وزیر اطلاعات:
در جریان «اغتشاشات» سال گذشته بیش از ۲۰۰ رسانه، ۳۵ اندیشکده و دهها سرویس اطلاعاتی علیه ایران فعالیت داشتند
وزیر اطلاعات گفت: بر اساس اسناد و مدارک بهدستآمده، در جریان «اغتشاشات» سال گذشته بیش از ۲۰۰ رسانه، ۳۵ اندیشکده و دهها سرویس اطلاعاتی علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشتند.
حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات در بیست و سومین همایش دادستانهای عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت سراسر کشور با اشاره به برخی حوادث، اتفاقات و رویدادهای مهم سال ۱۴۰۱ گفت: بر اساس اسناد و مدارک بهدستآمده، در جریان اغتشاشات سال گذشته بیش از ۲۰۰ رسانه، ۳۵ اندیشکده و دهها سرویس اطلاعاتی علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشتند.
به گزارش ایلنا، بخش هایی از اظهارات وزیر اطلاعات را در ادامه می خوانید:
- جنگ رسانهای که در جریان اغتشاشات سال گذشته توسط دشمنان ملت ایران اجرا شد بسیار قویتر از آن قضایایی بود که در برخی خیابانهای کشور اتفاق افتاد که با هوشیاری مردم، نظام جمهوری اسلامی ایران و دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی کشور، ابعاد مختلف جنگ ترکیبی سال گذشته را بهخوبی درک کرده و درنهایت سرافرازانه از این جنگ بیرون آمدند.
- تنها چند روز بعد از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال گذشته، دهها سرویس اطلاعاتی اروپایی و غیراروپایی درخواست ارتباط با جمهوری اسلامی ایران داشتند و این در حالی بود که در جریان اغتشاشات سال گذشته، قالب رؤسا، شخصیتها و مسئولان همین دولتها در حال ایجاد اجماع علیه جمهوری اسلامی ایران بودند و کار نظام را تمامشده میدانستند.
- در کنار هوشیاری مردم ارتباطات، تعاملات و توافقات داخلی و خارجی دولت آیتالله رئیسی در سال گذشته، یکی دیگر از عوامل شکست دشمنان در اجرای توطئههایشان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
- با توجه به شرایطی که با آن روبرو هستیم و تمام همتی که دولت آیتالله رئیسی به کار گرفته است شاهد رشد اقتصادی هستیم و در فروش نفت و معیانات با یک جهشی همراه شدیم و یا شاهد کاهش تورم بهطور نسبی در سال گذشته بودیم و همچنین تعاملات خارجی دولت و توافقنامههای ایران و چین، ایران و روسیه و توافقات منطقهای، ایران و عربستان و امارات، طبیعتاً توانسته مقدار زیاد و قابلتوجهی شرایط فشار تحریمی و حداکثری را که دشمنان طراحی کرده بودند کاهش دهد و همچنین تلاش شده است مقدار قابلتوجهی از سرمایههای بلوکهشده کشور برگردد؛ و در راستای منافع کشور قرار بگیرد و در بحث صادرات با جهش خوبی روبرو هستیم.
- عفو گسترده محکومان و متهمان در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیام اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران به جهانیان بود که باید از قوه قضاییه تقدیر کرد.
- در سال جاری نیز جنگ ترکیبی دشمن به شکلهای مختلف ادامه خواهد داشت و لازم است که ما برآورد اطلاعاتی و امنیتی دقیقی در مواجهه با این جنگ ترکیبی داشته باشیم.
- با همکاری دولت جدید عراق و تضمینهای دادهشده، امیدواریم شاهد امنیت در مرزهای غربی و عدم تکرار آن باشیم و مسئولیت اقلیم عراق را یادآوری و تأکید میکنیم.
- در صورت ایجاد ناامنی برای جمهوری اسلامی با هرگونه اقدامی در مرزها با پاسخ قاطع و کوبنده فرزندان این ملت در نیروهای مسلح و دستگاههای امنیتی مواجه خواهند شد.
- دادستانها و ضابطان باید توجه داشته باشند که در قبال آن دسته از حوادث و اتفاقاتی که در پشتصحنه آن دشمنان قرار دارند، موضوع را با دقت نظر و اشراف کامل دنبال کنند؛ لذا باید از قضات شجاع و انقلابی دوران اغتشاشات و همراهی آنها با نیروهای امنیتی و انتظامی بهصورت ویژه تقدیر و تشویق گردند.
- امروز دشمن تلاش میکند با بهرهگیری از برخی آسیبهای اجتماعی در کشور، آن را به هنجارشکنی و عادیسازی فضای ناهنجاری تبدیل کند، خنثیسازی این توطئه دشمنان نیز نیازمند تلاش، همت و تدبیر همه مسئولان بهویژه قوه قضاییه است.
- در سال جاری مسئولان برای کاهش مشکلات و فشارهای معیشتی زندگی مردم، نهایت تلاش خود را به کار خواهند گرفت.
- رژیم صهیونیستی در سال گذشته با آفندها و تهاجمهای متقابل و جدی روبرو شد؛ طی روزهای گذشته نیز شاهد اعتراف صریح نتانیاهو بودیم که گفت «اجازه نمیدهم ایران طناب وحشت به دور گردن اسرائیل بیندازد».
- وزارت اطلاعات در سال ۱۴۰۲ نهایت تلاش خود را در جهات مختلف ازجمله مبارزه با رژیم صهیونیستی، مبارزه با تروریسم، مبارزه بانفوذ و جاسوسی و همچنین مبارزه با فساد و ناکارآمدی، در عین توجه به صیانت داراییهای انسانی و امکاناتی و آفند نسبت به دشمن، به کار خواهد گرفت و امیدواریم که مجموعههای اطلاعاتی در سال جاری بتوانند با کمک قوه قضاییه نقش جدیتری از خود بروز بدهند.
- در شرایط اقتصادی کنونی، نیازمند آن هستیم که از تولید، اشتغال و سرمایهگذاری در کشور حمایت کنیم و در برنامهریزیها و اقدامات خود به این نکات توجه داشته باشیم.
- دشمن بر اساس مستندات موجود راهبردی را برای انتخابات تعریف کرده، بنابراین حضور و مشارکت مردم در انتخابات، نقش مهمی در پیشرفت کشور دارد و تعامل و ارتباط با مردم نقشآفرین است.
دیدگاه تان را بنویسید