کد خبر: 670351
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ۱۴:۰۱:۰۲
| |

خط و نشان دبیر کل موتلفه برای پزشکیان: بخواهد مثل انتخاب معاونان خود یک طرفه عمل کند نمی‌توانیم رای دهیم؛ هم در مجلس فراکسیون قوی و در کل کشور هم دفتر و افراد شاخص داریم

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: رهبر انقلاب ۱۲ شاخص گذاشته‌اند که اگر پزشکیان این شاخص‌ها را رعایت کنند، به وزرای پیشنهادی رای می‌دهیم اما اگر بخواهد مثل انتخاب معاونان خود یک طرفه عمل کند، نمی توانیم رای بدهیم. مجلس هم نمی تواند، رای نمی دهد.

خط و نشان دبیر کل موتلفه برای پزشکیان: بخواهد مثل انتخاب معاونان خود یک طرفه عمل کند نمی‌توانیم رای دهیم؛ هم در مجلس فراکسیون قوی و در کل کشور هم دفتر و افراد شاخص داریم
کد خبر: 670351
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ۱۴:۰۱:۰۲

 اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری با  خبرنگاران در روز خبرنگار، گفت: باید یاد و خاطره ۱۶۰ خبرنگار شهید غزه را که طی ده ماه در جنگ غزه شهید شدند، گرامی بداریم که نشان از اهمیت کار خبرنگاری و نیز بیانگر ادعای دروغین غرب در دفاع از حقوق بشر و آزادی است.

به گزارش ایلنا بخش هایی از اظهارات بادامچیان را در ادامه می خوانید:

 

  • در چند ماه گذشته شاهد اتفاقات بزرگی از جمله عملیات طوفان الاقصی، عملیات وعده صادق، برگزاری چهار انتخابات در ایران و نیز توامان همراه با افتضاحات داخلی آمریکا و بحران همه جانبه در آمریکا و اروپا و حتی المپیک هستیم.
  • در عین حال که معتقدیم در مسایل سیاسی باید با همه جناح‌ها تعامل کرد. تحلیل من از انتخابات این است که انتخاباتی باشکوه در برترین دموکراسی و‌ مردم سالاری اسلامی برگزار شد. از سویی شورای نگهبان شش نفر را احراز صلاحیت کرد و البته بقیه ثبت نام کنندگان را هم رد صلاحیت نکرد.
  • انتخابات گذشته را نقطه عطف در انقلاب اسلامی می دانم و باید گفت شکست و‌ پیروزی در آن معنا ندارد، چون انتخابات ما ارزشی است. ضمن آنکه مردم با کسی مقابله نکردند بلکه ترجیح دادند به دیگری رای دهند. بنده هم با آقای پزشکیان از مجلس هشتم دوست هستم.
  • علت رای نیاوردن نامزدهای اصولگرایان در انتخابات، مشکلات معیشتی، گرانی و تورم بود. مشکل گرانی از دوره روحانی شروع شد ولی در دوره آقای رئیسی این گرانی‌ها ادامه داشت و این موجب نارضایتی بخشی از مردم شده بود و مردم به وضع موجود رای ندادند. دلیل دیگر اختلاف بین نامزدهای اصولگرایان بود که به نفع هم کنار نرفتند. برخی دوستان اصرار داشتند جلیلی به نفع قالیباف کنار برود ولی جلیلی کنار نرفت. برخی دوستان تندرو ما هم به دیگران اهانت می‌کردند که این خیلی بد بود.
  • من هم تلاش کردم قالیباف یا جلیلی به نفع هم کنار بروند که این کار انجام نشد در سال ۹۲ هم زمانی که قالیباف و ولایتی در برابر آقای روحانی بودند، آقایان مهدوی کنی و یزدی هم زنگ زدند اما جواب ندادند، این دوره هم جواب ندادند. ولی الان باید به فکر آینده بود. ۱۳ میلیون رای جلیلی فقط مربوط به شخص او نیست بلکه بخشی از کسانی که می خواستند به پزشکیان رای ندهند، به او رای دادند. اگر پزشکیان این آرا را نادیده بگیرد، موفق نخواهد شد. رئیس جمهور باید رئیس جمهور همه باشد.
  • ما در موتلفه با هر دولت قانونی همکاری خواهیم کرد ولی باید اول سیاست‌های دولت جدید را ببینیم چگونه خواهد بود. ما در مجلس فراکسیون قوی موتلفه داشته و در کل کشور هم دفتر و افراد شاخص داریم. ما دنبال تقابل با دولت نیستیم. از رئیس جمهور خواستیم قرار ملاقات بدهند ولی این کار انجام نشد. رهبر انقلاب ۱۲ شاخص گذاشته‌اند که اگر پزشکیان این شاخص‌ها را رعایت کنند، به وزرای پیشنهادی رای می‌دهیم اما اگر بخواهد مثل انتخاب معاونان خود یک طرفه عمل کند، نمی توانیم رای بدهیم. مجلس هم نمی تواند، رای نمی دهد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها