درخواست یک اصلاحطلب از مجلس اصولگرا: برای پاسخ به ندای وفاق ملی به همه وزرا رای اعتماد دهید؛ مردم از دعواهای بیحاصل خستهاند
احمد مازنی نوشت: کمترین انتظار از نمایندگان محترم مجلس در پاسخ به ندای وفاق ملی این است که به تمامی اعضای کابینه پیشنهادی رأی مثبت بدهند و راه را برای شکلگیری گفتمان وفاق ملی هموار کنند. مردم از دعواهای بیحاصل خسته شدهاند و منتظر شنیدن صدای وحدت و همدلی هستند.
احمد مازنی در یادداشتی با عنوان «منتظر پاسخ مجلس به ندای وفاق ملی هستیم» در روزنامه اعتماد نوشت: دولت چهاردهم را دولت وفاق ملی نام نهادند. در دیدار اعضای هیات رییسه فراکسیون امید به دکتر عارف گفتم: اولا پیشنیاز وفاق ملی، گفتوگوی ملی است، ثانیا مراقب باشیم وفاق ملی، کارآمدی و همافزایی کابینه را تحتالشعاع قرار ندهد. چون چهار سال دیگر مردم از دولت چهاردهم گزارش عملکرد میخواهند. و میخواهند شاهد اثرگذاری این عملکرد در زندگی فردی و اجتماعی خود باشند. فارغ از این مباحث اکنون کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان به مجلس معرفی شد و برنامههای هر یک از نامزدهای وزارت در کمیسیونهای تخصصی و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی شد و مردم منتظر اعلام رأی مجلس هستند. روی سخن من با نمایندگان فراکسیونهای مختلف مجلس است.
آقایان و خانمهای محترم نماینده به این واقعیت توجه دارند که دکتر پزشکیان نامزد انحصاری جبهه اصلاحات بودند و در ادامه از سوی جریانهای معتدل اصولگرا مورد حمایت قرار گرفتند، انتظار این بود که حداقل ۶۰درصد اعضای کابینه را از اصلاحطلبان و ۴۰درصد را از سایر جناحها معرفی کنند چرا که حامیان اصلی رییسجمهور اصلاحطلبان بودند و آن ۴۰درصد هم برای اثبات برادری با اصولگرایان معتدل کافی بود اما اکنون شاهد کابینهای هستیم معتدل که صدای بدنه اصلاحطلبان را در آورد؛ اینکه چرا رییسجمهور به چنین نتیجهای رسید علیالقاعده در زمان مقتضی توضیح خواهند داد اما خبرهایی از مجلس به گوش میرسد که گویا برخی از نمایندگان ساز ناکوک مینوازند و در مورد رأی دادن به نامزدهای اصلاحطلب تردید دارند! علیالقاعده این نگرش دور از انصاف و به نوعی پاسخ منفی به دعوت رییسجمهور تلقی میشود. در حالی که رییسجمهور برای اثبات برادری بیش ازحد انتظار ظاهر شد و همه جناحها را در قالب دولت وفاق ملی سهیم کرد.
بنابر این کمترین انتظار از نمایندگان محترم مجلس در پاسخ به ندای وفاق ملی این است که به تمامی اعضای کابینه پیشنهادی رأی مثبت بدهند و راه را برای شکلگیری گفتمان وفاق ملی هموار کنند. مردم از دعواهای بیحاصل خسته شدهاند و منتظر شنیدن صدای وحدت و همدلی هستند تا در سایه آن مشکلات اقتصادی آنان حل شود و زمینه اعتلای آیین و وطن بیش از پیش فراهم شود. عدم همراهی مجلس شورای اسلامی در رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی نوعی لجبازی تلقی میشود که ثمره این لجبازیها تاکنون جز تلنبار شدن مشکلات روی مردم و کاهش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی نبوده است. در چنین شرایطی همگان را به نگاه فراجناحی و توجه عمیق به منافع ملی دعوت میکنم و منتظر پاسخ مناسب نمایندگان محترم مجلس به ندای وفاق ملی هستم.
دیدگاه تان را بنویسید