واکنش جانشین فرمانده ناجا به فیلم «متری شش و نیم»
سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا گفت: بنده 2 بار فیلم «متری شیش و نیم» را قبل از جشنواره در حضور کارگردان دیدم و درباره جزء به جزء موارد اصلاحی توافق کردیم. اما آنها بداخلاقی کردند و نسخهای را نمایش دادند که نه تنها اصلاح نشده بود بلکه سکانسهای اضافهتر هم داشت!
اعتمادآنلاین| سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا درباره حضور پلیس در موقعیتهای متناقض در فیلمها و سریالها و گلایههای کارگردانان از همراهی نکردن پلیس با آنها اظهار داشت: پلیس همیشه به این موضوع توجه داشته و ممکن است خطاهایی هم داشته باشد، یعنی در جاهایی توجه لازم را نداشته و برخی جاها هم با او همکاری نشده است. «ناجیهنر» حلقه وصل پلیس با هنر است و با همین مأموریت تشکیل شد تا پلیس بتواند خط تماس خود را با حوزه رسانه و هنر تعریف کند.
وی با تأکید توسعه تصویر پلیس از منظر هنر و رسانه گفت: پلیس روزبهروز باید خط تماسش را با جامعه گسترش دهد.
صحبتکردن به زبان هنر با مردم یکی از این رویکردهاست. بنا داریم بُعد راهبردی و کارشناسی را تقویت کنیم و ارتباطامان را با حوزه فیلمسازی گسترش دهیم، یعنی خواستههایمان را دقیقتر بیان کنیم. چون خیلی اوقات ما مطالبهگر نیستیم بلکه از سوی هنرمندان به ما مراجعه میشود که ا
ز آنها حمایت کنیم و میخواهند دقیقا هم چیزی که در ذهنشان هست ساخته شود!
پلیس سال آینده فیلم و سریال میسازد
جانشین فرمانده ناجا اظهار داشت: برای سال آینده برنامه داریم با تقویت ظرفیتهایمان، بتوانیم تعدادی سریال بسازیم، یعنی با صداوسیما کار مشارکتی تولید کنیم. در حوزه فیلم سینمایی هم مصمم هستیم این کار را انجام دهیم.
سلیمانی افزود: معمولا نمیتوان یک فیلم واقعی از وضعیت جامعه ساخت که گوشهای از آن پلیس نباشد. البته فیلمسازان سلایق و علایق مختلف و حق و حقوقی دارند. گاهی ممکن است خواسته متقابل فیلمساز و پلیس بر هم منطبق نشود و تعارضاتی ایجاد شود که نمونهای از آن را در «متری شیش و نیم» مشاهده کردیم.
وی ادامه داد: یک بداخلاقی در قصه این فیلم اتفاق افتاد. بنده 2 بار فیلم را قبل از جشنواره در حضور کارگردان «متری شیش و نیم» و برخی عوامل دیدم و درباره جزء به جزء موارد با هم بحث و توافق کردیم و اشکالات را پذیرفتند و قبول داشتند که خلاف وعدهشان عمل کردهاند. آنها فیلم را اصلاح کردند و نسخه اصلاحی را به ما تحویل دادند. اما آنچه در جشنواره نمایش دادند، نسخهای بود که خودشان میخواستند، به علاوه سکانسهایی اضافهتر! یعنی سکانسهایی که در فیلم اولی هم که دیدیم، نبود. بداخلاقی از این منظر بود!
سلیمانی ادامه داد: مسئول معاونت اجتماعی و مسئول پلیس مواد مخدرمان با عوامل فیلم جلسه داشتند و روی همه چیز توافق کردند، بعد فردایش در جشنواره فیلم فجر دیدیم نسخه توافقی پخش نشده و حتی سکانسهایی فراتر از نسخههای اولیه دارد. بعد هم برخورد بچگانهای در اختتامیه جشنواره فیلم فجر انجام دادند. بعضی اوقات آدمها به حرفهایی که میزنند، توجه نمیکنند. مگر میتوان فیلمی واقعی در جامعه ساخت که بالاخره در یک گوشه کادر آن پلیس راهور سر چهارراه یا پلیس نیروی انتظامی و ... نباشد؟
جانشین فرمانده ناجا در پایان گفت: ما در پلیس مبارزه مواد مخدر بیش از 4000 شهید تقدیم کردهایم. کسی که آمده با اثرش ادعا میکند مواد مخدر را فهمیده، آیا تا کنون سرسوزنی در انگشتش رفته است؟!
منبع: خبرآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید