کد خبر: 678297
|
۱۴۰۳/۰۷/۱۸ ۰۸:۲۳:۰۵
| |

علاءالدین بروجردی:

تحولات منطقه دائما در نوسان است؛ این موضوع بر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت درباره FATF تاثیر می‌گذارد

بروجردی گفت: در حقیقت به دلیل اینکه تحولات منطقه نوسان دارد، از عواملی است که به عنوان متغیر می‌تواند بر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره FATF تاثیرگذار باشد.

تحولات منطقه دائما در نوسان است؛ این موضوع بر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت درباره FATF تاثیر می‌گذارد
کد خبر: 678297
|
۱۴۰۳/۰۷/۱۸ ۰۸:۲۳:۰۵

پرونده FATF بالاخره با تصویب بسته خواهد شد؟ سوالی که از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم به عنوان یک مطالبه مطرح می شود و با خبر رئیس جمهور مبنی براینکه نامه ای را درباره این پرونده به مجمع تشخیص فرستاده تبدیل به یک دستورکار ویژه برای دولت شده است.

اما آیا فضای مجمع تشخیص آماده بررسی مجدد FATF و تصویب آن است؟ فرید موسوی از جمله چهره‌های اصلاح‌طلب مجلس به خبرگزاری خبرآنلاین گفته بود که از جانب مجمع تشخیص مصلحت نظام باد موافق می‌ورزد و حتی مخالفین هم به توافق راضی شدند.

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در این مورد  ضمن تاکید بر اینکه تصمیم گیر نهایی اعضای مجمع هستند، نقش تحولات منطقه را تصویب آن موثر می‌داند.

اما پاسخ اسماعیل حسینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به اینکه بالاخره FATF تصویب می‌شود یا خیر، متفاوت است و می گوید اگر قرار باشد FATF تصویب شود، مجلس بار دیگر باید این لایحه را بررسی کند.

به گزارش خبرآنلاین بخش هایی از  گفت وگوی بروجردی را در ادامه می خوانید:

 

  • تکلیف پرونده‌هایی که از خاکریز مجلس عبور کردند و به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفتند، مشخص است. آنها باید تصمیم‌گیری کنند و براساس آن تصمیم اقدامات بعدی انجام شود. بنابراین سیر کار کاملاً روشن و مشخص است. لذا منتظر هستیم که ببینیم مجمع تشخیص مصلحت نظام چه تصمیمی می‌گیرد.
  • اینکه فضای مجمع تشخیص مصلحت نظام تا چه اندازه به نفع این خواسته دولت چهاردهم است، در هر صورت این تصمیم به رأی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گره خورده است. البته پزشکیان به عنوان رییس جمهور کشور که مسئولیت اداره کشور را برعهده دارد، طبیعتاً دلسوز و به دنبال رفع مشکلات است و باید پاسخگو باشد. بنابراین هر دو به وظیفه خودشان عمل می‌کنند و امیدواریم که خروجی تصمیم مجمع به نفع منافع ملی کشور باشد.
  • اینکه دست ما به عنوان مجلس نیست و دست مجمع است. فکر می‌کنم با توجه به اینکه FATF خیلی فراز و نشیب داشته، باید آن را به نقطه‌ای برسانند که راه حلی ایجاد شود.
  • در حقیقت به دلیل اینکه تحولات منطقه نوسان دارد، از عواملی است که به عنوان متغیر می‌تواند تاثیرگذار باشد.

حسینی: FATF در اولویت نیست

اما در حالی که بروجردی بر کوتاه شدن دست مجلس از FATF تاکید می‌کند، اسماعیل حسینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی معتقد است که دست مجلس در قضیه FATF باز است.

اسماعیل حسینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ضمن ارزیابی فضای مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب FATF گفت: باید مجدداً FATF به مجلس بیاید و راجع به آن تصمیم‌گیری شود.

در ادامه بخش هایی از گفت وگوی حسینی را می خوانید:

 

  • باید FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس برگردد.
  • اینکه چگونه بازگشت FATF به مجلس بر اساس چه اصل قانونی است؛ به این دلیل که آن فرآیند طی شده و اگر قرار باشد اتفاق جدیدی بیافتد مجددا باید از مجلس شروع شود.
  • بنده مشاهده نکردم که در مجلس بحث خاصی در این مورد پیش بیاید یعنی من ندیدم جزو موضوعات اولویت‌دار باشد چراکه درگیر موضوعات دیگر هستیم، لذا هنوز در مجلس خیلی در این مورد بحث نشده است.
  • در هر صورت FATF مزایا و معایب خاص خود را دارد لذا باید مجدداً به صورت تخصصی در کمیسیون مطرح شود و سپس به صحن  بیاید و به جمع‌بندی در این مورد برسیم.
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها