دفاع تمام رئیس شبکه سه از کاظم صدیقی؛ قطعا پروژه حمله به روحانیت انقلابی است، علمالهدی و صدیقی عمر خود را در خدمت به نظام اسلامی گذاشتند
علی فروغی رئیس شبکه۳ سیما در یادداشتی به دفاع از حجت الاسلام کاظم صدیقی پرداخت.
علی فروغی رئیس شبکه۳ سیما در یادداشتی به دفاع از حجت الاسلام کاظم صدیقی پرداخت.
وی اطلاع رسانی در باره تخلفات حوزه علمیه صدیقی را حمله به روحانیت انقلابی دانست.
فروغی در یادداشتی که سایت رجانیوز وابسته به جریان جبهه پایداری آن را منتشر کرده است نوشت:
خلاصه ماجرا این است فردی در زیر مجموعه در جریان امورات اجرایی تخلفی می کند و با اطلاع اقای صدیقی از موضوع قبل از همه قیل و قال ها با آن تخلف و افراد برخورد شده و از داراییهای حوزه صیانت میشود.
ممکن است در رسانه حرفی از دهن کسی بپرد ولی هیچ جریانی اتفاقی نیست، ماجرای حمله به آیتالله صدیقی با عنوان عجیب زمینخواری و کمی پس از آن حمله به آیتالله علمالهدی دیگر قطعا پروژه حمله به روحانیت انقلابی است. دو روحانی انقلابی که عمر خود را در خدمت به نظام اسلامی گذاشتند و در همه بزنگاههای اجتماعی و سیاسی و فرهنگی با تمام توان پای انقلاب حضرت روح الله ایستادند و سربازی نایب امام زمان را کردند. الان هم هزینه همان دفاع ها را میدهند که ان شاءلله عندالله ماجورند. ولی اگر رفیق متدین من حواسش نباشد و این نقشه را متوجه نشود هم مومنین مردد میشوند هم مردم بدبین!
جریان "مدعی عدالتخواهی" که متاسفانه ارتباطات درونی نیز دارد؛ منشا این تهاجم هاست. آن خانمی که اولیات دین را رعایت نمیکند ولی به اسم دغدغه عدالت علیه جمهوری اسلامی افشاگری می کند، آن دیگری که سوابق دادگاهها و سیاسی او پر از نقاط تاریک است و علیه طلبهای انقلابی اتهام زنی می کند. ان شاءلله به حق این لیالی قدر این جریان و حامیان و پشتیبانان آنها هدایت و گرنه رسوا شوند.
خطر این جریان که ضرری مانند خوارج برای امیرالمومنین دارند کمتر از لیبرال ها برای کشور نیست. مردم ما حتما روزی پشت صحنه این جریان را خواهند دانست.
فروغی در پایان یادداشت خود آورده است: خطای یکی از مجریان در موضوع تاسیس موسسه محرز و مورد شکایت آقای صدیقی است.کار اجرایی خطا دارد و ممکن است فردا در مجموعه ای دیگر هم رخ دهد باید با آن مبارزه کرد.ان شالله مسئولین مرتبط این بساط اطلاعات دادنها از درون مجموعهها را جمع کنند.
ایشان تمام عمرشان را برای انقلاب گذاشتند و به اندازه ی تمام عمر هزاران کارگر بهایش را گرفتند وتا ده نسل بعدی خود را از لحاظ مالی تامین کردند