایم که ایران در بین حدود ۲۰۰ کشور در رتبه ۱۴۷ در شاخصهای توسعه انسانی بوده و مردم قادر به خرید هیچ یک از اقلام مورد نیاز یک زندگی حداقلی هم نبودند. اما از افتخارات غرورانگیز جمهوری اسلامی حرکت در راستای توزیع عادلانه ثروت عمومی کشور است.
روزنامه جوان در مطلبی به مقایسه وضعیت اقتصادی کشور در دوران پهلوی و پس از آن پرداخته و گفته مردم در زمان شاه قادر به خرید هیچ یک از اقلام موردنیاز یک زندگی حداقلی نبودند اما جمهوری اسلامی ثروت عمومی کشور را عادلانه توزیع کرده است!
به گزارش جوان، ما به مردم نگفتهایم که ایران در بین حدود ۲۰۰ کشور در رتبه ۱۴۷ در شاخصهای توسعه انسانی بوده و مردم قادر به خرید هیچ یک از اقلام مورد نیاز یک زندگی حداقلی هم نبودند. بله ما نگفته ایم که در ایران ۳۰ تا ۳۵ میلیون نفری دوران طاغوت و با تولید و فروش روزانه بیش از ۷ میلیون بشکه نفت، حتی در تهران هم بسیاری از مردم از نعمت آب، برق، گاز، تلفن و... بی بهره بودند. برای پخت و پز از والر و علاءالدین و برای گرم کردن خانه از کرسی استفاده میکردند، نگفته ایم که ساکنین پایتخت کشور هم آب را از تلمبهها و فشاریهای سرکوچهها استفاده میکردند و نگفته ایم که تهران به محل موشها و زبالهها شبیهتر بود تا محل زندگی مردم.
این روزنامه در ادامه یادآور شده است: و، اما از افتخارات غرورانگیز جمهوری اسلامی حرکت در راستای توزیع عادلانه ثروت عمومی کشور است. دستاوردهای اقتصادی در جمهوری اسلامی جدای از مباحث کمی، یک بعد دیگر نیز داشته است که شاید کمتر به آن پرداخته شده و آن تغییر جهتگیریها و چرخش به سمت مردم و حمایت از اقشار فرودست، سیاست جمهوری اسلامی در عرصههای مختلف بوده است و همین موضوع در تعمیق و استحکام رابطه مردم و نظام جمهوری اسلامی آثاری غیر قابل چشمپوشی داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید