پشتپرده عملیات تخریب مسعود پزشکیان با رمز گرانی بنزین؛ برنامه دولت اصلاحطلب برای قیمت بنزین چیست؟
روزنامه اعتماد پشت پرده عملیات تخریب پزشکیان با رمز گرانی بنزین را بررسی کرده است.
روزنامه اعتماد پشت پرده عملیات تخریب پزشکیان با رمز گرانی بنزین را بررسی کرده است.
به گزارش اعتماد، «پزشکیان قصد دارد بنزین را گران کند.» این جمله، اسم رمز عملیات تخریبی است که از شنبه شب توسط گروههای تندرو و افراطی، علیه مسعود پزشکیان راه افتاد. افراد و جریاناتی که کمترین بهانهای برای نقد پزشکیان نداشتند، پس از مصاحبه رییس ستاد انتخاباتی پزشکیان، به زعم خود دستاویزی پیدا کردند تا او را بنوازند. اما آنچه که عبدالعلیزاده در نشست خبری مطرح کرد، هیچ نکته متفاوتی با اظهارات پزشکیان نداشت و دقیقا در راستای گفتمانی بود که پزشکیان همواره بر آن تاکید داشته است. اینکه موضوعات کلان اقتصادی را به کارشناسان اهل فن سپرده و با اقناع افکار عمومی تلاش خواهند کرد بهترین تصمیم را به نفع اقتصاد و معیشت مردم اتخاذ کنند.
مبتنی بر این دستور کار، رییس ستاد انتخاباتی نامزد اصلاحطلبان راهی ایرنا، خبرگزاری دولت شد تا بدون واهمه و نگرانی در مقر رقبا به تشریح گفتمان پزشکیان بپردازد. رقبا اما به خیال خود دامی علیه پزشکیان پهن کردند و با طرح پرسشی در خصوص بنزین و تقطیع سخنان عبدالعلیزاده، تلاش کردند، توجه افکار عمومی را به موضوعی غیر واقعی جلب کنند. عبدالعلیزاده در واکنش به طرح پرسشی در خصوص بنزین اعلام کرد، هر تصمیم کارشناسی شده را با آرامش و در بستری از اقناع عمومی جا میاندازد. اما پیش از این در دولت اصلاحات سابقه یک چنین تصمیمات کارشناسی شدهای وجود دارد. معضل ناترازی مصرف انرژی امروز در شرایطی به یکی از چالشهای اصلی اقتصاد ایران بدل شده که دولت اصلاحات و مجلس ششم، پیش از این با تدابیر معقولی به گونهای سیاستگذاری کرده بودند که هم فشاری بر عموم مردم وارد نشود و هم جلوی ناترازی مصرف انرژی گرفته شود.
بر اساس تصمیم دولت و مجلس اصلاحطلب قرار بود، هر سال به صورت تدریجی 20درصد بر قیمت حاملهای انرژی افزوده شود تا نه فشاری متوجه مردم شود و هم ناترازی انباشت شده در بخش انرژی شکل نگیرد. اما با تشکیل مجلس اصولگرای هفتم و تصویب طرح تثبیت قیمتها این پروژه کنار گذاشته شد تا موضوع مصرف انرژی در ایران به یک ابرچالش جدی و موضوعی امنیتی بدل شود. آنچه که رییس ستاد پزشکیان از آن صحبت کرده بازگشت به همان رویکردهای معقول و تصمیمات کارشناسی شده است که در آن هم موضوع منافع مردم، هم رونق کسب و کار مردم و هم جلوگیری از ناترازی در مصرف انرژی به صورت توامان در نظر گرفته شده است.
دیدگاه تان را بنویسید