کد خبر: 684036
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۰ ۱۳:۴۳:۳۰
| |

حسن رسولی:

شهرداری‌ها به جای پخت قیمه و آش نذری حقوق کارگران شهرداری را بپردازند!

حسن رسولی تاکید کرد: بعضی شهرداری‌ها به دلیل آنکه بودجه‌شان را برای نذر آش و کارهایی از این قبیل خرج می‌کنند درحالی که این کارها، هیچ ارتباطی با وظایف‌شان ندارد، مشکل در پرداخت مزد کارگران‌شان ایجاد می‌شود.

شهرداری‌ها به جای پخت قیمه و آش نذری حقوق کارگران شهرداری را بپردازند!
کد خبر: 684036
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۰ ۱۳:۴۳:۳۰

روزنامه اعتماد با سید حسن رسولی، عضو هیات رییسه و خزانه‌دار دوره پنجم شورای شهر تهران گفت‌وگو کرده است.

به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

 

  •  رفتگر شهرداری که در واقع، کارگر این پیمانکار است به نیابت از شهرداری، خیابان‌ها را نظافت می‌کند. یکی از مهم‌ترین دلایل معوقات مزدی کارگران زحمتکش خدمات شهری، مشکلاتی است که در روابط کارفرمایی و پیمانکاری بخش‌های واگذار شده اتفاق می‌افتد.
  •  شهرداری در تسویه با پیمانکار بدحسابی می‌کند. و گاهی هم مثلا شهرداری منطقه 7 تهران که با یک پیمانکار قرارداد نظافت 10 خیابان از این منطقه را دارد، به دلیل کمبود منابع مالی، صورت وضعیت عملکرد را با تاخیر پرداخت می‌کند یا حتی خود پیمانکاران در ارایه مدارک‌شان بی‌نظمی دارند و مشکلات ناشی از این وضع، گریبان کارگر را می‌گیرد.
  • اساسا تامین هزینه مناسبت‌های مذهبی، وظیفه ذاتی شهرداری‌ها نیست و شهرداری‌ها فقط می‌توانند در حدی و آن هم به عنوان کمک برای این مراسم و مناسبت‌ها هزینه کنند چنانکه از گذشته‌های دور هم هزینه احداث مساجد و حسینیه‌ها و برگزاری مراسم مذهبی توسط مردم تامین می‌شد ولی به نظر می‌رسد در این سال‌های اخیر، بعضی شهرداری‌ها و شوراهای شهر که به دنبال تحسین‌طلبی و شهرت‌طلبی و مطرح شدن نام‌شان نزد افکار عمومی هستند یا می‌خواهند با ریاکاری، خود را نزد مقامات عالیه کشور، مدیران متدین و مذهبی و دلسوز جلوه دهند، به جای اختصاص منابع مالی کمیاب شهرداری به تامین هزینه ماموریت‌های اصلی مثل نظافت و نگهداری فضای سبز و بهسازی حمل و نقل عمومی، به اموری می‌پردازند که وظیفه سایر سازمان‌ها و نهادها از جمله وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی و هیات امنای مساجد و هزاران هیات مذهبی و موسسه مردم نهاد دینی و فرهنگی است.
  •  این چند سال شاهد برپایی نمایشگاه‌هایی با عنوان کمک به هیات‌های مذهبی هستیم. همه ما خانواده‌های مذهبی داریم و در مساجد و هیات‌ها بزرگ شدیم. هیچ به یاد نداریم که در دهه 30 و دهه 40 و دهه 50 و حتی دهه 60 و در روز عاشورا، شهرداری برای قیمه امام حسین(ع) هزینه بدهد.
  • به دنبال انحراف در نظام بودجه‌ریزی بعضی شهرداری‌ها، شوراهای شهرها هم بر این روال نظارتی ندارند و وزیر کشور هم که باید از ابتدا تا انتها بر بودجه‌ریزی شهرداری‌ها کنترل و نظارت داشته باشد، ماموریت‌های قانونی خود را انجام نمی‌دهد و مجموع این وضع، باعث اختلال در پرداخت مزد کارگران شهرداری‌ها شده در حالی که حقوق این کارگران، رقم بسیار ناچیزی است ولی بعضی شهرداری‌ها به دلیل آنکه بودجه‌شان را برای نذر آش و کارهایی از این قبیل خرج می‌کنند درحالی که این کارها، هیچ ارتباطی با وظایف‌شان ندارد، مشکل در پرداخت مزد کارگران‌شان ایجاد می‌شود.
  • متاسفانه طی سال‌های اخیر و به خصوص از زمانی که برخی شهرداران هوس کردند به «پاستور» بروند و رییس‌جمهور بشوند، به دنبال مداحان خوش صدا و تعزیه خوانی هستند درحالی که چنین بدعت‌هایی، هم برای اعتقادات دینی و مذهبی آسیب‌زاست و هم به نوعی، فضولی و مداخله در کار مردم مسلمان شهر محسوب می‌شود و البته نتیجه‌اش هم همین نارضایتی عمومی در مزد بگیران شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد با شهرداری‌هاست.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها