سیدرضا تقوی، نماینده مجلس:
ما نمایندگان به خاطر بیحجابها هدف نفرینِ مردم واقع شدهایم/ روزی ۵۰ تا ۱۰۰ پیامک ارسال میشود
به گفته رضا تقوی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در روز گاهی ۲۰۰ پیامک با موضوع ناراحتی از بیحجابها برای من ارسال میشود.
موضوع الزام به حجاب با وجود برخی ماده تبصرههای سالها قبلتر مجلس همچون قانون مجازات اسلامی یا مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، اینبار بهصورت یک لایحه مستقل در دستور کار مشترک دولت و مجلس قرار گرفته است.
به گزارش همشهری، مهمترین بخشهای گفتگوی سیدرضا تقوی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس را در ادامه میخوانید:
- لایحه حجاب هنوز در حال بحث و رسیدگی است. لایحه هنوز به جمعبندی نرسیده است که بخواهیم درباره آن نظر دهیم.
- اعتراضات منتقدان وقتی هنوز لایحه به جایی نرسیده است چه معنایی دارد؟ این درست نیست درباره لایحهای که هنوز در حال رسیدگی است بگوییم اینجا یا آنجایش باید اصلاح شود. اعضای کمیسیونهای مربوط در جلسات نشستهاند و دارند بحث میکنند.
- هنوز چیزی وجود ندارد. ۲ برگه کاغذ به مجلس دادهاند که به این رسیدگی کنید. چرا بیحساب و کتاب این کارها را میکنند. هنوز چیزی وجود ندارد که این حرفها را میزنند.
- کمیسیون اصلی رسیدگیکننده به لایحه کمیسیون قضایی است و کمیسیون فرعی آن هم کمیسیون فرهنگی است که دارند به لایحه رسیدگی میکنند. اگر لایحه به جایی رسید، اعلام میکنیم.
- مخالفان و منتقدان لایحه اگر پیشنهاد و انتقادی دارند، بهصورت مکتوب همان جلوی مجلس به نگهبانی تحویل بدهند و بگویند این را تحویل کمیسیون قضایی و فرهنگی دهید تا نمایندگان این پیشنهادها را ببینند و از آنها استفاده کنند. منتقدان حتما لایحه را خواندهاند؛ اگر پیشنهادی برای بهتر شدن لایحه دارند، ارائه کنند.
- تا دلتان بخواهد پیامک ارسال میشود. روزی ۵۰ تا ۱۰۰ پیامک ارسال میشود. برخی روزها حتی ۲۰۰ پیامک نیز از سراسر کشور ارسال میشود.
- در یک پیامک آمده است که اگر این لایحه به این شکلی که الآن مطرح شده، تصویب شود، ما دیگر در آینده به شما رای نمیدهیم. نمی دانم اصلا این چه حرفهایی است که برخی میگویند؟
- البته برخیها در پیامکها نفرین هم میکنند که خدا از شما نگذرد؛ بچههای ما رفتند شهید شدند و شما دارید در مجلس پای روی خون آنها میگذارید. ما چه کار کردهایم؟ هنوز که کسی تصمیمی نگرفته است!
- نمیتوان همه بیحجابها را که زندان انداخت. امیدواریم لایحه با جامعیت خود نظر این افراد را بهصورت نسبی تامین کند و پاسخگوی برخی مسائل در حجاب و عفاف باشد.
- منتقدان نقدشان را مکتوب کنند و با دبیر کمیسیون قضایی و فرهنگی مجلس صحبت کنند. پیامشان را از طریق شبکههای اجتماعی نیز میتوانند منتقل کنند.
- خیلی از نهادها و ارگانها پیشنهادات خودشان را ارائه دادهاند و طرح دادهاند. ستاد امر به معروف طرح داده است. مرکز پژوهشهای مجلس نظرات خودش را داده است و برخی ارگانهای دیگر نیز نظرات خودشان را دادهاند. اینها مورد بحث قرار میگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید